A ​Hamvak kertje (Ulysses Moore 11.) 11 csillagozás

Pierdomenico Baccalario: A Hamvak kertje

Az Idő óceánján létezik egy elveszett sziget. Vad és barátságtalan hely, ahonnan lehetetlen elmenekülni. Egy hely, ahová Ulysses Moore sohase akarta betenni a lábát: ám ezúttal mégsincs más választása, mert ott rejtőzik a kulcs, amelynek segítségével megtalálhatja Penelopét. Akkor még nem sejti, hogy az események láncolata beindult, és legfélelmetesebb ellensége visszatér a múltból, hogy bosszút álljon. Elérkezett a pillanat, hogy a Képzeletbeli Utazók is megvívják a döntő ütközetet…
Ez az Ulysses Moore sorozat 11. könyve.

Eredeti cím: Il giardino di cenere

Eredeti megjelenés éve: 2010

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Alexandra, Pécs, 2015
284 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633575147 · Fordította: Túri Zsuzsanna · Illusztrálta: Iacopo Bruno

Most olvassa 1

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 19


Kiemelt értékelések

Erzsébet_Szászi>!
Pierdomenico Baccalario: A Hamvak kertje

Egyre újabb és újabb rejtélyek kerülnek felszínre. Megint rengeteg az izgalom. Külön öröm, hogy ismét kezdenek összetartani a különböző szálak, és újra találkozhatunk a gyerekeken és Nestoron kívül Leonarddal és Peterrel is. Csak az a fránya függővég!!!! Őszintén remélem, hogy a következő kötetben kapunk valamiféle lezárást. És boldog lennék, ha valamelyik kiadó felkarolná a sorozatot, és a további folytatások is megjelennének. És nagyon sajnálom, hogy az előző kötetekről nem vettem le a védőborítót, mert alatta gyönyörű a könyv kidolgozása.

KockaCica>!
Pierdomenico Baccalario: A Hamvak kertje

Le sem tettem az előző kötetet, és máris a kezemben fogtam ezt a részt. Hisz rendkívül baljóslatúan zárt. Itt is csekély az az idő, ami eltelik, és ami napoknak érződik, a sok kaland, és a felmerülő rejtelmek révén.
Ha valaha bárki azt gondolta, könnyű egy vérbeli utazót követni a sok-sok képzeletbeli helyek egyikén, kitudja milyekén, az irtó nagyott tévedett. Ebből kifolyólag van egy kis dolga Jasonnek és a többieknek. De az még rosszabb, hogy mikor már azt hinné az ember, érti a dolgokat, akkor jön valami új információ, fordulat, szereplő, és az értetlenség…
http://kockacica.blogspot.hu/2017/03/pierdomenico-bacca…

Chuti>!
Pierdomenico Baccalario: A Hamvak kertje

Méltó folytatása az eddigi köteteknek. Igaz most ebben nem volt annyi megoldandó rejtvény, mint a korábbiakban, viszont annál több rejtélyre derűlt fény. És még nincs vége!
Amúgy haragszom, mert már megint úgy fejeződött bebe a történet, hogy az ember azonnal akarja a folytatást!


Népszerű idézetek

DPeti94>!

valahányszor az állatok ránk néznek, úgy találják, hogy mi, emberek hasonlóak vagyunk hozzájuk, de… elveszítettünk valamit. Olyan állatnak tartanak bennünket, amelyik elpirul, nevet, sír és boldogtalan. És nem értik az okát, ezért félnek tőlünk.

244. oldal


A sorozat következő kötete

Ulysses Moore sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ransom Riggs: Üresek városa
Rick Riordan: Neptunus fia
Jessica Townsend: Nevermoor
Christopher Paolini: Örökség
Neil Gaiman: Sosehol
Tina Markus: Pircsi és a zombizűr
Böszörményi Gyula: Rúvel hegyi legenda
C. S. Lewis: Az oroszlán, a boszorkány és a szekrény
Póli Matilda: Futó tűz
H. Vidra Gabriella: A fekete kő titka