Neighbor ​Dearest 23 csillagozás

Penelope Ward: Neighbor Dearest Penelope Ward: Neighbor Dearest

A ​STANDALONE NOVEL that does *not* need to be read in conjunction with any other book.

From New York Times bestselling author, Penelope Ward, comes a friends to lovers story with sexy new characters.

After getting dumped, the last thing I needed was to move next door to someone who reminded me of my ex-boyfriend, Elec.

Damien was a hotter version of my ex.

The neighbor I’d dubbed “Angry Artist” also had two massive dogs that kept me up with their barking.

He wanted nothing to do with me. Or so I thought until one night I heard laughter coming through an apparent hole in my bedroom wall.

Damien had been listening to all of my phone sessions with my therapist.

The sexy artist next door now knew all of my deepest secrets and insecurities.

We got to talking.

He set me straight with tips to get over my breakup.

He became a good friend, but Damien made it clear that he couldn’t be anything more.… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
286 oldal · ASIN: B01KECD8FW
>!
CreateSpace, Washington, 2016
284 oldal · puhatáblás · ISBN: 1535036575
>!
Insatiable Press, North Kingstown, 2016
ASIN: B01MQCR2T5 · Felolvasta: Samantha Cook

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Elec O'Rourke · Damien H. Hennessey · Chelsea Jameson


Kedvencelte 2

Most olvassa 2

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Penelope Ward: Neighbor Dearest

Majdnem teljesen elégedett voltam a Legdrágább mostohabátyám c. könyvel. Egyetlen panaszom volt: Chelsea. spoiler Vagyis, hogy egy ilyen szimpatikus lány megérdemelné a boldogságát és egy külön róla szóló kötetben. Mondjuk egy szexi, tetovált alkarú szomszéd személyében….
Nagyon szeretem, ahogy Penelope ír. Már az első mondataitól kezdve megragadja a figyelmed és csak haladsz a történettel, miközben jól szórakozol és izgatottam várod, hogyan alakul a szereplők sorsa.
Magáról a cselekményről nem szívesen ejtenék szót. Aki olvasta a Legdrágább mostohabátyámat, az tisztában van az előzményekkel és sejtheti mit él át a hősnő.

Akiről mindenképpen érdemes szót ejteni, az nem más, mint Chelsea szexi szomszédja, Damien. Elechez hasonlóan ő is egy kiszámíthatatlan alfa, olykor s*ggf*j, de alapjában véve, vicces, okos, kedves, de azért neki is vannak titkai.
Majdnem annyira szerettem, mint Elec-et.
Ami miatt nem tudom megadni az 5 csillagot: spoiler

3 hozzászólás
gabiica P>!
Penelope Ward: Neighbor Dearest

Örültem, amikor megtudtam, hogy Chelsea önálló történetet kap. Sajnáltam, ahogy számára „véget ért” a Legdrágább mostohabátyám, kicsit csalódott voltam miatta, hiszen nem azt érdemelte, legalábbis amennyit megismerünk belőle.

Vidáman vágtam bele az olvasásba, viszont elég vegyes érzelmekkel fejeztem be. Egyrészt szórakoztató volt, szerettem a vívódást Damien és Chelsea között, viszont nagyon negatívan éltem meg a vontatottságát. Helyesbítek, hiszen nem maga a történet volt vontatott, hanem maga a folyamat, ahogyan eljutottunk a végkifejlet felé.

Számomra egy kicsit kiszámítható is volt az egész. A könyv második felében akkora hangsúlyt fektettek a spoiler, hogy számomra egyértelmű volt, hogy az lesz a vége, hogy spoiler Szóval számomra nem volt meglepetés a befejezés, de nincs is ezzel semmi baj.

Az egészben a legfurcsábbnak a kutyákon való osztozkodást találtam. Tényleg úgy voltak beállítva, mint az elvált szülők gyermekei, leszámítva a tényt, hogy egy szülőt ritkán lehet spoiler

Chelsea egy nagyon szerethető karakter. Gondoskodó, kedves, figyelemreméltó. Tökéletesen kiegészíti Damien könnyedséggel vegyített túlféltését. Megkedveltem Damient. Bár önzetlenség vezérelte, mégis egy idiótának tűnt, de azonnal megkedveltem.

Jó volt ez, leszámítva azt a hosszú folyamatot, míg a tényleges történetig eljutottunk. Nekem sok volt az évődés, a se veled-se nélküled vívódás, későn jött a katarzis.

angelmanna>!
Penelope Ward: Neighbor Dearest

Hát a szerző nem nagyon rugaszkodott el a Stepbrother alaptörténetétől. Viszont örömmel tapasztaltam, hogy nem zavart. Talán a két rottweilernek, vagy éppen az itt különválás okaként jóval komolyabb indoknak volt benne szerepe.
Szerettem a szereplőket, és jó volt olvasni történetüket. Valahogyan hitelesebbnek és kidolgozottabbak éreztem mint az ezt megelőző könyvben.
Remélem megjelenik majd magyar kiadásban is.

