A kis receptkönyvben szinte az összes klasszikus curryétel megtalálható Indiából, Thaiföldről, Malajziából, Burmából és Indonéziából válogatva. Az ételeket kiegészítették néhány „hagyományos” nyugati curryval is, amelyhez az ismert curryport, illetve currypasztát használták. A könyvben megtalálhatók a marhahús-vindaloo, a báránykorma, a thaiföldi halcurry, a Rogan Josh, a zölséges curryk és a laksa könnyen, lépésről lépésre követhető és illusztrált leírásai is.
Klasszikus curry ételek 1 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: A család konyhája Kulturtrade
Várólistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Korpádi Péter: Kínai és távol-keleti konyhák ·
Összehasonlítás - Pierrot: Megkóstolni Ázsiát ·
Összehasonlítás - Raj Tamás – Oláh Tamás: Aladdin konyhája ·
Összehasonlítás - Géczi Zoltán: Wok- és távol-keleti ételek könyve ·
Összehasonlítás - Bence Vera: Világkonyha ·
Összehasonlítás - Stahl Judit: Ázsiai kalandok ·
Összehasonlítás - Steiner Kristóf: Kristóf konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Tóthné Libor Mária: Limara Péksége 97% ·
Összehasonlítás - Beh Mariann: A kert konyhája 97% ·
Összehasonlítás