Supernatural ​– Origins (Supernatural Graphic Novel 1.) 5 csillagozás

Peter Johnson: Supernatural – Origins

This graphic novel prequel to the hit CW television show written by series Executive Producer, Peter Johnson, gives readers an incredible never-before-seen look into the mythos of the series. After witnessing the murder of his wife at the hands of a demon, patriarch John Winchester begins a journey into the dark world of the supernatural, seeking a way to hunt down and kill the creature that took his wife. Can a newly widowed father balance fighting evil with raising his children? Discover what becomes of his two young sons, Dean and Sam, and how these formative events from their childhood will forever alter their destiny.

>!
DC Comics, Burbank, 2008
144 oldal · ISBN: 9781401217013

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

John Winchester · Fletcher Gable


Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Near>!
Peter Johnson: Supernatural – Origins

Erre az értékelésre nem leszek büszke. Sokszor én vagyok az, aki a leghangosabban győzködi az „új generáció kölykeit”, hogy a videojátékoknál nem minden a grafika. Hogy pár száz pixelből mit lehetett alkotni régen és ugyanazt a játékélményt nyújtotta, mint a mai realisztikus.
Mégis itt van ez a képregény, ami… pocsék. Egyszerűen nincs jobb szó a grafiaki részre. Néha a karakterekről azt sem tudtam eldönteni, hogy férfi vagy nő… bármelyik lehet. A másik képkockában úgyis kissé máshogy fog kinézni. Miért nem lehetett azzal/azokkal rajzoltatni, aki a négy kis füzet borítóját csinálta? Azok még ugyan szépek!

No de haladjunk tovább. Történet. A fent említetteket leszámítva a sztori tetszetős. Meglepnie is sikerült a fordulattal, volt egy-egy rész, amibe beleborzongtam. Azért kicsit jobban örültem volna, ha több családi képet kapunk, de ennyi baj legyen. Ez tényleg a vadászatról, a világ felfedezéséről szól, és nem az apa-fiú kapcsolatról.

Rémálom P>!
Peter Johnson: Supernatural – Origins

Lehet, hogy azért nem tetszett, mert utálom John Winchestert, de számomra csak egy összevissza történet volt. Persze, vannak benne érdekes dolgok, látjuk, hogyan is indult el Winchester papa a vadászat útján, de számomra nem volt ütős, sem annyira kidolgozott. A rajzolás sem éppen a legszebb, de az legyen a legkevesebb baj benne. Egyedül a Sam és Deanes apró szösszenetek tetszettek, de az pedig tényleg csak pár oldal benne. Azért egyszer elolvasható.

8 hozzászólás

Népszerű idézetek

Saku28>!

Out in the shadows, the corners no one looks in, the dusty backroads you pass by every day without thinking. Y'see, evil's found a way to grow like weeds in all the little cracks around us. Let it grow, and eventually it's everywhere.

>!

Some advice to throw in your journal, John. The easy way rarely takes you straight to your destination. Which is why a hunter never turns back. You keep going, till the thing you're searching for is dead.

110. oldal

Kapcsolódó szócikkek: John Winchester
>!

„Look, Missouri sent me.”
„I've never been to Missouri.”
„No, Missouri Mosley. In Kansas.”
„Palm reader? Young black woman? Never heard of her.”

28. oldal


A sorozat következő kötete

Supernatural Graphic Novel sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Joe Hill – Gabriel Rodriguez: Locke & Key – Clockworks
Cassandra Clare: The Mortal Instruments – The Graphic Novel 1.
Susan Ee: World After
Stephen King – Owen King – Rio Youers: Sleeping Beauties
Neil Gaiman: The Sandman 4. – Season of Mists
Richelle Mead – Leigh Dragoon: Frostbite – A Graphic Novel
Stephenie Meyer – Young Kim: Twilight – The Graphic Novel 1.
Dan Wells: The Devil's Only Friend
Neil Gaiman – P. Craig Russell: The Sandman: The Dream Hunters Graphic Novel
Tim Seeley: Hack/Slash Omnibus 1.