Pennies ​– Pennyk (Dollár 1.) 30 csillagozás

Pepper Winters: Pennies – Pennyk

Valamikor régen egy tizennyolc éves pszichológushallgató voltam.
Ma már egy férfi tulajdona vagyok.

Mióta két éve elraboltak és eladtak, zúzódások borítják a testemet. Némaságba burkolózva szenvedek, de nem vagyok hajlandó megtörni.

Nem és nem.

Egészen addig, míg meg nem ismerem Őt. Elder Prestet, az egyetlen embert, aki amikor rám nézett, tényleg engem látott. Az egyetlen embert, aki még a gazdámnál is kegyetlenebb. Olyan okokból akar engem, melyeket nem érthetek. Kibérel egy éjszakára, majd otthagy. Aztán visszatér. És onnantól fogva még bonyolultabbá válik az életem.

Egy elrabolt és eladott lány sokkoló és kegyetlen története.

Csak erős idegzetűeknek!

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rázós könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
360 oldal · ISBN: 9789635617784 · Fordította: Kádár Pál
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
360 oldal · ISBN: 9789635617791 · Fordította: Kádár Pál
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635617777 · Fordította: Kádár Pál

Kedvencelte 3

Most olvassa 14

Várólistára tette 81

Kívánságlistára tette 146


Kiemelt értékelések

bfanni P>!
Pepper Winters: Pennies – Pennyk

A Pennies egy nagyon jól megírt, többrétegű, titkoktól súlyos, sötét történet, amelynek középpontjában a hazugságok, a kapzsiság, a megtévesztés, az árulás, a megváltás és a szerelem áll. Utóbbi épphogy megjelenik, nem is lehetünk benne biztosak, hogy erről van szó, de én nagyon reménykedem. Az viszont egészen abszurd, hogy az írónő szerint ez lezárt kötet, hiszen most jön még csak a java. Alig várom, hogy Tasmin és Elder története kibontakozzon.

Aninaa P>!
Pepper Winters: Pennies – Pennyk

Azt hiszem most keményen bele lettem dobva abba a bizonyos mély vízbe. Nyilván nem számítottam tündérmesére, de azt sem gondoltam, hogy ez ilyen szinten beteg lesz. Felháborító, undorító, elborzasztó, sötét, kegyetlen és még sokáig sorolhatnám az ehhez hasonló jelzőket.
Az írónőt nem ismertem, de rögtön megszerettem a stílusát. Gördülékenyen, könnyen és gyorsan haladós.
Pim karaktere egy testileg meggyötört, meggyalázott nőé. De szellemileg semmiképp. Olyan erő lakozik benne, amit csodálva olvastam, hogy mindazon borzalmak után amiken napról-napra keresztül kell mennie, még mindig nem tört meg az elméje. Acélkemény akarattal őrzi az egyetlen dolgot amit nem tudtak elvenni tőle. Eleinte zavart, majd nem értettem, de végül kitisztult a kép, hogy miért is ragaszkodott annyira hozzá. Mert semmi más felett nincs hatalma, kizárólag ezt az egyetlen egy dolgot. Minden mást erőszakkal elvettek tőle.
A Gazda egy mocskos rohadék, akit válogatott kínzásoknak tennék ki. A gyengék kihasználásában leli élvezetét. Egy gyáva féreg. Undorodtam tőle, meg a haverjaitól is, akik pontosan ugyan olyanok mint ő.
Elder nem a megmentő herceg fehér lovon. Hiába várjuk azt, hogy ő majd meggyógyítja a sebeinket vagy Pimét. Ő is egy sötét szörnyeteg, viszont még fellelhető benne az emberség. Csak ő meg tudatosan próbálja kiölni ezt magából.
Nagyon sok van még ebben a történetben úgy érzem. Kaptunk egy nagyon erős kezdést, ami megadja az alaphangot, de rengeteg kérdés maradt megválaszolatlanul, főleg Elderrel kapcsolatban. Ő jelenleg még egy sötét folt, akiről nem tudunk szinte semmit, de kíváncsiak vagyunk rá. Pim esetében inkább az átélt traumák következményei érdekelnek, valamint, hogy milyen lesz neki egyik ketrecből a másikba kerülni.
Bízom benne, hogy hamarosan olvashatom a folytatást, mert ez az első rész arra tökéletes volt, hogy felcsigázzon és izgatottan várjam mi minden rejlik még ebben a történetben.

