Aflame (Fall Away 4.) 16 csillagozás

Penelope Douglas: Aflame

From the New York Times and USA Today bestselling author of Bully, Until You, Rival, and Falling Away comes the sizzling conclusion to the Fall Away series.

The tables have turned. Now I have the power—and it’s his turn to beg…

Everyone wants to be me.

Maybe it’s the sway of my skirt or the way I flip my hair, but I don’t care. Even though their attention is the last thing I crave, I just can’t stop. I dominate the track, the speed rattles my bones, and the wind and the crowd screams my name.

I’m her. The girl driver. The queen of the race. And I’m surviving—something he thought I’d never do.

They all still talk about him. Did you see Jared Trent on T.V? What did you think of his last race, Tate? When is he coming back to town, Tate?

But I refuse to care too much. Because when Jared does come home, I won’t be here.

Tatum Brandt is gone. I’m someone new.

>!
InterMix, 2015
222 oldal · ASIN: B00OZ0TO0S

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Jared Trent


Kedvencelte 4

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

ZitussKa>!
Penelope Douglas: Aflame

„…wanting to be a part of the storm.”

Ha valaki megkérdezné mégis mennyire kerített hatalmába ez a történet, akkor zavart mosollyal az arcomon bevallanám, hogy amikor az éjszaka kialudt az izzó a lámpámban (és lévén ma ünnep van, csere pedig nem áll rendelkezésemre) elsírtam magam. Elszakít Jaredtől, pedig átszellemülten olvasnám az utolsó oldalakat de vaksötétben mégsem tehetem :))
Jared Trent te mindig a viharfelhőm, a förgetegem és a menedékem maradsz.
Az első részt négy éve olvastam, így időszerű volt megtudnom mi történt a szereplőkkel az eltelt ugyancsak négy év során. Ezt a könyvélményt semmire nem cserélném el. Sírtam, nevettem, és szurkoltam de nagyon :)
Mindazon tulajdonságok jelen voltak, amelyekèrt beleszerettem ebbe a sorozatba. Féktelenség, zabolázatlanság, harciasság. Jared pedig pontosan olyan, mint volt. Egy hangyányival érettebb és megfontoltabb kiadásban. Jared és Tate között pedig a szokott módon már egy lopott pillantás miatt is szikraesőt kapunk a nyakunkba. Szédületes kémia.
Madoc, Jax és Jared hármasát elképesztően szerettem. Verhetetlenek.
Elrabolták a szívem. Biztos, hogy mindig helyük lesz a polcomon.

„good girl wants bad boy every time, right?”

8 hozzászólás
Naiva P>!
Penelope Douglas: Aflame

Madoc és Fallon megkapták a maguk boldog befejezéstét. K.C. és Jax szintén. Ha úgy vesszük csont nélkül. Közkívánatra megkapta Jared és Tate is a maguk boldog befejezését, de nem csont nélkül. Aki már olvasta a Falling Away #3-at az tudja, milyen csúnya függővéggel ért véget, amikor spoiler Szóval egészen biztos, hogy erre a részre tudatosan felkészült az írónő. Szükség volt rá, mert szerintem nem vagyok egyedül, akit a Bully és az Until You együttese nem feltétlenül győzött meg arról, hogy a kapcsolatuk hosszú távon is működőképes lehet. Hiába teljesen nyilvánvaló, hogy ők ketten egymásnak vannak teremtve. Várat lehetett volna azokból a „kövekből” építeni, amit ők ketten (különösen Jared) egymáshoz dobáltak. Mindezt megalapozva egy olcsó, gyenge kifogással. Szóval….
Már a prológusnál leesett az állam olvasás közben. Az nem lehet!
spoiler Egyszerűen jobb ember akart lenni Tate számára. Ezt elfogadom és el is hittem neki.
Hogy tehette ezt Penelope? Azért, mert egy zseni. Nagyon jól tudta mit csinál.
Bebizonyította, hogy a könyves párok sem tökéletesek. Az olvasó azt gondolja, hogy a boldog vég után már csak az örökkön-örökké is vár rájuk. Hát nem.
Rögtön elhamarkodottan hibáztattam Jared-et, amiért spoiler Tisztában voltam vele, hogy ez egy HEA story, de ahogy haladtam a történettel egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy spoiler A szerelem nem múlt el. Sőt. Ha lehetséges még jobban megerősödött.
Kaptam rengeteg Fallon – Madoc, Jax – Juliet jelenetet. Megismerhettem Pashát, akire számíthatott Jared. Természetesen, ahogy az várható; Madoc volt a legszórakoztatóbb. Körökkel jobban bírom, mint Jared-et, ezért megpróbálnom hanyagolni a kettős mércét. Itt is bizonyította, hogy mekkora szíve van. Tate hű barátként számíthatott rá. Mindig tudotti neki valami hasznos tanácsot adni, annak ellenére, hogy köztudottan ő Jared legjobb barátja. Ebből adódóan az ő pártját fogja, de szó sincs ilyesmiről.
Jó ötlet volt a váltott szemszög és a jelen-múlt váltakozás. Az írónő továbbra is Az epilógus pedig garantáltan könnyeket fog csalni az olvasók/fanok szemébe.

