Dear ​Bridget, I Want You 17 csillagozás

Penelope Ward – Vi Keeland: Dear Bridget, I Want You Penelope Ward – Vi Keeland: Dear Bridget, I Want You

From ​the New York Times Bestselling authors of Stuck-Up Suit and Mister Moneybags comes a sexy new standalone novel.

Dear Bridget,
I’m writing this letter because it’s highly doubtful I’ll ever garner the courage to say this to your face.
So, here goes.
We’re totally wrong for each other. You’re the proper single mum with a good head on your shoulders. I’m just the carefree British doctor passing through town and temporarily living in your converted garage until I head back to England.
But here’s the thing… for some bloody reason, I can’t stop thinking about you in very inappropriate ways.
I want you.
The only reason I’m even admitting all of this to you right now is because I don’t believe it’s one-sided. I notice your eyes when you look at me, too. And as crass as I appear when we’re joking around about sex, my attraction to you is not a joke.
So, what’s the purpose of this note? I guess it’s a reminder that we’re adults, that… (tovább)

Megjelent British Bedmate címmel is.

>!
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781682309803
>!
256 oldal · ASIN: B075PYCTQL

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Penelope Ward – Vi Keeland: Dear Bridget, I Want You

Talán ez volt az eddigi „legegyszerűbb” történet minkét írónő tollából „a dögös brit doki és a magányos ápolónő” története, és pont amiatt, hogy az olvasás közben arra gondoltam, hogy egy ilyet még lehet, hogy én is ki tudnék találni, nem gondoltam, hogy a végén 5 csillagot fogok adni erre a könyvre. De igazából jó volt! Szórakoztató volt, tele forró jelentekkel, jó karakterekkel és a végére még néhány csavar és egy kis mélység is belefért a történetbe. Ez a narrátorpáros (Zachary Webber és Andi Arndt) pedig mindig sikert arat nálam, és most is hihetetlenül jók voltak. Na és hogy Zach Webber a dögös hangját még megtolta egy kis brit akcentussal is? Hmm. :)) El tudtam volna még hallgatni egy darabig. :D

Szóval nincs mese, jár az öt csillag. És igen, talán ezeknek a könyveknek a nagy része egy kaptafára megy, de én mégis nagyon szeretem őket, főleg hangoskönyvben, mert mindig számíthatok rá, hogy feldobják a legfárasztóbb munkanapokat is. :)

5 hozzászólás
vikcs>!
Penelope Ward – Vi Keeland: Dear Bridget, I Want You

Dear Simon, I want you!

Hát ez is eljött, hogy végre kiolvastam egy könyvet angolul :)
Már régóta húztam-halasztottam a dolgot, mert féltem belekezdeni, lassan haladtam az előző próbálkozásoknál és aggódtam, hogy nem fogom érteni.Most végre vettem magamon erőt, és belevágtam, kezdésként egy könnyed, humoros és romantikus könyvbe, amivel úgy érzem, megtört a jég, ugyanis nagyon élveztem!

Először is a borító… húhaa. :D Így nem volt nehéz elképzelni Simon-t, a jóképű, piszkos és humoros dokit. A karaktere nagyon megfogott, már az első pár fejezet után rajongtam érte, és alig vártam az újabb és újabb mocskos dobásait.

A történet egy kis könnyed, vicces és aranyos romantikus sztori. Penelope Ward-tól már olvashattunk magyarul is, mivel már két könyve is megjelent nálunk a Könyvmolyképző jóvoltából. Remélem, hogy még fogunk kapni többet is :) Az írónő erőssége a tökéletes férfi főszereplők megalkotása, a humor, a pici dráma és az erotikus utalások és jelenetek megjelenítése.
Kettejük összedolgozása egy nagyon élvezhető, gyorsan haladós könyvet alkottak, amely kikapcsolódást nyújt a szürke hétköznapokra.

