Facebook ​love 5 csillagozás

Polgár Ernő: Facebook love

A férfi és a nő olyan, mint a tűz. Ha köztük van az Örökkévaló, egyesülnek, ha nem, felemésztik egymást.

Egy huszonöt éves doktornő (N) és egy ötvenéves zongoraművész ismerősnek jelölik egymást a Facebookon, s chatelni kezdenek.

Párbeszédük: ismerkedés, barátság, flört, szerelem vagy valami egészen más?

>!
3BT, Budapest, 2012
184 oldal · ISBN: 9789639864184

Várólistára tette 1


Népszerű idézetek

Viktória_Erdei P>!

„A szerelem a természet legcsodálatosabb jelensége. A délibábot, a szivárványt fizikai törvényekkel megmagyarázhatjuk: a szerelmet soha.”
Móricz Zsigmond

Viktória_Erdei P>!

A NŐ LELKE
„Mama miért sírsz? – kérdezi a kisfiú az édesanyját. – Mert én nő vagyok – válaszolta az asszony. – Ezt nem értem! – mondja a kisfiú. – És ezt soha nem is fogod megérteni … – válaszolta gyermekét átölelve az anya. Később megkérdezte a fiúcska az édesapját is: „Papa, miért sír a mama látszólag minden ok nélkül?” „Minden nő ok nélkül sír.” – Ez volt minden, amit az apa válaszolt. A fiúcska felnőtt férfi lett, és még mindig kereste a választ, hogy vajon miért sírnak időközönként a nők. Egyszer megkérdezte az Örökkévalót: – Mondd Atyám, miért sírnak a nők olyan könnyen? Az Örökkévaló elgondolkozva válaszolt: „Amikor a nőt teremtettem, valami különlegeset alkottam. Oly erőssé tettem a vállát, hogy a világ terheit elbírja, mégis oly gyengéddé, hogy vigasztalást is tudjon adni. Oly belső erőt adtam neki, ami lehetővé teszi, hogy akkor is tovább menjen, amikor már mindenki más feladja, hogy a betegségek és a bánat idején is ellássa családját panaszkodás nélkül. Oly mély érzéseket adtam neki, amelyekkel gyermekeit mindig és minden körülmények között szereti, még akkor is, ha a gyermek őt mélyen megbántotta. Oly erőt adtam neki, mellyel a férjét minden hibájával együtt szereti és elviseli, és azért alkottam a férfi oldalbordájából, hogy vigyázzon férje szívére. Oly bölcsességet adtam neki, hogy tudja: egy jó férj soha nem sérti meg a feleségét, mégis néha próbára teszi a nő érzéseit, határozottságát és kitartását, hogy szikla szilárdan férje mellett áll-e? És végezetül könnyeket is adtam neki, hogy sírhasson. A könnyek kizárólag csak az övéi, és annyit használ belőlük, amennyire csak szüksége van. Látod: Egy nő szépsége tehát nem a ruhájától függ, amit éppen visel, vagy az alakjától, amilyen az ő formássága, de még nem is attól ahogyan a haját viseli. Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve kapuja, ahol a szeretet lakozik. Add tovább ezeket a gondolatokat minden nőnek, akit csak ismersz. Ha ezt megteszed, valami csodálatos dolog fog történni. Segíted a nők önbecsülését! HISZ MINDEN NŐ SZÉP, AKI SZERET!”

deaxx P>!

a keresztények és a zsidók is ugyanahhoz az Örökkévalóhoz imádkoznak

deaxx P>!

egészen költői és romantikus a levelezésünk, szép és harmonikus, romantikus és konzervatív

deaxx P>!

szia. jó reggelt. kicsit kába vagyok, talán az időjárás teszi. (pedig már kávéztam, sajnos mindig a kávé az első) de szerintem most még egy lesz.


Hasonló könyvek címkék alapján

Gabriel Wolf: A halhatatlanság hullámhosszán
Bálint Endre: A Programozó Könyve
Leiner Laura: Emlékezz rám
Marie M.: Ahol a mesék véget érnek
Julie V. Scott: Net-kaland
Aurora White: Netes szerelem
Terézia Mora: Az egyetlen ember a kontinensen
Via: Webszerelem
Beck Andrea: A gémer, a vlogger és a sztár
Fehér Klára: Bezzeg az én időmben