Fájdalom ​nélkül 6 csillagozás

Mozgásgyakorlatok a krónikus fájdalom enyhítésére
Pete Egoscue: Fájdalom nélkül Pete Egoscue: Fájdalom nélkül

Elsősorban ​azoknak ajánljuk ezt a könyvet, akik mozgásszervi betegségeik során próbálkoztak tablettákkal, türelmesen jártak kezelésekre, átestek műtéteken, és mégsem vagy csak átmenetileg találtak gyógyulásra. A Fájdalom nélkül azokat bátorítja, akiknek nem sikerült megszabadulniuk kínzó panaszaiktól. Nem kell együtt élni a fájdalommal, – ez az üzenete ennek a krónikus tüneteket gyógyszerek, sebészi eljárások vagy egyéb orvosi beavatkozások nélkül hatékonyan gyógyító, karbantartó módszernek. Hát, térd, csukló, nyak – ezek azok az ízületek és testrészek, amelyek fájdalma elveszi az ember álmát, elrontja a napját, gyengíti az erejét –, valamennyi lehetséges betegségforrás szerepel ebben a könyvben.
Pete Egoscue a sportsérülések szakértője, aki kaliforniai klinikáján kifejlesztette korunk legnevesebb sportolói részére az Egoscue-módszert, amely az esetek 95 százalékában eredményes. Fájdalom nélkül című könyvében közreadja a megoldást: a különösebb segédeszközt nem igénylő,… (tovább)

>!
M-érték, Budapest, 2011
292 oldal · ISBN: 9786155113123 · Fordította: Héjj Imréné
>!
M-érték, Budapest, 2007
292 oldal · ISBN: 9639693210 · Fordította: Héjj Imréné
>!
Magyar Könyvklub, Budapest, 2000
292 oldal · ISBN: 9635472242 · Fordította: Héjj Imréné

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 14

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Gólyanéni>!
Pete Egoscue: Fájdalom nélkül

Pete Egoscue: Fájdalom nélkül Mozgásgyakorlatok a krónikus fájdalom enyhítésére

Hasznos „olvasmány” mozgásszervi betegségekkel küzdő emberek számára. A könyv tartalma betegségcsoportokra van osztva, így használatakor könnyű eligazodni. Más „tornagyakorlatos” könyvektől abban különbözik, hogy megmagyarázza a gyakorlatok lényegét, képekkel is illusztrál. A szerző hitvallása szerint a mai, modern ember nem használja az un. kis izmokat, mely számos betegség előidézésében játszik szerepet. Ezen felismerést alkalmazva, egyszerű, de annál pontosabban végrehajtandó gyakorlatsorozatokat ismerhetünk meg. Különböző betegségekben, a fájdalom megszűnést és az eredeti funkciók visszaállását segíti gyakorlataival. A teljesség igénye nélkül, néhány olyan betegség, melyekre megoldást kínál: bütyök, kalapácsujj, lúdtalp, porckorongsérv, „merev” nyak, sportsérülések, fejfájás, teniszkönyök, térdfájdalom…

3 hozzászólás
Eszter_Tot_Bakacsi>!
Pete Egoscue: Fájdalom nélkül

Pete Egoscue: Fájdalom nélkül Mozgásgyakorlatok a krónikus fájdalom enyhítésére

Mindenkinek ajánlom, aki csak szeretene és hajlandó is magáért tenni. Egyszerű, de hatékony gyakorlatok. Sajnálom, hogy nem lehet megvenni könyvesboltban. Minden háztartásban helye lenne.


Hasonló könyvek címkék alapján

Surányi Nelly: A test és lélek fejlesztése Pilates gyakorlatokkal
Luigi Ceragioli: A Pilates-módszer
Eckhart Tolle: Új Föld
Halász Emese: A boldogság benned van
Szondy Máté: Tudatos változás
Nick Vujicic: Megállíthatatlan
Gyalwa Dokhampa: A nyugodt elme – Út a boldogsághoz
Sean Covey: A kiemelkedően eredményes fiatalok 7 szokása
Túry Ferenc: Anorexia, bulímia
Henry Cloud – John Townsend: Határaink