Nagyon várom az újabb angol olvasást, és remélem, akkor is ilyen fantasztikus történet akad majd a kezem közé. Ajánlom mindenkinek, aki szereti ezt a műfajt :)

Enikő_Darai_Enii>!
Penelope Ward – Vi Keeland: Dear Bridget, I Want You

Pen és Vi kivételesen jó párost alkotnak, ha írói kettősöket nézünk. Ugyan az eddigi munkáik elevickéltek a „jó-jó, de lehetne jobb is” kategóriában nálam, ez a kötet most megtörte a jeget!
Mindent imádtam a történetben, egy szuper kis olvasmány, amiben minden van, amit szeretni lehet: egy ördögien jóképű brit doki, egy két lábbal a földön álló amerikai nővér és rengeteg humor! Biztos, hogy Dr. Simon Hogue sok olvasó szívét elrabolja majd, hiszen igazi férfi. Ha pár szóban kéne jellemeznem, akkor: játékos, birtokló, célorientált, piszkos.
Ezzel szemben Bridget Valentine összpontosít, magányos, bizonytalan, független és hűséges… kell ennél többet mondanom?! Go, figure. Hát persze, hogy tökéletes páros.
A Dear Bridget, I Want You szórakoztató, imádnivaló RomCom, két magányos lélekkel, akik kapnak egy második esélyt a boldogságra.

14 hozzászólás
rebeka202 P>!
Penelope Ward – Vi Keeland: Dear Bridget, I Want You

Már a sokadig Penelope-Vi könyvet olvasom, és nem tudom, hogy eddig miért nem jöttem rá, hogy ne várjak ennél többet a könyveiktől. Mindegyikben ugyanaz a séma, a történet lefolyása ugyanaz, a szereplők küszködései totál ugyanazok, a fordulatok szinte-szinte UGYANAZOK. Minden egyforma, kivéve az alapötlet és a szereplők nevei. Itt volt egy szexi brit doktorunk és egy egyedülálló anyukánk. Ezelőtt volt egy szexi művész meg a szomszéd csaj, aztán volt két mostohatesó, volt már pilótánk egy milliomos p_ncival, és még sorolhatnám. Oké, ezeket ha így felsorolom, akkor izgalmasnak tűnnek, DE amikor olvasom, akkor úgyis unom. Mert totál ugyanazokon a lépcsőfokokon haladunk UGYANAHHOZ a végkifejlethez. Lehet, hogy maga az alapötlet az jó, sokat ki lehetne hozni belőle, erre ugyanazokra a kliséhalmokra építenek. Miért?? Picit több fantázia is lehetne a könyveikben, ha már 2 írónőről beszélünk. Történeteikben az összes az elején macsó, megközelíthetetlen kőszívű pasiból pár hét alatt nyuszifüles papucsot csinálnak. Egyik főszereplő nőnek sem volt még ehhez hasonló szexuális élménye, lehet az 20-25-30-35 éves. Ez a legjobb. Aztán nyilván bele kell csempészni egy hatalmas fordulatot, amitől le kellene essen az olvasók álla, de hát Rebeka kb 1 oldal után rájött és nem volt izgi. Ezután mindig jön egy totál nem életszerű félreértés, amit a szereplőink felfújnak, aztán persze megoldódik, utána még 20 oldal nyűglődés és szex, majd eljegyzés.

Sajnálom, de nem tudtam élvezni, ha megszámolnám hányszor aludtam bele az olvasásba… Persze nem tudom jobban lecsillagozni, mert voltak részek, amelyek tetszettek, amelyek olvastatták magukat. Az elején élveztem is, de ahogy egyre inkább feltűntek a megszokott jegyek, elment a kedvem az egésztől. Nem nagyon különbözött testvéreitől…
Persze, fogok még tőlük olvasni, akár külön-külön akár együtt írták, mert van, amikor jókor talál meg egy könyv.

4 hozzászólás
Bookaholic77 >!
Penelope Ward – Vi Keeland: Dear Bridget, I Want You

Az Írópáros nálam nem tud hibázni. Szórakoztató, szabadszájú és roppant szórakoztató volt. Mindkét főszereplő nagyon szimpatikus volt. Bridget egy igazi NŐ, aki egyedül neveli a gyereket és a valóság talaján próbál maradni, ami által próbál ellenálló a nagyon szexi dokinak, akit kétszer is a sors az útjába sorod. Nagyon szerettem a párbeszédeiket, és őket magukat is. Tökéletes páros voltak, én nagyon jól szórakoztam! Hiszen felesleges drámáktól is mentes volt a könyv! A spoiler.

