Kívánjunk ​egyszerűen! 7 csillagozás

Pierre Franckh: Kívánjunk egyszerűen!

Minden gondolatunk – energia, s mint ilyen, mindent megtesz azért, hogy megnyilvánuljon. Útja során keres egy másik, hasonló rezgésű energiát, amely vele egy hullámhosszon van. Így a gondolat ereje által magunkhoz, az életünkbe vonzzuk mindazt, amit szeretnénk. Nagy sikert aratott könyve, a Kívánjunk sikeresen! után Pierre Franckh bebizonyítja, hogy a jól megfogalmazott kívánságok valóban teljesülnek. Új könyve, a Kívánjunk egyszerűen! annak a sok lelkes olvasónak az igaz és hiteles történetét mutatja be, akik sikerrel alkalmazták ezt a technikát. A szerző meggyőző és gyakran vidám történetek alapján ad hasznos tanácsokat az alábbi témakörökben: -Hogyan valósíthatjuk meg életünkben mindazt, amit csak kívánunk? -Hogyan kerülhetjük el a hibákat? -Hogyan tehetjük erősebbé a kívánságunkat? -Milyen megfogalmazásban sikerülnek a legjobban a kívánságok? -Hogyan kívánnak mások ?

>!
Bioenergetic, Budapest, 2008
192 oldal · ISBN: 9789639652521 · Fordította: Makra Júlia

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 5


Népszerű idézetek

Zolesz P>!

A kívánságunkkal finom anyagú energiát sugárzunk magunkból. Ez magához hasonló energiákat keres, vagyis olyanokat, amelyek harmonizálnak vele. Ha a vélt társ nincs összhangban veled, az energia egyszerűen továbbhalad, az illető pedig észre sem fogja venni, hogy milyen energia súrolta. Ugyanúgy van ez, mint a zongora húrjaival. Ha leütünk egy billentyűt, csak azok a húrok rezdülnek meg, amelyek összhangban vannak a leütött billentyűhöz tartozó húrral. A többi néma marad.

108. oldal - (Bioenergetic, 2008)

Zolesz P>!

Hogyan kapom hát meg azt a személyt, aki szeret engem? Nagyon egyszerű: nem egy kiszemelt, az eszemmel elképzelt személyt kapok, hanem olyasvalakit, aki már jó ideje keres engem.

111. oldal - (Bioenergetic, 2008)

Zolesz P>!

(…)
nagyon könnyen kideríthetjük, hogy van-e egyáltalán közös hullámhosszunk. Ezt a jelenséget mindenki ismeri: amikor például a szeretett személyre gondolunk, hirtelen megszólal a telefon. Ez nem véletlen, hanem egyszerűen arról van szó, hogy felfogtuk az illetőből sugárzó finom anyagú energiákat.

111. oldal - (Bioenergetic, 2008)

Zolesz P>!

(…) védelem az idegen erőkkel szemben.

* A saját középpontomban állok.
* Boldog és elégedett vagyok.
* Az életemben minden az akaratom szerint történik.
* A magam ura vagyok.
* Nyitott vagyok az engem érő hatásokra, de a döntéseket mindig én hozom.
* A saját kezembe veszem az életem.
* Minden negatív energia lepattan rólam, és visszatér ahhoz, aki küldte.

126. oldal - (Bioenergetic, 2008)

Zolesz P>!

A legszebb ajándék, amelyet magunknak és a társunknak adhatunk: ha együtt találhatunk ki kívánságokat, és együtt küldhetjük az útjukra őket.

Ha két ember egy cél érdekében összefog, és együtt munkálkodik annak megvalósulásán, a kívánságuk kétszer olyan erős lesz, és sokkal nagyobb energiával bír. A közös kívánságok tehát sokkal erőteljesebbek és sokkal gyorsabban is teljesülnek.

A közös vágyak mindig gyorsabban válnak valóra.

126.-127. oldal - (Bioenergetic, 2008)


Hasonló könyvek címkék alapján

Hamvas Béla: Tabula Smaragdina / Mágia szutra
Baranyi Tibor Imre: Fejlődő létrontás és örök hagyomány
Lőrincz Gabriella (szerk.): Világokon át
Osho: A keresés
Osho: Éberség
Drunvalo Melchizedek: A fény kígyója 2012 után
P. D. Ouspensky: Egy ismeretlen tanítás töredékei
Tom Kenyon – Virginia Essene: A Hathorok üzenetei a Föld számára
Osho: Öröm