His ​Banana – Bekapnám (A vonzalom tárgyai 1.) 530 csillagozás

Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Az ​új főnököm szereti a szabályokat, és van egy, amit senki sem mer megszegni…
Senki sem érhet a banánjához.
Komolyan.
De én persze megérintettem.
Ha jobban bele akarunk menni, valójában a számba is vettem.
Megrágtam… és még le is nyeltem.
Tudom… Rossz, rossz lány vagyok.
Ezután vettem észre őt, és akár elhiszitek, akár nem, nem úgy lehet a legjobb első benyomást kelteni, ha épp a pasi banánjától fuldokolsz.
Egy kicsit visszamegyek az időben. Mielőtt még megérintettem egy billiomos banánját, végre megkaptam az első igazi kiküldetésemet üzleti riporterként. Ez nem a megszokott, béna munka volt, mint interjút készíteni egy kukással a kedvenc útvonaláról, vagy cikket írni arról, hogy milyen nagy dolog összeszedni a kutyaszart a kertekből.
Nem bizony. Az ilyenekből épp elég is volt.
Ez volt a nagy kitörési lehetőségem, hogy bebizonyítsam, több vagyok, mint egy két lábon járó katasztrófa. Be kellett épülnöm a Galleon… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Passion válogatás Maxim

>!
Maxim, Szeged, 2019
222 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634991427 · Fordította: Stier Ágnes
>!
Maxim, Szeged, 2019
222 oldal · ISBN: 9789634993445 · Fordította: Stier Ágnes

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

William Chamberson · Bruce Chamberson · Natasha Flores · Braeden Flores · Candace


Kedvencelte 16

Most olvassa 11

Várólistára tette 126

Kívánságlistára tette 135

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

ZitussKa>!
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Ez a könyv olyan, amivel a kezetekben leültök és azt veszitek észre, hogy körülöttetek semmi nem változott – ugyanabban a pozícióban vagytok, mint néhány órával azelőtt de a történet nincs tovább. Bájos, vicces és az égegyadta világon semmi monumentális vagy egetrengető nincs benne. Igazából kicsit értetlenül is állok azelőtt, hogy miért csapott le akkora elementáris erővel közösségünkbe és váltott ki ellenszenvet. Ez egy chick lit, kategóriájában egyáltalán nem rossz. Szórakoztató és egy nyári délutánra kellőképpen megfelelő :)
A címnek valóban van egy kis piszkos lenyomata de leginkább játékos asszociáció. Mert rossz az, aki rosszra de… :)
Szerettem.

13 hozzászólás
MissFortune>!
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Sokan szerettétek, sokan utáltátok, így nyilván többen felfigyeltünk erre a könyvre.
Ne lincseljetek meg, (:D) de nem volt annyira rossz ez. A főszereplők kedvelhetőek, Natasha egy igazi két lábon járó katasztrófa. Nagyon durván ügyetlen. Bruce pont ennek a szöges ellentéte. Rendszerezett életet él, mindent tökéletesen az irányítása alatt tart. Na, de hogy ők milyen jó hatással vannak egymásra.. nekem tetszett kettejük kapcsolata. Rajta van a humoros címke, én addig nem jutottam, hogy nevessek is, de egyszeri szórakozásnak tökéletesen megfelelt.
Ééés akkor beszéljünk egy kicsit a címről. Ez a cím még az erotikus művek közt is elég kirívó, de szerintem annyira félre vezető ez. A banánnak fontos szerep jut a történetben, aminek eleinte semmiféle szexuális tartalma nincs, majd csak a későbbiekben egy-egy utalás erejéig.
Olvastatta magát, könnyed történet. Egyszer olvasós kategóriába sorolnám. Tetszett, hogy nincs túlírva, felesleges konfliktusokkal teletűzdelve az egész. Üdítő 222 oldal.

Nikolett0907 P>!
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

„Könnyebb volt a legrosszabbat gondolni valakiről, akit nem ismersz, mint azzal fáradni, hogy megtudd az igazat.”

Nagy port kavart ez a könyv több közösségi oldalon is.
Számomra csak azért volt érdekes, mert már nagyon unom a félmeztelen alakokat a borítón és végre valami szokatlant kaptam. A banán (nem félreérteni) számomra is nagy kedvenc, hiszen télen edzés előtt sok energiát ad számomra. Sajnos a belőle készült turmixért is rajongok, az edzőm már kevésbé.