Detty89 P>!
Penelope Ward – Vi Keeland: Dear Bridget, I Want You

Awww, ez valami nagyon cuki volt! ^_^
Penelope Ward a Legdrágább mostohabátyjámmal belopta magát a szívembe, ezért eldöntöttem, hogy nekem nem elég évi 1 könyv tőle, elkezdem angolul olvasni a regényeit.
Ez a könyv volt, ami a legjobban érdekelt, ezért vele kezdtem a sort.
Imádtam a szócsatákat! :D Simon stílusát a könyv elején legalábbis nem mindenki tudná elviselni, de Bridget karaktere annyira karakán, hogy nem esett nehezére véleményt nyílvánítani!
Jók voltak a karakterek, a történetvezetés, a fordulatok, a poénok.
Apró negatívum, hogy Simonból egy szerelmes tinit csináltak, aki másról sem képes beszélni, csakhogy mennyire szereti Bridget-et. Jobban tetszett volna, ha megmarad ugyanannak az arrogáns fickónak, mint akiről az elején olvastam.

Ui.: Dear Simon, I want you ♥

csucsorka IP>!
Penelope Ward – Vi Keeland: Dear Bridget, I Want You

Ennél a szerzőpárosnál a hozzávalók folyton ugyanazok, a receptet pedig megpróbálják alkalomról alkalomra variálni, ami hol élvezetesen, hol balul sül el.
Most megint kicsit megszaladt az „I love you”-s doboz, mire nagy nehezen a főhösünk, Simon, a dögös doki becserkészte Bridgetet, az egyedülálló anyukát. A pörgős, humoros párbeszédek és ilyen-olyan szituációk ezt a folyamatot egyébként tök élvezhetővé tették, pedig én szeretem, ha viszonylag gyorsan a tárgyra térnek. Ezt persze a Simon és Bridget fia közt egyre szorosabbá váló, édes kapcsolat is segítette – ez egy jól sikerült szál lett.
A lényeg után viszont – és ez már máskor is előfordult – Simon iszonyú robotikus lett, mintha nem is megírták hanem beprogramozták volna, feltekerték volna maxra, hogy különböző helyzetekben a legfurábban viselkedjen. Nem lett eltalálva a karaktere.
Megfordult a fejemben, hogy talán már a szerzőpáros is unja..

Mindenesetre könnyed kikapcsolódást nyújtott pár estére, csak az utolsó harmad változott teljesen érdektelenné számomra.

Sz_Nóra>!
Penelope Ward – Vi Keeland: Dear Bridget, I Want You

Újabb próbálkozást tettem egy limonádé könyvre, de ezúttal angolul, hogy akkor is legyen belőle valami hasznom, ha nem tetszik.
A borítója vállalhatatlan. Őszintén nem tudom megérteni, hogy miként gondolják azt a kiadók, hogy a felfújt félmeztelen alakok jól fognak mutatni egy könyvön.
Maga a történet aranyos volt, kicsit butácska, de könnyedsége és humora miatt ez megbocsájtható.
A karakterek egyszerűek, néhol gyerekesek, de mindenképpen szerethetőek.
A nyelvezete nagyon egyszerű, ami így angolul jó pont, viszont fordításban iszonyatosan zavarna.
Összességében egyszer olvasó történet, amit elfelejt az ember, de pár órára kikapcsolódást jelent.


Népszerű idézetek

vikcs>!

“You know what gets me through everything?”
“What?”
“Knowing I get to come home to you."

csucsorka IP>!

Did you notice, that never and nerve have all the same letters? That's pretty interesting since nerves probably lead to a lot of nevers.

Bookaholic77 >!

You know I don't like bony bottoms, so you better eat a little more than that.

Pandaland P>!

Not wanting love to happen doesn't make it not happen, Simon.

138. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: All Your Perfects
Emma Chase: Getting Played
R. S. Grey: Hotshot Doc
Colleen Hoover: It Ends with Us
Abbi Glines: Hold on Tight
Emma Chase: Dirty Charmer
Tara Sivec: Futures and Frosting
Kendall Ryan: Filthy Beautiful Lust
Ella Maise: The Hardest Fall
Meghan March: Guilty as Sin