Little ​Witch Hazel 1 csillagozás

a year in the forest
Phoebe Wahl: Little Witch Hazel

Little Witch Hazel is a tiny witch who lives in the forest, helping creatures big and small. She's a midwife, an intrepid explorer, a hard worker and a kind friend.

In this four-season volume, Little Witch Hazel rescues an orphaned egg, goes sailing on a raft, solves the mystery of a haunted stump and makes house calls to fellow forest dwellers. But when Little Witch Hazel needs help herself, will she get it in time?

Little Witch Hazel is a beautiful ode to nature, friendship, wild things and the seasons that only Phoebe Wahl could create: an instant classic and a book that readers will pore over time and time again.

>!
Tundra, 2021
96 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780735264892 · Illusztrálta: Phoebe Wahl

Kiemelt értékelések

Lahara IP>!
Phoebe Wahl: Little Witch Hazel

Phoebe Wahl: Little Witch Hazel a year in the forest

Bár a címben, névben boszorkány szerepel, csak annyira boszorkány, mint én, talán egy kicsit jobban. Egy igazán apró kis hölgy, aki az erdőben él, nincs kimondva, hogy manó lenne, de valami olyasmi. Ebben az erdőben vannak még gnómok, meg icipici trollok, driádok és az állatok beszélnek vagy inkább ezek az apró lények beszélnek az állatok nyelvén. Ami borzasztó szimpatikus nekem, hogy Little Witch Hazel bizony egy kissé teltebb karakter, sőt a lába is szőrös, a haja meg néhol borzas. a nyári mesében az is kiderül, hogy ő se tud lazítani, őgy tanítják meg a barátai erre. Nagyon tetszett az illusztráció és annak színvilága, egyszerű, minimal palette.


Hasonló könyvek címkék alapján

Alyona Crower: Gold of the Peasant Girl
Leigh Bardugo: The Language of Thorns
Walt Disney – Brave
Helen Nicoll – Jan Pieńkowski: Meg and Mog
Julia Donaldson: Room on the Broom
Neil Gaiman: The Sleeper and The Spindle
J. K. Rowling: The Tales of Beedle the Bard
Nick Denchfield: Spooky Castle
Iléana Surducan: The Lost Sunday
Trick or Treat Free for all!