The ​Boleyn Inheritance (The Tudor Court 4.) (The Plantagenet and Tudor Novels 10.) 4 csillagozás

Philippa Gregory: The Boleyn Inheritance Philippa Gregory: The Boleyn Inheritance Philippa Gregory: The Boleyn Inheritance Philippa Gregory: The Boleyn Inheritance Philippa Gregory: The Boleyn Inheritance Philippa Gregory: The Boleyn Inheritance

From ​the bestselling author of ‘The Other Boleyn Girl’, Philippa Gregory, comes a wonderfully atmospheric evocation of the court of Henry VIII and his final queens.

The year is 1539 and the court of Henry VIII is increasingly fearful at the moods of the ageing sick king. With only a baby in the cradle for an heir, Henry has to take another wife and the dangerous prize of the crown of England is won by Anne of Cleves.

She has her own good reasons for agreeing to marry a man old enough to be her father, in a country where to her both language and habits are foreign. Although fascinated by the glamour of her new surroundings, she senses a trap closing around her. Katherine is confident that she can follow in the steps of her cousin Anne Boleyn to dazzle her way to the throne but her kinswoman Jane Boleyn, haunted by the past, knows that Anne’s path led to Tower Green and to an adulterer’s death.

The story of these three young women, trying to make their own… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2006

>!
HarperCollins, London, 2011
532 oldal · ASIN: B005Z4QSVQ
>!
HarperCollins, London, 2011
528 oldal · ISBN: 9780007190331
>!
Touchstone, 2007
544 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780743272513

2 további kiadás


Most olvassa 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

D_Erika>!
Philippa Gregory: The Boleyn Inheritance

Akik szeretik a Tudor kort, azoknak muszáj ezt a könyvet (is) elolvasni. Tetszett, hogy a három nő szemszögéből követhetjük a történéseket. Katherine a könyv nagy részében kicsit idegesítő volt számomra (de hát fiatal volt, tudom). Sajnálom, hogy családja mennyire kihasználta Őt, majd ugyanúgy el is dobták… Jane Boleyn-t nem sikerült megkedvelnem ebben a könyvben sem. Anne of Cleves viszont kedvencem lett. Kár, hogy róla tudunk szinte a legkevesebbet. Szerintem belőle lehetett volna hosszú távon Angliának egy jó királynéja. A könyv nekem ugyanannyira tetszett (ha nem jobban), mint A másik Boleyn-lány.

Letti01>!
Philippa Gregory: The Boleyn Inheritance

Nagyon tetszett, hogy harom szereplo szemszogebol is olvashato a tortenet. Clevei Anna abban remenykedve, hogy megszabadul a mindig sarkaban jaro es minden lepeset figyelo testvertol, nem is sejtette, hogy kihez keszul igazan. Szamomra elkepzelhetetlen, hogy vajon mi zajlott le a fejeben. Egy idegen orszag, a nyelvet nem beszelte es nem ismert senkit…..meg a jovendobeli ferjet sem!!!! Na nem volt ez maskepp az elso feleseggel sem.
Bar tudom mi lesz a folytatas megis varom :) Remek konyvek es remek tortenet!


A sorozat következő kötete

The Tudor Court sorozat · Összehasonlítás
The Plantagenet and Tudor Novels sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Alison Weir: Anne Boleyn
Alison Weir: The Lady Elizabeth
Alison Weir: Innocent Traitor
Jojo Moyes: The Girl You Left Behind
Jojo Moyes: The Giver of Stars
Carolly Erickson: The Unfaithful Queen
Jean Plaidy: Murder Most Royal
Brandy Purdy: The Boleyn Wife
Marina Fiorato: The Madonna of the Almonds
Tracy Chevalier: Girl with a Pearl Earring