Gyöngyszem (Batman és Robin 2.) 18 csillagozás

Peter J. Tomasi: Batman és Robin 2. – Gyöngyszem

14. KÖTET
GYÖNGYSZEM

Batman és Robin szembeszállnak a titokzatos Baglyok Bíróságával, a bosszúszomjas Terminussal és a kannibalisztikus Szaturnusz Klubbal. Mindeközben Robin egy tízéves bérgyilkos – Batman fia, Damian. Ahogy Damian igyekszik megfelelni apja elvárásainak, úgy kell megmérettesse magát az összes eddigi Robinnal is, hogy megtudja helyét a családban. Ezalatt, a dolgokat megnehezítendő, színre lép Damian anyja, Talia al Ghul, a Bérgyilkosok Ligájából, ötmillió dolláros jutalmat tűzve saját fia fejére. Vajon a Sötét Lovag képes lesz-e kezelni ezt, a denevérbarlang falain innen és túl is játszódó erőpróbát?

Tartalom: BATMAN AND ROBIN 0. + 9-14. RÉSZ

Kronológiai sorrend: 58

A következő kiadói sorozatban jelent meg: DC Comics - A legendás Batman

>!
168 oldal · keménytáblás · ISBN: 9788377185681 · Illusztrálta: Patrick Gleason, Andy Clarke, Tomás Giorello, Mick Gray, Lee Garbett, Keith Champagne, Ray McCarthy, Tom Nguyen

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Darth_Revan>!
Peter J. Tomasi: Batman és Robin 2. – Gyöngyszem

A Gyöngyszem című kötet az új 52-es Batman és Robin további számait tartalmazza. Érdekes megoldás lett, hogy a 0. szám itt kapott helyett. Talán azért, mert az előző történetszál, elég hosszú 8 részes lett.
A 0. szám: Egy nap, mely soha nem jön el. Damien háttértörténete. spoiler Kemény sztori. Ismétlésnek jó volt, hogy tudjuk ki is Damien Wayne. Négyes.
9. szám. Ez a Baglyok éjszakája crossever része. Robin az egyik Karommal száll szembe, akit a Baglyok Bírósága egy tábornok kiiktatására küldött el. Burrows őse ugyanis spoiler Érdekes kiegészítő volt, de nem nagy szám. Négyes.
10-12. számok. Ez a Terminus történetszál. Peter Tomasi megint új ellenfelet mutat be. Terminust, aki mindenáron bosszút akar állni Batmanen és Gotham-en. spoiler Nagyon jó lett, de azért nem annyira kitűnő. Legalább érdekes volt látni, hogy Batman fényes nappal is tevékeny és aktív, ha nagyon kell. Négy és fél mindhárom füzet.
13-14. számok. Ezek afféle előzmények a Halál a családra sztorihoz. spoiler Ezek is egész jók voltak. Hátborzongató részek, egyben az apa rettegése a fia elvesztése miatt szintén remek ábrázolást kapott.


A sorozat következő kötete

Batman és Robin sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Donny Cates – Chris Hastings – Kieron Gillen – Katie Cook – Ryan North – Al Ewing: Thanos győz
Mark Millar: Marvel Könyvek: Pókember – Holtak között
Geoff Johns: Batman: Föld-1 1.
Peter David: Pókember 2099 1.
Fabian Nicieza – Christopher Sequeira – Josh Siegal – Dan Slott: Az Igazság Ligája kalandjai 2. – Barátok és ellenségek
Mark Waid: Batman: Bábel Tornya
Jeph Loeb: Superman/Batman – Supergirl: Egy lány a Kripton bolygóról
A. J. Lieberman: Batman: Hush visszatér 1. – Társkeresés
Frank Miller: Batman: Az első év
Jeph Loeb: Fenegyerek: Sárga