Spagetti és Opera címmel egy induló sorozat első kötete jelenik meg az Ünnepi Könyvhéten. A két ínyenc kopasz: Prokopp Róbert és Vajda Péter először Olaszországba kalauzolja el az olvasót és a hallgatót. A kiválasztott recepteket színes fotók illusztrálják, a fotókat Rózsa Erika készítette. A könyvhöz mellékelt CD-korongon pedig az olasz klasszikus operaszerzők legnépszerűbb melódiáit találhatjuk. Puccini, Verdi, Rossini, Donizetti dallamaira még a legbonyolultabb konyhai műveleteket is szórakozva, élményként végezhetjük. A Spagetti és Opera a teljesség igénye nélkül, sőt ezt szándékoltan felvállalva, az olasz konyhát elsősorban a pasta szemszögéből mutatja be. Az egyszerűen, könnyen, gyorsan, de mégis változatosan és rafináltan elkészíthető tésztavariációk mellett azért számos előételt és desszertet is ajánl a könyv. Szó lesz majd az igazi olasz tészta történetéről, készítésének és főzésének titkairól, majd sorra kerülnek a klasszikus pasta-szószok (pl. a Napolitana, Carbonara,… (tovább)
Spagetti és opera 1 csillagozás
Olasz hangulatban
Hasonló könyvek címkék alapján
- Antonio Carluccio – Gennaro Contaldo: A két falánk olasz ·
Összehasonlítás - Campos Jiménez Mária (szerk.): Olasz konyha lépésről lépésre ·
Összehasonlítás - Olasz konyha ·
Összehasonlítás - Beke Csilla (szerk.): Pizza ·
Összehasonlítás - Gianni Annoni: Giannival a konyhában ·
Összehasonlítás - Csák Erika (szerk.): Olasz konyha ·
Összehasonlítás - Alessandro Molinari Pradelli: Bologna ·
Összehasonlítás - Lenkei Júlia (szerk.): Olasz konyha ·
Összehasonlítás - Lénárd Sándor: A római konyha 95% ·
Összehasonlítás - Claudia Piras – Ruprecht Stempell: Olasz kulinária ·
Összehasonlítás