Pitch 1 csillagozás

Add el az ötleted egy jó prezentációval!
Peter Coughter: Pitch

Egy jó pitch mindent visz

Ma az nyer, aki elsajátítja a pitchelés művészetét: jókor, jó helyen, jól adja elő az ötleteit. De hogyan juthatunk el idáig? Mi kell ahhoz, hogy akár két perc alatt lenyűgözzük és meggyőzzük hallgatóságunkat? Miként érhetjük el, hogy az egyre erősödő versenyben minket válasszanak, és vevők legyenek ötleteinkre?
Peter Coughter a reklámszakmában eltöltött több évtizedes szakmai tapasztalata alapján konkrét példákon keresztül mutatja be, mi minden kell egy sikeres prezentációhoz – hogyan készüljünk fel, milyen technikákat alkalmazzunk, hogy egy unalmas, hosszúra nyúló előadás helyett nyerő helyzetbe kerüljünk egy ütős, magával ragadó pitchcsel.

>!
HVG Könyvek, Budapest, 2012
214 oldal · ISBN: 9789633041024 · Fordította: Bosnyák Edit

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

bys>!
Peter Coughter: Pitch

Peter Coughter: Pitch Add el az ötleted egy jó prezentációval!

Alapvetően hasznos, de semmi meghökkentőt és radikálisan újszerűt nem állít. Pár markáns, és mindig visszatérő gondolat körül forog az egész szöveg, laza, sztorizós stílusban. Hamisítatlan amerikai szakkönyv,

Alapvetése, hogy a prezentáló maradjon önmaga, a képzelt előadói szerepjátszás helyett, mert csak a saját hangja megtalálásával maradhat hiteles. A hitelesség elengedhetetlen a bizalom megszerzésében, ami meg a prezi sikerességének a kulcsa. Az hallgatók nem arra emlékeznek, hogy mit mondtunk, hanem arra, hogy mit éreztek közben, ezért mindenképp érzelmi reakciókat kell kiváltani. Egy prezi a reklám reklámja, ezért arra is kb annyi időt kell szánni, mint az eladni kívánt ötletre.

Gavarra>!
Peter Coughter: Pitch

Peter Coughter: Pitch Add el az ötleted egy jó prezentációval!

Nekem nagyon bejött a könyv, s mit nem adtam volna, hogy ha ezt feladják kötelezőnek még a fősulin.
Valójában nem is az újszerű gondolataival tűnik ki, hanem a motiváló erejével, azzal ahogyan tálalja az ötleteit, s ahogyan azokat különféle történetekbe ágyazza. Kiváló prezentáció. Köszönöm!


Hasonló könyvek címkék alapján

Némethy László: Váltás az üzleti életben
Fred Vogelstein: Apple vs. Google
Máté Krisztina: Az első millióm
Garr Reynolds: PreZENtáció
Randy Gage: Az első kör Te magad vagy!
M. J. De Marco: Gyorsítósáv a milliókhoz
Bertil Torekull: Az IKEA titka
Stephen R. Covey: A kiemelkedően sikeres emberek 7 szokása
Sue Bishop: Asszertivitás
Szun-ce: A háború művészete