Maga a történet végtelenül egyszerű. Csupa klisé, hiszen adva van egy egyszerű körülmények között élő leányka, és mellé egy hatalom mániás henceg (direkt írtam így).
Igen kicsit gúnyolódom, mert nagyon unom ezt a felállást.
Ugyanakkor, azt el kell ismernem volt benne változatosság, valamint nem tagadom felnevettem bizonyos részeken.
Az erotika töltete nekem nagyon kevés volt, de valószínű ennek a kötetnek nem is ez volt a fő célja.
Ha azt nézem, hogy Natasha egy két lábon járó katasztrófa, akkor biztos kedvenceltem volna egyszerűségétől függetlenül is. De mellé Bruce tökéletessége már lefárasztott. Egyetlen egy személy miatt kell, hogy olvassam a következő könyvet és ő nem más, mint William. Tele van hibával és pont ezért érdekes lesz egy bizonyos hölgyeménynek a „lasszó” játéka….
Egy olvasásnak megfelelt.

Ferger_Jolcsi P>!
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Teljesen másra számítottam, azt hittem, hogy sokkal jobban fog hasonlítani a cselekmény egy Szürke ötven árnyalata típusú könyvhez, de nem így lett. Nagyon sokat nevettem Natasha bénázásán, spoiler Szerencsétlen kész katasztrófa volt, de a mulatságos módon, amikor az ember jót nevet rajta. Bruce elég könnyen beadta a derekát a csajnak ahhoz képest, hogy elég merev és távolságtartó volt az elején. William-et nagyon bírtam, spoiler Kíváncsi vagyok William-re, úgyhogy alig várom, hogy olvashassam a következő részt, ami az ő szemszögéből íródott.

3 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii>!
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Isten áldja a Molyon kitört polgárháborút, mert így én csodálatos módon, rátaláltam erre a szépségre. Igen, igen, jöhet a lincselés, mert nekem ez aztán tetszett, nem is akármennyire!

A történet habkönnyű, rendkívül gyorsan lehet vele haladni, igazi kikapcsolódást nyújt. A humor, a romantika és az erotika is pont kellő mennyiségben van jelen, tökéletes ötvözetet kaptunk.
Nem sokszor gondolom azt, hogy van nálam szerencsétlenebb ember a világon, mert amennyi kínos szituációba kerülhet egy ember élete során, én azt már most legalább megdupláztam. De Natasha még rajtam is túltesz. Nehéz volt megállni néha, hogy ne nyerítsek fel… ezzel együtt hozzá kell tennem, hogy kifejezetten aranyos az esetlensége.
Bruce vérbeli üzletember, kemény CEO, de ha a magánéletéről van szó, akkor kenyérre lehet kenni. A banánfüggőségével pedig egyet tudok érteni! Az a gyümölcs az egyik legfinomabb dolog persze csak a barack után!

Nem kell nagy elvárásokkal nekifutni a kötetnek, inkább csak egy laza limonádéra érdemes számítani. Most pedig felteszem a lábam és visszaszámolom a perceket, amíg megérkezik az ikertesó története hozzám.

23 hozzászólás
zuna19>!
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Annyira nem vészes, mint vártam. Igaz kb 70 oldalig nagyon untatott, de a végére eléggé megkedveltem. Kicsit olyan volt nekem ez a könyv, mintha Vi Keeland és Christina Lauren szerelemgyerek lenne. Hármójuk írására ismertem rá benne.
A karakterek szerethetők, Natasha ügyetlenkedései viccesek voltak. Jó ilyen béna karakterekről is olvasni néha. Bruce nem lett kedvencem, de Williamben még kicsit bizakodok.

