Terítéken ​a házias ételek 0 csillagozás

Hasznos gyakorlati tanácsokkal
Pöltl Jánosné: Terítéken a házias ételek

Választékos hagyományos receptek, melyekkel változatossá tehetjük étkezésünket. A könyvből megtanulhatók az ételkészítés fortélyai. A főzési folyamatokat részletesen leírja.

>!
Alfadat-Press, Tatabánya, 2011
242 oldal · ISBN: 9789638103758

Hasonló könyvek címkék alapján

Igazi magyar ételek
Venesz József: A magyaros konyha
Dworschák Ernő – Frank Júlia – Szántó András: Édes
Kiss Tamás – Kiss Gyula: Magyaros finomságok
Csigó Zita – Kocsis Bálint: Retro sütemények – újratöltve
Halmos Monika: 55 magyaros ételrecept
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Halmos Monika – Boda Zoltánné – Nagy Elvira – Szabó Albertné: Kenyerek, kalácsok, sütemények könyve
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Ábrahám Gézáné: Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás