Bad ​Things (Tristan & Danika 1.) 4 csillagozás

R. K. Lilley: Bad Things

Danika hasn’t had an easy life. Being insanely attracted to bad boys has never helped make it easier.

One look at Tristan, and every brain cell she possessed went up in smoke. This man was trouble with a capital T. It was a given.
She knew better. Bad boys were bad. Especially for her. Considering her history, it was crazy to think otherwise. So why did crazy have to feel so damn fine?

For as long as she could remember, Danika had been focused on the future with single-minded purpose. Tristan came along and taught her everything there was to know about letting go, and living in the present. She fell, hard and deep. Of course, that only made her impact with the ground that much more devastating.

Bad Things is about Tristan and Danika, and their train wreck of a love story. This series can be read as a standalone, or with the Up in the Air series.

Bad Things is a full length novel, at roughly 105,000 words.
This book is intended for ages 18 and up.

>!
368 oldal · ASIN: B00CX3F2QY
>!
366 oldal · ISBN: 9780615822761

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

csillagka P>!
R. K. Lilley: Bad Things

Tristan és Danika sokkal szerethetőbbek külön-külön mint együtt.
Dráma, féltékenység, ital, drogok, nők…minden ami megkeserítheti egy pár életét határozottan játszik. A trilógia második köteténél már jártam. Ismertek a következmények, ezért nem számítottam könnyed felhőtlen indulásra, de azért ennél kicsit több boldogság vagy éppen intimitás még a legképtelenebb kapcsolatokba is belefér. Féltékenykedünk, veszekszünk, Tristán leüt valakit, kibékülünk és kezdődik elölről. Kicsit untam és még a következő rész lejjebb megy. Egyenlőre fogalmam sincs, hogyan lesz ebből feloldozás, bár a java még hátra van.

1 hozzászólás
Hajdu_Ildikó>!
R. K. Lilley: Bad Things

Nagyon kíváncsi voltam Danika és Tristan történetére azután, hogy Bianca és James (Up in the Air trilógia) sztorijában bekukkanthattunk a kettejük tragikusnak tűnő viszonyába.
Összességében ez a könyv nem különösebben ragadott meg, a kettejük első találkozásához visz vissza, jóval a Felpörgetve ideje elé.
Itt is megjelenik James Cavendish, nagyon tetszett független külső szemszögből látni őt, és Frankie a tetoválómester is az egyik fő mellékszereplő lett ebben a kötetben, nagyon bírtam őt, állati jó fej.
A történet viszont elég rázós, a „legyünk barátok, de nem tudunk ellenállni egymásnak… ” elég klisé, és az egész viszonyuk kicsit fura a veszekedésükig.
Mivel jó előre tudjuk, már az írónő ajánlásából is, hogy arról szól majd, hogyan teszi tönkre a függőség az embereket, a kapcsolatokat, így folyamatosan nő a feszültség minden piálással-bulizással eltöltött este után, de onnantól gyakorlatilag zuhanórepülésbe kerülünk. A viszonyuk is egyfajta függőség, és Danika el is mondja, mennyire rossz hatással vannak egymásra, Tristan féltékeny dühkitörései és Danika féltékeny piálása csak fokozzák a feszültséget, majd a meg-megjelenő drogok, és egyre csak robogunk a várhatóan tragikus pillanat felé.
A könyv időnként átbillen folyamatos szexjelenetek tömkelegébe, majd újra vissza a történethez, de belátom, valahol ez azt kívánná bemutatni, mennyire függői lettek egymásnak.
Ha nem tudnám, hová visz a sztori, talán letettem volna, mert az, ahogy Danika kifordul magából, a fegyelmezett, csendes, higgadt lányból egy gyakorlatilag állandóan bulizó, folyamatosan részeg vagy másnapos dühöngő-ragaszkodó, a munkáját elhanyagoló nőbe, mindezt Tristan miatt és vele… nem tetszett. Kicsit sem. De tudom, hová visz a történetük, és kíváncsi vagyok, így fájó szívvel olvasom tovább a sorozatot, bár a szívem megszakadt a végén, és a régi sebeim újra felszakadtak, sajnos tudom, hogy az élet megy tovább.

2 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Tristan & Danika sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Marquesate – Vashtan: Special Forces – Soldiers
Nalini Singh: Kiss of Snow
Tiffany Reisz: The Mistress
Nalini Singh: Archangel's Legion
Sherrilyn Kenyon: Seize the Night
Linda Kage: Be My Hero