Karcok 3

>!
Agave_Könyvek KU
Fantasy

R. F. Kuang: Sárkányköztársaság
megjelenés: április 21. (Könyvfesztivál)

A mai nappal elkezdjük bejelenteni a könyvfesztiválos megjelenéseinket, a jövő héten pedig a májusi terveink egy részéről is felfedjük a leplet. :) Természetesen mi mással nyithatnánk a sort, mint a Sárkányköztársasággal, hiszen R. F. Kuang a vendégünk lesz, lehet majd tőle kérdezni és dedikál is:
https://www.facebook.com/events/2498347263822800/

Közel fél évvel a Mákháború megjelenését követően úgy értékeljük, hogy nagyon örültetek neki és jól fogadtátok a könyvet, így biztosak vagyunk benne, hogy a folytatásban sem fogtok csalódni: még jobb és hosszabb az elődjénél.

Nikannak a történelem során háromszor is meg kellett küzdenie a túlélésért a véres mákháborúkban. Annak ellenére, hogy a harmadik hadjárat csak nemrég ért véget, Zsin nem tud megfeledkezni arról a kegyetlenségről, amelyet a népe megmentése érdekében követett el. Menekül a bűntudat, a szorongató ópiumfüggés és a tűz isteneként megismert bosszúálló főnix parancsai elől, aki rémes hatalommal ruházta fel.

Bár Zsin nem akar élni, meghalni sem hajlandó addig, amíg bosszút nem áll az áruló császárnőn, aki hátat fordított a hazájának, és szövetségre lépett az ellenséggel. A lány egyetlen reménye, ha belép a befolyásos Sárkány hadúr seregébe. A hadúr arra készül, hogy meghódítja Nikant, elűzi a császárnőt a trónról, és létrehoz egy új köztársaságot.

Ám sem a császárnő, sem a Sárkány hadúr nem az, akinek látszik. Zsin minél több dolognak lesz szemtanúja, annál jobban tart attól, hogy az országa iránt érzett szeretete ismét arra fogja kényszeríteni, hogy éljen a főnix gyilkos hatalmával. Mert már nincs semmi, amit Zsin ne áldozna fel az országa megmentéséért… és a bosszúért.

Előrendelés márciusban.

Kapcsolódó könyvek: R. F. Kuang: Mákháború · R. F. Kuang: Sárkányköztársaság

R. F. Kuang: Mákháború
R. F. Kuang: Sárkányköztársaság
25 hozzászólás
>!
scarletta P
Fantasy

Sziasztok!
A napokban interjút készíthettem a fantasztikus Rebecca Kuang írónővel, ennek angol illetve magyar változatát is megtaláljátok a blogomon!
https://atriatobooks.blogspot.com/2019/11/exkluziv-inte…
https://atriatobooks.blogspot.com/2019/11/exclusive-int…

Kapcsolódó könyvek: R. F. Kuang: Mákháború · R. F. Kuang: Sárkányköztársaság

R. F. Kuang: Mákháború
R. F. Kuang: Sárkányköztársaság
Hirdetés
>!
Agave_Könyvek KU
Fantasy

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/2498347263822800/

Nagy örömmel jelentjük be, hogy Rebecca F. Kuang lesz a vendégünk a jövő évi Könyvfesztiválon, aki a Sárkányköztársaság című regényét jön bemutatni Budapestre, illetve természetesen felel a rajongók kérdéseire és dedikál is. Büszkék vagyunk, hogy mi lehetünk a kiadója: Kuang mindössze 21 éves volt, amikor megjelent a Mákháború, ami férfiakat megszégyenítő prózával és kegyetlenséggel mutatta be a háború szörnyűségeit, rendkívül komolyan foglalkozott az erőszak és bosszú kérdésével, valamint izgalmasan ötvözte a kínai mitológiát a fantasy eszköztárával. A szerzőt többek közt jelölték érte a Nebula- és World Fantasy-díjakra – soha ilyen fiatalon nem jelöltek még senkit a fantasy legnevesebb elismeréseire –, valamint elnyerte a Compton Crook- és Crawford-díjakat.

Pontos időpontokkal és részletekkel később fogunk jelentkezni, de várhatóan majd szombaton lesznek a programok. Hamarosan lesz hivatalos FB esemény is.

Kapcsolódó könyvek: R. F. Kuang: Mákháború · R. F. Kuang: Sárkányköztársaság

R. F. Kuang: Mákháború
R. F. Kuang: Sárkányköztársaság
4 hozzászólás