Dating ​Mr. December 1 csillagozás

Phillipa Ashley: Dating Mr. December

When a nice girl asks twelve men to get naked, it's sure to cause a scandal…

Emma Tremayne leaves her high-powered PR job and moves to the Lake District looking for peace, quiet-and celibacy. So perhaps it's not the best idea when, in the spirit of „community-mindedness,” she agrees to help the local mountain rescue team fund raise by putting together a „tasteful” nude calendar. Especially since quite a lot of the community seems to mind what she's up to-including the tall, dark and handsome Mr. December, Will Tennant, who appears to have gotten the wrong impression about Emma's intentions. So how does she convince him that he's more than just the flavor of the month?

Decent Exposure címmel is megjelent.

>!
294 oldal · ISBN: 9781402241420
>!
304 oldal · ISBN: 9781402241468

Kiemelt értékelések

>!
medvemacs 
Phillipa Ashley: Dating Mr. December

(csak a rend kedvéért: az eredeti angol címe: Decent Exposure)
Azért csaptam bele, mert Phillipa tagja annak a (javarészt) irodalmi fórumnak, ahová én is betolom a képem néha – és ha már bevallottan egy „tall, dark, handsome cotton-mill owner” (TDHCMO) a modellje, érdekelt, milyen sztorit kerekít belőle.
Chick-lit kategória, tehát happy endes, szép kerek történetre számítottam, és ezt meg is kaptam. Az epilógus talán már nem kellett volna, anélkül is elhittem, hogy mindenki boldog a végén, de ha már doboz bonbon, akkor néhány szemmel több nem árthat. :)
A sztori maga a Calendar Girls alaptémáján csavar egyet – de hát a chick lit-et nem feltétlenül a sztori eredetiségéért szeretjük. :) Film is készült belőle, Dating Mr December címmel, valamelyik ámerikai romantikus csatorna követte el – és az igazán taszító volt számomra, mert a főhősnőből valami agyatlan szőkét sikerítettek; igazán nem értettem, mit eszik rajta a főhős.
A könyv viszont kellemetes hétvégi kikapcsolódás, esetleg strandos olvasmány lehet.
Ja, és nagyon tetszik, hogy Phillipa azóta is tartja a kapcsolatot a Langdale Ambleside Mountain Rescue Team (LAMRT) csapatával, akik a könyvbéli hegyimentő-csapat megformálásához szakmai tanácsokat adtak.


Hasonló könyvek címkék alapján

Jojo Moyes: Me Before You
Carole Matthews: The Chocolate Lovers' Diet
Ruth Saberton: Runaway Summer
Joanna Trollope: Daughters-in-Law
Rosanna Ley: Bay of Secrets
Helen Fielding: Bridget Jones – The Edge of Reason
Trisha Ashley: Twelve Days of Christmas
Carole Matthews: A Compromising Position
Carole Matthews: The Chocolate Lovers' Club
Abby Clements: Meet Me Under the Mistletoe