Stuck-Up ​Suit 23 csillagozás

Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit

From ​the New York Times Bestselling authors of Cocky Bastard, comes a sexy new standalone novel.

It started out like any other morning on the train.

Until I became mesmerized by the guy sitting across the aisle.

He was barking at someone on his phone like he ruled the world.

Who did the stuck-up suit think he was…God?

Actually, he looked like a God. That was about it.

When his stop came, he got up suddenly and left. So suddenly, he dropped his phone on the way out.

I might have picked it up.

I might have gone through all of his photos and called some of the numbers.

I might have held onto the mystery man’s phone for days—until I finally conjured up the courage to return it.

When I traipsed my ass across town to his fancy company, he refused to see me.

So, I left the phone on the empty desk outside the arrogant jerk’s office.

I might have also left behind a dirty picture on it first… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
286 oldal · ISBN: 9781682304129 · ASIN: B01E2MQUVY
>!
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781682304129
>!
Tantor Media, Old Saybrook, Connecticut, USA, 2016

Kapcsolódó zóna

!

Vi Keeland

78 tag · 38 karc · Utolsó karc: 2020. október 30., 20:14 · Bővebben


Kedvencelte 2

Most olvassa 2

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit

Ez már a 3. könyv a szerzőpárostól. Imádtam. Könnyed, kacér, nagyon szórakoztató olvasmány és hihetetlen gyorsan lehet vele haladni angolul is. Tele vicces ugratásokkal, rosszul időzített drámával, „hangosan felnyerítős” beszólásokkal, fülledt erotikus jelenetekkel és egy kis még elviselhető szívfájdalommal. A karaktereket nagyon könnyű megszeretni.
Két teljesen különböző világból jött szereplő, akik végül összecsiszolódnak.
Soraya Venedetta imádtam a szappanoperás nevét egy ízig-vérig olasz mentalitású, okoskodó, kioktató stílusú lány, aki a hangulatához alakítja a hajszínét, éles nyelvű, harcias nő. Nagyon buja fantáziával megáldva. Ő a „Dear Ida” nevezetű rovatnak az asszisztense. Egyik reggel a vonaton belebotlik egy pimaszul jóképű, de nagyon arrogáns férfiba, aki éppen letol telefonon valakit, majd a telefonját ott hagyja.
Soraya, hogy kiderítse, kié a készülék, feltöri, és már csak kíváncsiságból is belenéz a képek tartalmába. A telefon nem másé, mint a Morgan Financial Holdings tulajdonosáé, Graham Morgan-é. A legjobb még csak ezután következik pl. hogy hogyan juttatja vissza a telefont. A lányban emberére akad a nagyképű, arrogáns férfi, aki olyat mond neki, ami bűntudatot ébreszt benne.
Graham, mint a legtöbb könyves playboy milliárdos, teljesen a hősnő ellentéte. Nem csak az anyagi helyzete miatt. Jó külsejű, de nagyon morcos, komor, zárkózott természetű, akiből árad a gazdagság és a felsőbbrendűség. Mindenkivel szemben elutasító és nem hisz a szerelemben.
Viszont, ahogy jobban megismerjük, rájövünk, hogy van egy érző, nagyon édes oldala. Tipikusan az a fajta könyves playboy, aki ha beleszeret egy nőbe, azt teljes szívvel teszi és ez az érzés meginghatatlan számára.
Nagyon elégedett mosollyal fejeztem be. Alig bírtam letenni. Alig vártam az e-mailezős részeket, mert rendesen nevetni akartam. Nagyon szórakoztató olvasmány. Nekem most erre volt szükségem.

5 hozzászólás
csillagka P>!
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit

Vicces, aranyos, humoros nyári könnyedség.
Nagyon mély tartalmat véletlenül se szabad benne keresni, viszont amit ígér az tökéletesen hozza. Második könyvem Penelope Ward (Ward nekem akkor is J.R. ben tökéletes) és mind a kettő a mozaik család témáját dolgozza fel. Itt sokkal jobban, bár néha Sorayat megcsapkodtam volna, viszont Graham minden esetben példaértékűen viselkedett. (hihetetlenül jól működő szereplő) Kicsit kevesebb dráma elfért volna, de meglepően jól szórakoztam, főleg az előzmények ismeretében.

CsepAdri>!
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit

Jól indult, felvágott nyelvű főszereplő hölgyemény és egy bunkó, később kiderül kissé mocskos szájú pasi ;) Aztán elkezdtek sietni, már a könyv negyedénél tudtam kinek milyen lelki sérelme van és kb ezzel egy időben egymást is beavatták, szóval néztem nagy szemekkel most komolyan ennyi? Ezzel a vallomás fesztivállal megváltoztak és minden olyan ehh lett nem tudom jobban leírni Aztán jött a csavar kb a következő fejezetben senki nem siet, tényleg. Ez a csavar nem volt rossz, elterelte a figyelmem a mélyrepülésről, de utána ezen is csavartak egy picit csak, h jó legyen nem, szarkazmus spoiler
Az egész könyv alatt vártam, h vége legyen… Jól induló alapszituáció és karakterek, majd mélyrepülés…
3 is csak azért mert néhol megnevettetett és Graham pimaszsága miatt.

csucsorka P>!
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit

Először annyira örültem ennek az írópárosnak, mert a Playboy Pilot nagyon jó élmény volt.
Aztán döbbenten láttam, hogy ez a könyv tökéletesen ugyanarra a kaptafára készült, ami elég nagy csalódás volt. Először azt gondoltam, mindegyik történetüket végigfalom, de ezután nem vagyok biztos benne.

