Piros Christa (szerk.)

Indiai ​ízek 1 csillagozás

Piros Christa (szerk.): Indiai ízek

Az indiai konyha jóval több, mint curry és rizs – sőt az egyes tájegységek között érzékelhető különbség van. Délen például az étel általában csípősebb, mint az északon kedvelt enyhébb ízű, de sokkal aromásabb fogások. Az indiai szakácsok tökélyre vitték a fűszerek használatát – nincs még egy konyha a világon, ahol ilyen sokféle fűszert alkalmaznának és ilyen változatos formában, mint itt. A könyv lépésről lépésre vezeti be az Olvasót az ínycsiklandozó indiai konyha széles kínálatának legjobb receptjeibe.

Piros Christa
sorozatszerkesztő

Eredeti cím: Indian Cooking

A következő kiadói sorozatban jelent meg: A család konyhája Kulturtrade

>!
Vince, Budapest, 2000
64 oldal · puhatáblás · ISBN: 9639192406 · Fordította: Szilágyi Katalin

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Camellia Panjabi: A legjobb curryreceptek Indiából
Egyedi Péter: A vegetárius főzés örömei
Kurma Dásza: Ínycsiklandó vegetáriánus ételek
Suzie Ferrie: Receptvarázs fűszerekkel
Gyulai Gábor: Govinda szakácskönyve
Hémangi Dévi Dászi: Ízek, imák, India
Shamil Thakrar – Kavi Thakrar – Naved Nasir: Egy falat India
Szabó Csilla: Joshi Bharat világkonyhája
Campos Jiménez Mária (szerk.): Indiai konyha lépésről lépésre
Justh Szilvia (szerk.): Indiai szakácskönyv