9 hozzászólás
Detti_Olvasósarka P>!
Pepper Winters: Pennies – Pennyk

Igaza volt a kiadóvezetőnek: valóban nem mindenkinek való ez a történet.
Durva, nyers, erőszakos, felkavaró, de mégis van benne valami, ami miatt végig akarod olvasni. Én végig abban reménykedtem, hogy Pim valahogy megmenekekül, spoiler
Elder nem herceg a fehér lovon, de mégcsak nem is spoiler.
Habár spoiler
Elcseszett egy világ ez, nem vagyok naív, tisztában vagyok vele, hogy nők ezreinek kell átélnie ugyanezt vagy még rosszabbat is, mint főhősnőnknek, éppen ezért mindennap imába foglalok egy szót, ami többet ér minden kincsnél: SZABADSÁG!

A könyv pörgős, cselekményes, olvastatta magát, a függővég miatt pedig már olvasnám is a folytatást!

anitaa8>!
Pepper Winters: Pennies – Pennyk

Beteg nagyon nagyon beteg, de imádom…
Ez a történet 100%-ban mocskos borzasztóan idegtépő és a végére már annyira felidegesített a „Gazda” hogy meg tudtam volna fojtani és egyre inkább azon járt az agyam, hogy ez sajnos nem csak egy történet hanem tényleg vannak ilyen emberek és létező dolog amit olvasok és ez ami embert próbáló ebben a könyvben,hogy elfogad és agyban túltudj lépni igen ez egy nagyon jó könyv de bizony beteg egy világban élünk és van az a pénz és hatalom ahol ez van és most is nem egy ember él rabszolgaként :( és amíg ezeket a sorokat íróm a undorító nagy világban nem egy helyen emberek így szenvednek a nem embernek nevezhető hataloméhes férgek miatt… ésésés……
Próbálok ettől eltekinteni akkor egy nagyon jó könyv nagyon jól megírva számomra letehetetlen kategória viszont csalódott vagyok mert az elején azt ígéri az író, hogy lezárt részek a sorozat kötetei de szerintem meg nem csak egy kis rész van lezárva de annál több kérdés marad… nagyon nagyon várom a folytatást és arra tudok gondolni és kicsit remélem is arról fog szólni a sorozat, hogy nyílik ki és lesz ennek a világnak az Úrnője Tas..


Népszerű idézetek

Könyvmolyocska1 >!

SZABADSÁG.
Milyen visszafogott szó.
Azok számára, akik szabadságban élnek, nem sok jelentőséggel bír.
Azok számára azonban, akik nem, a legédesebb, legértékesebb és legígéretesebb reménysugár.

9. oldal

Könyvmolyképző KU>!

TIZENNYOLC ÉVES voltam, amikor meghaltam.
Rövid életem során erre a napra emlékszem a legtisztábban. Tudom, hogy most hitetlenkedve ráncoljátok a homlokotokat, hiszen csupán három hete történt, de higgyétek el, sosem fogom elfelejteni.

Könyvmolyképző KU>!

Azt… azt hittem, hogy képes leszek rá. Azt hittem, hogy képes leszek leírni neked, hogy mit művelt velem. De nem vagyok. Csak annyit mondhatok, hogy… hogy az üdvözlése olyan dolgokból áll, melyeket soha többé nem akarok átélni. Fájt. Nagyon, nagyon fájt. Most is, hogy ezeket a sorokat írok, legszívesebben ordítanék, olyan elviselhetetlen még az ülés is.
Elvette a szüzességemet.

Könyvmolyképző KU>!

– Százezret adok érte.
– Én kétszázat.
– Megduplázom. – A tömeg egy emberként tartotta vissza a lélegzetét, ahogy egy magas, vékony férfi sziluettje bontakozott ki a tánctéren. – Négyszázezer dollárt adok a fehérruhás lányért.
A szívem újra ki akart szökni a mellkasomból. Ez volt az este legmagasabb ajánlata.
Felfordult tőle a gyomrom.
Hogy merik ők eldönteni, hogy mennyit érek? Hogy mennyit ér a többi rabszolgatársam? Az emberi életre nem lehet árcédulákat aggatni.

Zso89 P>!

Képtelen voltam elcsitítani a szívemet, pedig nagyon kedvesen suttogtam neki, hogy nyugodjon meg. Mióta akasztással fenyegettem, nem nagyon hallgatott rám.

2 hozzászólás
Zso89 P>!

Az emberek azt mondják, hogy bizonyos események örökre lenyomatot hagynak a lelkükön.

2 hozzászólás
Zso89 P>!

Ne csak a füleddel, egész testeddel hallj. Ne csak a szemeddel, egész lényeddel láss. És egész lelkeddel ítélkezz, ne csak felületes érzékeiddel.

2 hozzászólás
Zso89 P>!

A színtelenségből egy színes világba kerültem.


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls – Elveszett babácskák
Ruby Saw: Csak két lépés Észak
C. S. Pacat: A rab herceg
Marilyn Miller: A rabság gyönyöre
Liane Moriarty: Hatalmas kis hazugságok
Christine Anne Colman: Elveszetten
Brittainy C. Cherry: Tűzeső