Picichef>!
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit

Öszintén szolva sokkal jobban tetszett, mint amt vàrtam a könyvtöl, ami azért jelent vamait, mert jonak igérkezett. :D
A làny végre nem volt nyàmnyila, a föhös férfi persze alfahim és hàt megvan a telefonja – mi màst tenne vele egy normàlis ember mint amit föhösnönk… Ohh jaj :D
De miutàn megkaptuk a jo kis adag romantikàt, legalàbb kapunk egy kis bonyodalmat is. Öszinte leszek, egyàltalàn nem ezt vàrtam, de jobban jött ki szerencsére, mint amire gondoltam :)
Soraya neve màr megtetszett mert nem az egy és tucat név. De igazàbol ami jobban megtetszett az persze a karaktere. Mindig befesti a haja végét a hangulata szerint. Tökös és mer dolgokat csinàlni, nem hagyja, hogy csak mert valami nem szokàs, attol még ne csinàlja meg :D Aztàn meg Graham sem jàtszadozhat csak ugy vele. Aztàn annak ellenére hogy vannak félelmei, mer szembe nézni velük Graham kedvéért. Végül pedig önfelàldozo is, mert a sajàt boldogsàgàt lenne hajlando felàldozni egy kislàny és a szerelme boldogsàgàért. (Persze téved benne, de ez a nagy bonyodalom, na!) ;)

Vivuska>!
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit

De jó volt ez a könyv! Nagyon tetszett! Graham bekerült a kedvenc könyves pasijaim közé!

Bővebben:
http://vivien-olvasokuckoja.blogspot.hu/2018/01/stuck-u…

lilice>!
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit

Hááát… Olyan jó erős közepes.
Az eleje jó, a szereplők közti (igencsak túlfűtött) sms-ek és a szívküldi-szívnek-szívesen levelek viccesek, klasszak voltak, alakult a történet. Aztán hőseink összejöttek. És az addig bunkó, arrogáns, megközelíthetetlen alfahímünk egy doromboló, nyáladzó pamutgombolyaggá válik, kinek minden szava csöpörög. És persze – gondolom mivel bizonyos számú karakter elvárt – beficcen egy akkora klisés fordulat, mint a ház. Én meg itt már tényleg elvesztettem a már eddig a pontig is alaposan megcsappant érdeklődésemet. Azért becsülettel végigküzdöttem magam rajta, de sajnos nem javult a mélyrepülés.

zwecki>!
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit

Vicces volt, és szórakoztató. Ennél több most nem is kellett.

bookaholic_angel>!
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit

Nincs új a nap alatt, és ez igaz erre a könyvre is. Könnyed esti olvasmány, de nekem sajna egyszer olvasós. Végig olyan érzésem volt, hogy ez a rész olyan ismerős, mintha már olvastam volna… Igaz manapság sok könyv alapja a különbözőek-vagyunk-de-én-vagyok-az-alfahím-így-úgyis-összejövünk szituk.


Népszerű idézetek

Naiva P>!

My life was far from Sex and the City. It was more like Sex and the Pity. Or Sex and the Shitty. I guess I wouldn’t mind playing Carrie to this guy’s Mr. Big for just one day, though. Or Mr. Big Prick in this case. Absofuckinglutely.

Naiva P>!

There are two sides to that man. Thoughtless and thoughtful. Not sure he got the in-between gene.

Naiva P>!

The way he was so dominating and controlling, yet exercised restraint to respect my wishes, was the sexiest thing I’d ever seen.

Naiva P>!

People like him fascinated me. They felt like they owned the world just because they’d been blessed by genetics or handed opportunities that put them in a higher financial bracket.

Naiva P>!

Sure, a relationship requires commitment, but then again so does insanity. Cheating isn’t a mistake; it’s a choice. Be real. Once a cheater, always a cheater. Get even, ride that hottie, then leave before your boyfriend does it again.

Naiva P>!

You know, it’s no coincidence that the other tattoo I had was nowhere near my heart. You’re the only woman who’s ever owned it.

Naiva P>!

“I have a dog.”
Remembering the little dog from my snooping in his cell phone, I said, “What kind of a dog? You seem like the type to have a big scary one. Like a Great Dane or a Neapolitan mastiff. Something representative of what you keep goading me into looking at under the table. You know, big dog, big d…”
“The size of a dog is not a phallic symbol,” he interrupted.
So, it was his cute little dog in the pictures.

zwecki>!

I HAD PLANNED TO GIVE the phone back this morning. No, really. I did. Then again, I also planned to finish college. And travel the world.

zwecki>!

The only happy ending he’ll be getting is from me, bitch. A few minutes later, I’d been so preoccupied thinking about what those women were saying that I hadn’t noticed Graham sneak up behind me to plant a kiss on my neck. The gossipers had taken notice, though. Their eyes were practically bugging out of their heads. Their little happily-ever-after fantasy was quickly challenged by Graham’s public display of affection with someone they probably assumed was working the party. I couldn’t help myself when I turned to them and smiled. “Plot twist.”

Naiva P>!

Both our dishes looked more like art when they arrived.
“I hate to eat it; it’s so beautiful.”
“I have the opposite problem. It’s so beautiful; I can’t wait to eat it.” His smirk told me his comment had nothing to do with his fancy looking dinner.


Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer L. Armentrout: The Return
Cora Reilly: Bound by Hatred
Penelope Bloom: His Banana
Alexa Riley: Everything for Her
Laurelin Paige: Fixed on You
Emma Chase: Royally Endowed
Elle Kennedy: The Chase
Jessica Park: Left Drowning