Molymacska>!
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Természetesen először én a molyos beszélgetések miatt hallottam erről a könyvről, és nagyon megfogott: nem feltétlenül az, hogy erotikus, hanem hogy egy másfajta stílust ad át, mint a többi könyv. Már a borító is vicces, egy banánnal (mely a történetben igen fontos szerephez fog jutni), és nagyon pozitív, hogy nem megint egy félmeztelen pasi van a borítón. Ennek nagyon örülök, annak pedig még jobban, hogy a magyar kiadás igényes, kellemes megfogni is a kiadványt.
A történet szerint Natasa a teljesen hibbant, mindig késő, zajos, és furcsa lánynak ki kell derítenie egy vállaltnál, hogy milyen piszkos ügyek történnek ott, emiatt állásinterjúra megy a tökéletes, precíz, minden szabályt betartó Brucehoz. A nagy kavarodásban és banánevésben Bruce felveszi Natasát, és elindul egy kaland, a két élesen más személyiséggel.
Nagyon tetszett a történetben, hogy bár a sztori egyszerű volt, de mégis jól kiépített karaktereken keresztül láthatjuk mindezt. Mindenkinek megvannak a motivációi, a problémái, akármilyen jó élethelyzetben is van, mindig van más, ami hiányzik az életéből: ezért is jó, hogy a két teljesen ellentétes személy egymásra talál, hiszen így egymást is tudják segíteni (a totális káosz közepette).
Nagyon tetszett a kapcsolat kialakulása: ahogy egyre inkább a gondoskodás veszi át a terepet, egyre többet, lényegesebb információkról kommunikálnak, így ismerve meg a másikat, és minden helyzet mögött ott áll a másik is segítségnek. Nekem egyik kedvenc részem Natasa kutyája aki spoiler. Amúgy a teljesen a kedvenc karakterem lett a csóringer kutya, imádtam minden kis megmozdulását is :D
Ami számomra furcsa volt, és ez az erotikus regények jellemzője lehet (?), hogy mindent úgy állítottak be, mintha a szexhez is köze lenne. Számomra néhány megmozdulás, gondolat már túlságosan túlfűtött volt, és egyszerű emberként számomra semmi köze nem volt a szexhez, és emiatt tényleg picit zavart, hogy minden a szex körül forgott.
A kötet egy jó alapot szolgált akár a folytatásokhoz is, hiszen több mellékszereplőt is megvillant, akinek az életével valószínűleg foglalkozni fognak a kötetek. Bár én elsődlegesen nem Will szerelmi történetére vagyok kíváncsi (hanem Natasa barátnőjére) azért a cseresznyés kötet is érdekes lehet.
Könnyed kikapcsolódásnak nagyon jó. érdekes, izgalmas, fent tudja tartani a feszültséget, és szerintem vannak benne újító dolgok is. Nagyon aranyos tud lenni, halálian vicces, és tényleg betekinthetünk az ilyen katasztrófák életébe, mint amilyen Natasa is. Csak ajánlani tudom, hiszen imádtam minden egyes sorát :)

6 hozzászólás
dontforgettosmileandread P>!
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Jó humorú, nyárra megfelelő olvasmány. Semmi több. Nem vártam tőle sokat, nem is kaptam… Felejtős. Csak azért olvastam el, hogy meggyőződjek róla, a cím nem átvitt értelemben értendő, hanem úgy ahogy van. :D
Rövid könyv, gyorsan olvasható ha épp olyan passzban vagy, élvezhető is.

Faythe P>!
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Akarsz sokszor nagyot nevetni? Akkor ez a te könyved! :D
Imádtam, hogy Natasha félelmet nem ismerve piszkálódott Mr Szexrobottal, és szépen lassan megpuhította illetve ha azt vesszük megkeményítette a mi Bruce-unkat :D
Jó volt kikapcsolódni ezzel a kis könnyed könyvvel, és várom William könyvét is. Már megrendelve! :)

Kiegészíteném a véleményemet: lehet, hogy a cím egyeseknek túlmegy minden határon, de a könyvben egyáltalán nem a szex köré helyeződik a hangsúly, hanem ha hiszed, ha nem, Bruce Chamberson sárga banánja köré! Egy gyümölcs köré! Semmi egyéb.

Kedves @Maxim_Kiadó, remélem a negatív kommentek ellenére azért elhozzátok nekünk a többi kötetet is. :)

