The ​Revenge of Seven (The Lorien Legacies 5.) 2 csillagozás

Pittacus Lore: The Revenge of Seven Pittacus Lore: The Revenge of Seven Pittacus Lore: The Revenge of Seven

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

The worst was supposed to be over. We were reunited after a decade apart. We were discovering the truth of our past. We were training and getting stronger every day. We were even happy…

We never imagined the Mogodorians could turn one of our own against us. We were fools for trusting Five. And now Eight is lost forever. I would do anything to bring him back, but that's impossible. Instead, I will do whatever it takes to destroy every last one of them.

I've spent my entire life hiding from them, and they've stolen everything away from me. But that stops now. We're going to take the battle to them. We have a new ally who knows their weaknesses. And I finally have the power to fight back.

They caught Number One in Malaysia.

Number Two in England.

Number Three in Kenya.

And Number Eight in Florida.

They killed them all.

I am Number Seven.

I will make them pay.

Eredeti megjelenés éve: 2014

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Penguin, London, 2015
316 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781405934763
>!
HarperCollins, London, 2014
416 oldal · ISBN: 9780062347053

Kedvencelte 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Lex>!
Pittacus Lore: The Revenge of Seven

Most ez komoly??? Hogy így van vége, és még nincs folytatás? Ezt nem gondolhatják komolyan az írók! Ugye nem??? Hogy ezek után… hogy én… hogy egy egész évet… hogy mi???

Nem voltam túlzottan megelégedve az előző résszel, elég sok problémám volt vele, mondhatni kisebb csalódást okoztak az írók. Pedig olyan szépen ívelt felfelé addig a sorozat, aztán jött egy lejtő. De most ismét felfelé kapaszkodunk, és remélem a hatodik részben ismét a hegytetőn leszünk. :)

Jó ideig ez a rész sem ragadott magával, habár izgalmas volt, és tényleg mindig történt benne valami, mégis valahogy nem sikerült bevonzania. Nem tudom, mikor jött el az a pont, amikor ez megváltozott, de a végén már imádtam a könyvet. Örülök, hogy visszacsökkentették az írók három nézőpontra a történetet, sokkal jobban követhetőnek éreztem így a történéseket.
John részei akciódúsak voltak, egyszerűen imádtam olvasni a jeleneteit. Jó-jó, ez nagy részt Adam-nek köszönhető. Imádom a jó oldalra átálló rossz fiúkat, na. :D De utána is jók voltak a részek, miután a srác csapatot váltott. Bár elég bénának tartom az ötletet, hogy az utolsó pillanatban akartak a srácok olyasmit megváltoztatni, ami már előre látható volt, hogy elkerülhetetlen lesz.
Six részei inkább érdekesek voltak, kutatósak, kémlelősek, de éppúgy izgalmasak, itt sem volt azért hiány csetepatékban. A könyv vége ugyan kissé zavaros, de hát pont ezért is várom annyira a folytatást. :) Magyarázatot akarok! Mindenre! Mellesleg kissé meghatódtam, és olyan jó lett volna, ha… aki olvasta, tudja mire gondolok.
Ella pedig… csupa frusztrációt érzek a tehetetlensége miatt. Az ő szemszöge is elég sok érdekes információval szolgált, mi az hogy, egyszerűen hátborzongatóakkal.

Nagyon-nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hogyan ér véget a sorozat, hogyan lesznek képesek a skacok győzni, mert hát győzniük kell! És örülnék, ha nem halna meg senki sem a csapatból… Oké? Tényleg, ne öljetek meg senkit se, fiúk! *térden állva könyörgök, ha kell*

2 hozzászólás

A sorozat következő kötete

The Lorien Legacies sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Melissa Landers: Alienated
Paul Davids – Hollace Davids: Queen of the Empire
Rick Riordan: The Titan's Curse
Gordon Korman: The Emperor's Code
Trenton Lee Stewart: The Mysterious Benedict Society
James Frey – Nils Johnson-Shelton: Endgame – The Calling
Ransom Riggs: Library of Souls
James Dashner: The Maze Runner
Rick Riordan: The Serpent's Shadow
Katharine McGee: The Thousandth Floor