Mi magyarok szívesen eszünk a főétel előtt levest. Ez a szokásunk élettanilag is hasznos, mert a leves evése közben a gyomornedvek kiválasztódása megindul, vagyis előkészíti a gyomrunkat a tartalmasabb ételek fogyasztására. Levest szinte minden gyümölcsből, zöldségből főzhetünk. Ez a füzet 136 leves elkészítési módját tartalmazza. A kedves háziasszony talál benne hagyományos, könnyű, üdítő nyári leveseket is. Sok ötletet és különleges ízesítésű levesek elkészítési módját gyűjtöttem össze, amit most átadok a kezdő és haladó háziasszonyoknak.
Levesek 1 csillagozás

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Papp-Ker gasztronómia Papp-Ker
Kedvencelte 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Szép Krisztina: Levesek ·
Összehasonlítás - Horváth Ildikó – Szabó Sándorné: Levesek ·
Összehasonlítás - Frank Júlia: Levesek ·
Összehasonlítás - Elek Mária: Levesek finoman ·
Összehasonlítás - Frank Júlia: A legfinomabb levesek ·
Összehasonlítás - Horváth Ilona: Levesek, gyümölcs- és zöldséglevesek ·
Összehasonlítás - F. Horváth Ilona: Levesek ·
Összehasonlítás - Boruzsné Jacsmenik Erika – Boruzs János: Levesek ·
Összehasonlítás - Gabula András – Halmos Monika: Levesek ·
Összehasonlítás - Dobi Ildikó: Levesek sokféleképpen ·
Összehasonlítás