Lenn, ​a nyuszi barlangjában 34 csillagozás

Peter Abrahams: Lenn, a nyuszi barlangjában

Ingrid ​rosszkor, rossz helyen van. Legalábbis a cipője. Ahhoz, hogy visszaszerezze, olyan kaliberű nyomozásba fog, ami még példaképének, Sherlock Holmesnak is becsületére válna, pedig a tizenhárom éves lánynak amúgy is éppen elég dolga akad. Ott van az iskola, a foci, no meg a főszerep az Echo Fallsban megrendezendő Alice Csodaországban című színjátékban. A nyuszi barlangjába esett Alice különös kalandjaihoz hasonlóan Ingrid kisvárosában is kezdenek egyre furcsábbá válni a dolgok. Echo Falls lakóinak élete rémálommá változik, ám Ingrid eltökélte, hogy felébred… „Peter Abrahams valamennyi regényét olvastam és azt hiszem, A Lenn, a Nyuszi barlangjában az abszolút kedvencem. Peter az olvasót tökéletes tehetséggel mindvégig egy lépéssel Ingrid előtt tartja, akiért így végigizguljuk az egész könyvet… (…) A Harry Potter könyvekhez hasonlóan, amikor a megírt történetek ennyire kidolgozottak és élvezhetőek, a "felnőtt” és „ifjúsági” jelzők elveszítik jelentőségüket, hiszen ez a regény nem… (tovább)

Eredeti cím: Down the Rabbit Hole

Eredeti megjelenés éve: 2005

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Alexandra, Pécs, 2007
352 oldal · ISBN: 9789633700990 · Fordította: Morvay Krisztina

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 7

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
atr0p0sz
Peter Abrahams: Lenn, a nyuszi barlangjában

Szerethető könyv. Még mindig megvan. Néha elgondolkodom rajta, hogy eladom, mert azért mégsem akkora mű, de valahogy sosem visz rá a lélek. Azt hiszem elolvasom majd még egyszer és az alapján eldöntöm.

>!
Kaiichi
Peter Abrahams: Lenn, a nyuszi barlangjában

Nagyon élveztem a történetet.
Ingrid remek főszereplő, úgy éreztem, végig a korának megfelelően viselkedik, tetszett, ahogy megismerjük a világot rajta keresztül, de le tudjuk vonni a következtetéseket a saját felnőtt fejünkkel.
A szöveg nagyon olvasmányos, a történet izgalmas, és bár a vége felé lehetett sejteni a gyilkos kilétét, végig kíváncsi voltam, hogy mi jöhet még.
Egy klassz gyerek-krimi!


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Crown of Midnight – Éjkorona
Rick Riordan: Neptunus fia
Ruta Sepetys: Árnyalatnyi remény
J. L. Armentrout: Origin
Rick Riordan: Az utolsó olimposzi
Cassandra Clare: Igaz szerelem (és egy első randi)
Dan Wells: Nem akarlak megölni
Jennifer A. Nielsen: The Runaway King – A szökött király
Cassandra Clare: A hercegnő
Cassandra Clare: Üvegváros