eSsZ P>!
Penelope Douglas: Aflame

hmm… hmmmm.. Spoiler veszély!!!!

nem tett rám olyan nagy hatást ez a könyv, mert valahol értettem is a lényegét meg nem is…
oké, egyik oldalt kellett ez a külön válás.. kellett, hogy felnőjenek és lássuk, hogy ez nem egy úgymond fellángolás….
a másik oldalt meg, szinte semmi nem történt benne… kis nyivák.. mind a két részről… aztán hipp-hopp ki is békültek…

ráadásul nem szeretem a kimondatlan dolgokat…pláne ha azokkal éveket várnak… ha én készülök valamire, mint amire Jared, és utána olyat látok ami fájó… én bizony nem kullogok el, hanem beszélek…

aztán nem értettem Tate-et se… most életem szerelme elhagy… és hat hónap körül már más pasival vagyok… vagy akarok lenni, még ha csak felejtés céljából is… ohhh ugyan kérlek.. ez de gáz…

az én agyam mind oly sok mindenben más… tehát ezt sem tudta feldolgozni… na meg azt sem, amit Madoc csinált… a legjobb barátommal szemben az excsaját választom… wtf??!!! jól néznénk ki, ha egy barát így viselkedne igazából… pff…. ez nem barát… szerintem… kedveltem Madoc-ot…de ez visszább vett e tényből…

aztán még sok apróság és felesleges körök… mert persze mindenki DE! mindenki tudta, hogy mi lesz a vége… még a papa, mama… mindenki… ohhjajj…ne már…
végezetül olyan jelenetekre adtam a csillagokat, amik nekem szívet melengetőek voltak… és nagyon jó volt olvasni a többiekről is… és és végül az epilógus is tetszett,de jó lett volna egy mondat Jared szemszögéből is…

az igaz, hogy ez a rész nem lett a szívem csücske… de ez a kölyök, aki végül felnőtt…mindig hatalmas kedvenc lesz… :)

esztikriszti>!
Penelope Douglas: Aflame

Tökéletes, gyönyörű lezárása a Fall Away sorozatnak:)

Katielin>!
Penelope Douglas: Aflame

Ó, most fejeztem be és rájöttem, hogy nem is a Falling away volt a kedvencem, hanem ez!Imádtam, még picit pityeregtem is rajta…
Ez tényleg egy tökéletes befejezésre sikeredett. :)

16 hozzászólás

Népszerű idézetek

Naiva P>!

For better or worse, you've been my other half since I was ten years old, and I can't imagine a future I'd want without you in it. You're the love of my life.

Naiva P>!

You want to play? he charged, biting out every word so only i would hear. Challenge accepted, Tatum.
This time i don't want you hurt – he continued, and i don't want you small. I just want you. Do you hear me? He jerked me into his body. It will be my ring on your finger and my kids in your belly someday.

Naiva P>!

I loved playing with her. I held her tight, so I could do whatever the hell I wanted. For three years in high school, I’d denied myself what I wanted, and for the last two years, she’d kept me from reclaiming what I wanted, and my peace of mind was fried.

Kapcsolódó szócikkek: Jared Trent
Naiva P>!

At ten years old, Jared was my friend. At fourteen, my enemy; at eighteen, my lover; and at twenty, my heartbreak. I’d known him more than half my life, and although the roles had changed, his impact was always all consuming. Always.

Naiva P>!

Tatum Brandt is my fucking food. They all knew it in high school. And not a damn thing has changed.

Naiva P>!

I wanted her to love me again. I wanted her to say she was mine. And I didn’t want to have to bully her about it, either.

Naiva P>!

This isn't high school, I said, eyeing him playfully. You're way out of your depth.

Naiva P>!

Jax cleared his throat. You two have loved each other the longest, he said softly. Doesn’t seem right that you’ll be the last to get married.

Naiva P>!

Four Years Ago

Jared Trent, I scolded, if I get into trouble for the first time in my life, three weeks before I graduate high school, I’m telling my father it was your fault.

(első mondat)


A sorozat következő kötete

Fall Away sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes
Katie McGarry: Crash Into You
Lora Leigh: Wild Card
Christina Lee – Nyrae Dawn: Chase the Sun
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Amy Harmon: The Law of Moses
Colleen Hoover: Losing Hope
Whitney G.: Reasonable Doubt 3.
Jay Crownover: Rule (angol)