1 hozzászólás
Cs_N_Kinga P>!
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Nos.. én ezt nagyon szerettem, vagy nagyon jókor vettem kezembe. Azért nagy magasságokat és mélységeket nem kell várni. De hát egy ilyen kötettől nem is lehet. Ez abszolút egy szórakozásra szánt mű és annak nagyon is jó volt. Bár hangosan nem nevettem fel, végigbazsalyogtam az egészet. Bár nagy erotika nem volt benne (néhol inkább csak célzás, és tényleges szexuális jelenet nagyon kevés), mégis érződött rajta. Natasha és Bruce is szerethető figura, de egyik sem szent vagy egyik sem ördög. Ha nem lenne ez a szegény lány gazdag pasi váz, akkor akár még életszagúnak is mondhatnánk, így megmaradt egy felnőtt mesének. És még így is élveztem az olvasását, nem is tudom miért, de szerettem. Talán Natasha miatt aki szerencsétlen/katasztrófa volt, de szerelmével őszinteségével és kitartásával meghódította azt akit szeret….. igen ez egy felnőtt mese, én pedig egy olyan felnőtt aki szereti a meséket, nos a rejtély megoldva:DDD
Ja és @Calliope ebben nem tusolt senki, nem írtak egyéb mosdáskultúrát sem, de elvileg egyik sem volt spoiler, viszont spoiler
https://youtu.be/xlRjP0YMls4

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

nypiro P>!

– Mondja, ma reggel úgy kéri a kávéját, hogy beleköptek vagy anélkül?
– A séfre bízom.

Kapcsolódó szócikkek: Bruce Chamberson · Natasha Flores
kellyolvas P>!

Három élelmiszerboltba is el kellett mennem, hogy találjak egy banánt, amin nem volt sem zöld rész, sem barna foltok. Szerintem még soha nem láttam Bruce-t olyan komolynak, mint amikor a banán jellemzőit sorolta. Legalább 25 centi hosszú. Kemény. Semmi ütődés. Semmi zöld. Még a kezemet is össze kellett tennem, hogy le tudjam mérni a hosszt, és biztos legyek benne, hogy elég nagy, de nem túl nagy. Inkább olyan volt, mintha azt mondta volna el, hogy hogyan hatástalanítsak egy bombát egy óvoda alagsorában.

52

Kapcsolódó szócikkek: Natasha Flores
Mercievi>!

– Nem érdekelnek a kifogásai. Az időt le fogjuk vonni a béréből.
Felvontam a szemöldökömet.
– Gyakornok vagyok. Nem kapok fizetést.

Kapcsolódó szócikkek: Bruce Chamberson · Natasha Flores
nypiro P>!

– Igen, én… jól vagyok. Keresztbe fonta a karjait, és jókedvűen csillogó szemmel figyelt.
– Akkor miért festesz úgy, mintha valaki épp beleszart volna a banánpudingodba? És mióta eszel mást tökéletesen sárga banánokon kívül? Az az előbb inkább nézett ki uborkának.
– Mióta megérkezett a gyakornok a pokolból.

Kapcsolódó szócikkek: Bruce Chamberson · Natasha Flores · William Chamberson
Faythe P>!

[…] ha eltemeted a dolgokat, amiket védeni akarsz, akkor biztonságban lesznek, de egyben elérhetetlenek is.

40. oldal

zuna19>!

– Van egy napirendem. Igen, szeretem tartani. De képes vagyok alkalmazkodni.
– Egy robot pontosan ezt mondaná.

Kapcsolódó szócikkek: Bruce Chamberson · Natasha Flores
Nórcsy08>!

– Megtalálom a módját, hogy megoldjam a problémát. Ha nem megy, változtatok, hogy biztosan fel legyek készülve, és ne kövessem el ugyanazt a hibát még egyszer.

51. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bruce Chamberson
2 hozzászólás
Mercievi>!

– Jó fiú vagyok, ne aggódj! Az anyukád talán nem ért ezzel egyet, de legyen ez a mi kis titkunk.

Nórcsy08>!

– Mi van, ha én nem tudom, mit akarok? – kérdeztem.
– Akkor vagy töltheted az életed hátralevő részét azzal, hogy azon töprengsz, vajon működött-e volna, vagy kiderítheted.

141. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bruce Chamberson · Natasha Flores
Faythe P>!

Könnyebb volt a legrosszabbat gondolni valakiről, akit nem ismersz, mint azzal fáradni, hogy megtudd az igazat.

82. oldal


A sorozat következő kötete

A vonzalom tárgyai sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Abby Jimenez: Barátnak tartalak
Colleen Hoover: Without Merit – Merit nélkül
Jana Aston: A vakrandi
B. E. Belle: Szépségek
Leiner Laura: Mindig karácsony
Meggin Cabot: A fiú a házból
Charles Martin: Hegyek között
Leiner Laura: Nélküled