Agnes_Kovacs>!
Penelope Ward: Neighbor Dearest

Erős kezdés után, az utolsó harmada kínszenvedés volt. Az előző könyvvel is ez volt a bajom, hogy nagyon jól indít, olvastatja magát, de a végén jön az ömlengésáradat. Az első része öt csillag, szóval még mindig azt mondom, hogy megéri elolvasni, még akkor is ha az utolsó 100 oldalnak úgy érzed, hogy soha nem lesz már vége.
Bár minden létező fórumon kihangsúlyozzák, hogy ez nem egy sorozat része, szerintem akkor is érdemes az olvasást a Stepbrother Dearest-tel kezdeni. Az utolsó pár oldal, pedig azt az érzést kelti bennem, hogy lesz még folytatás.

Lille>!
Penelope Ward: Neighbor Dearest

Az én ízlésemnek kicsit sok volt benne a szenvedés.. de azért nem volt rossz.


Népszerű idézetek

Naiva P>!

I thought I knew what good sex was, but this…this was insane.

Naiva P>!

My place was right in the south central section of the Mission District. I loved the culture in my new neighborhood. Produce bins and a variety of cafes lined the streets. It was also a mecca for Latin culture, which was great, except for the fact that it reminded me of Elec, who was half Ecuadorian. Little reminders of the guy who broke my heart were everywhere.

Kapcsolódó szócikkek: Chelsea Jameson · Elec O'Rourke
Naiva P>!

Elec hadn’t been the same since returning from his father ’s funeral in Boston several weeks ago. Something changed him. He’d made every excuse in the book not to sleep with me. That’s right. My boyfriend – love of my life – with the voracious sexual appetite suddenly just stopped wanting me. It was like a switch had gone off inside of him. That was my first clue, but there were several other signs that the guy I’d thought was my soulmate had somehow fallen out of love with me.

Kapcsolódó szócikkek: Chelsea Jameson · Elec O'Rourke
Naiva P>!

“You say that I’ll forget you once I leave, but I can guarantee you that won’t be true. I might move on, yes, because you’ve left me no choice. But that doesn’t change how I feel about you. You’re in my heart, and I can’t get you out. I don’t know if I want to. Being with you is the only thing that feels right. It would be one thing if you just didn’t have feelings for me, but if you’re telling yourself that I am better off without you, then you’re just wrong. If the emptiness I’m feeling tonight is any indication, I am definitely not better off.”

Kapcsolódó szócikkek: Chelsea Jameson
Naiva P>!

“Well, that’s a shame, because Elec was freaking hot, and this guy…is even hotter.”
“Can you remind me why we’re discussing this? The dude doesn’t even say hello to me. He’s not signing up to be on this delusional version of The Bachelorette. He’s not interested.”

Ninácska P>!

“Blueberry are my favorite,” he said.

“What?”

“Muffins.”

“Oh.” Jade snorted but stayed silent, letting me take the brunt of this humiliation.

“And I’m not anti-social or a savant. I’m just a good old-fashioned prick… with supersonic hearing.”

Kapcsolódó szócikkek: Chelsea Jameson · Damien H. Hennessey
Naiva P>!

“Of course not. I feel better about the friends thing now that I explained
myself to you. I just don’t want things to be awkward between us, you know, if —”
“If you’re with a girl…” I interrupted.
He nodded. “Or if you’re with a guy.”

Kapcsolódó szócikkek: Chelsea Jameson · Damien H. Hennessey
Naiva P>!

“You bring that question up a lot, Chelsea. Whether or not Elec truly loved you. I think part of why we can’t seem to move forward from that can be explained by the concept of the unicorn.”
“The unicorn? What is that?”
“A unicorn is something that is mythically beautiful and unattainable, right?”
“Okay…”
“That was what Greta was to Elec. He’d ruled out a possibility of love with her because she was forbidden. He was able to fall in love with you in the meantime. That love was quite genuine. However, when the unicorn suddenly becomes attainable, that changes everything. The power of the unicorn is extremely potent.”
“So, what you’re saying is that Elec really did love me but only when he basically thought that being with Greta was an impossibility. She was his unicorn. I wasn’t a unicorn.”
“That’s exactly right…you were not his unicorn.”
“I wasn’t his unicorn,” I repeated in a whisper. “Can I just – “I’m sorry, Chelsea. Our time is up for today. We’ll explore this issue a little more next Tuesday.

Kapcsolódó szócikkek: Chelsea Jameson · Elec O'Rourke · Greta Hunsen
Naiva P>!

When he’d mentioned he painted my room, he didn’t mean a solid color. He’d used my wall as a canvas. He’d used our wall to create one of the most beautiful images I’d ever laid eyes on. Spray painted onto the smooth surface using a mixture of white and pastel paints, was a gigantic unicorn that looked like it was flying freely through the sky.

Everglow P>!

You can’t always get what you want. But don’t be afraid to ask.


Hasonló könyvek címkék alapján

Rick Riordan: The Red Pyramid
Marni Bates: Decked with Holly
Rachel Cohn – David Levithan: Dash and Lily's Book of Dares
J. D. Robb: Holiday in Death
Kerstin Gier: A Castle in the Clouds
W. Bruce Cameron: The Dogs of Christmas
Jane Fallon: Getting Rid of Matthew
Jill Shalvis: Simply Irresistible
Natalie Cox: Mutts and Mistletoe
Cynthia Hand: The Afterlife of Holly Chase