Szerelmi ​serkentők – Természetes anyagokból 0 csillagozás

Peter Levene: Szerelmi serkentők – Természetes anyagokból

Hölgyem! Szeretné meghódítani álmai lovagját? Uram! Szeretne még férfiasabb lenni, mint amilyen? Ezenkívül kísérletező kedvű és szeret főzőcskézni? Ha igen, akkor ez a könyv önnek szól!
Az angol szerző leírja az afrodiziákumok kultúrtörténetét, majd bemutatja a napjainkban szerelmi serkentőknek tekintett élelmiszereket. Számos „szexis” étel receptjét közli, amelyek alapanyagai között megtalálhatók olyan hétköznapi élelmiszerek, mint a burgonya vagy a paradicsom, de olyan különlegességek is, mint a homár vagy a kaviár.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Hemingway könyvek Mezőgazdasági

>!
Mezőgazdasági, Debrecen, 1991
92 oldal · puhatáblás · ISBN: 9632331516 · Fordította: Szilágyi Tibor

Hasonló könyvek címkék alapján

Lénárd Sándor: A római konyha
Magyar Elek: Az ínyesmester szakácskönyve
Váncsa István: Lakoma 2.
Saly Noémi: Semmiből is finomat!
Daniel Stevens: Kenyér
Irina Georgescu: Kárpátok ízei
Radvánszky Béla: Régi magyar szakácskönyvek
Jill Norman: Fűszerek nagy képeskönyve
Zorica Herbst-Krausz: Régi zsidó ételek
Lakó Elemér (szerk.): Bornemisza Anna szakácskönyve 1680-ból