Levesek 1 csillagozás

Péter Jánosné: Levesek

Mi magyarok szívesen eszünk a főétel előtt levest. Ez a szokásunk élettanilag is hasznos, mert a leves evése közben a gyomornedvek kiválasztódása megindul, vagyis előkészíti a gyomrunkat a tartalmasabb ételek fogyasztására. Levest szinte minden gyümölcsből, zöldségből főzhetünk. Ez a füzet 136 leves elkészítési módját tartalmazza. A kedves háziasszony talál benne hagyományos, könnyű, üdítő nyári leveseket is. Sok ötletet és különleges ízesítésű levesek elkészítési módját gyűjtöttem össze, amit most átadok a kezdő és haladó háziasszonyoknak.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Papp-Ker gasztronómia Papp-Ker

>!
Papp-Ker, Budapest, 2001
52 oldal · ISBN: 9630390809
>!
Esély, 2001
52 oldal · ISBN: 9630390809
>!
Papp-Ker, Budapest, 1999
52 oldal · puhatáblás · ISBN: 9630390809

Kedvencelte 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Szép Krisztina: Levesek
Horváth Ildikó – Szabó Sándorné: Levesek
Frank Júlia: Levesek
Elek Mária: Levesek finoman
Frank Júlia: A legfinomabb levesek
Horváth Ilona: Levesek, gyümölcs- és zöldséglevesek
F. Horváth Ilona: Levesek
Boruzsné Jacsmenik Erika – Boruzs János: Levesek
Gabula András – Halmos Monika: Levesek
Dobi Ildikó: Levesek sokféleképpen