His ​Banana – Bekapnám (Bekapnám 1.) 44 csillagozás

Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Az ​új főnököm szereti a szabályokat, és van egy, amit senki sem mer megszegni…
Senki sem érhet a banánjához.
Komolyan.
De én persze megérintettem.
Ha jobban bele akarunk menni, valójában a számba is vettem.
Megrágtam… és még le is nyeltem.
Tudom… Rossz, rossz lány vagyok.
Ezután vettem észre őt, és akár elhiszitek, akár nem, nem úgy lehet a legjobb első benyomást kelteni, ha épp a pasi banánjától fuldokolsz.
Egy kicsit visszamegyek az időben. Mielőtt még megérintettem egy billiomos banánját, végre megkaptam az első igazi kiküldetésemet üzleti riporterként. Ez nem a megszokott, béna munka volt, mint interjút készíteni egy kukással a kedvenc útvonaláról, vagy cikket írni arról, hogy milyen nagy dolog összeszedni a kutyaszart a kertekből.
Nem bizony. Az ilyenekből épp elég is volt.
Ez volt a nagy kitörési lehetőségem, hogy bebizonyítsam, több vagyok, mint egy két lábon járó katasztrófa. Be kellett épülnöm a Galleon… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Passion válogatás

>!
Maxim, Szeged, 2019
222 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634991427 · Fordította: Stier Ágnes

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Bruce Chamberson · Natasha Flores · William Chamberson


Kedvencelte 4

Most olvassa 4

Várólistára tette 110

Kívánságlistára tette 129

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
Enikő_Darai_Enii P
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Isten áldja a Molyon kitört polgárháborút, mert így én csodálatos módon, rátaláltam erre a szépségre. Igen, igen, jöhet a lincselés, mert nekem ez aztán tetszett, nem is akármennyire!

A történet habkönnyű, rendkívül gyorsan lehet vele haladni, igazi kikapcsolódást nyújt. A humor, a romantika és az erotika is pont kellő mennyiségben van jelen, tökéletes ötvözetet kaptunk.
Nem sokszor gondolom azt, hogy van nálam szerencsétlenebb ember a világon, mert amennyi kínos szituációba kerülhet egy ember élete során, én azt már most legalább megdupláztam. De Natasha még rajtam is túltesz. Nehéz volt megállni néha, hogy ne nyerítsek fel… ezzel együtt hozzá kell tennem, hogy kifejezetten aranyos az esetlensége.
Bruce vérbeli üzletember, kemény CEO, de ha a magánéletéről van szó, akkor kenyérre lehet kenni. A banánfüggőségével pedig egyet tudok érteni! Az a gyümölcs az egyik legfinomabb dolog persze csak a barack után!

Nem kell nagy elvárásokkal nekifutni a kötetnek, inkább csak egy laza limonádéra érdemes számítani. Most pedig felteszem a lábam és visszaszámolom a perceket, amíg megérkezik az ikertesó története hozzám.

23 hozzászólás
>!
Faythe P
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Akarsz sokszor nagyot nevetni? Akkor ez a te könyved! :D
Imádtam, hogy Natasha félelmet nem ismerve piszkálódott Mr Szexrobottal, és szépen lassan megpuhította illetve ha azt vesszük megkeményítette a mi Bruce-unkat :D
Jó volt kikapcsolódni ezzel a kis könnyed könyvvel, és várom William könyvét is. Már megrendelve! :)

Kiegészíteném a véleményemet: lehet, hogy a cím egyeseknek túlmegy minden határon, de a könyvben egyáltalán nem a szex köré helyeződik a hangsúly, hanem ha hiszed, ha nem, Bruce Chamberson sárga banánja köré! Egy gyümölcs köré! Semmi egyéb.

Kedves @Maxim_Kiadó, remélem a negatív kommentek ellenére azért elhozzátok nekünk a többi kötetet is. :)

1 hozzászólás
>!
kellyolvas P
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Egyértelműen a humor viszi el a hátán a történetet, akár a kezdetben karót nyelt Bruce oldalát nézzük, vagy a szerencsétlenségekre hajlamos Natashát. A kettejük helyzetkomikumaiból adódnak a regény legviccesebb részei, a párbeszédeik, jobban mondva pengeváltásaik hangos nevetésre adnak okot. Bruce kemény szabályok betartásával akarja védeni a szívét, de a rendetlen, kelekótya lány apró lépésekkel belopja magát a szívébe és téglánként bontja le a szíve köré épített falat.
Nem vagyok a téma szakértője, de azt el tudom dönteni a vonatkozó néhány olvasmányom alapján, hogy ez a történet nem tartalmaz több szexet, mint egy átlagos new adult regény, meg sem közelíti az erotikus címkével rendelkező regényekben található mennyiséget.
Egyáltalán nem bántam, hogy a vártnál kevesebb a szex, engem így is kellőképpen szórakoztatott, a humor és az erotika megfelelően kiegészítették egymást.
A szerző stílusában nem találtam kivetnivalót, a történet viszonylag jól volt felépítve, bár abszolút kitalálhatóak a csavarok és a végkifejlet is. Nem vártam ennél mélyrehatóbb karakterábrázolást, vagy épp líraibb írásmódot, az ilyen egyestés kikapcsolódás ígéretét sejtető könyveknél ez teljesen rendben van így.
Azoknak ajánlom, akik ki akarnak kapcsolódni egy kellemes, szórakoztató olvasmánnyal és ehhez ebben az esetben még a komfortzónájukból sem kell kilépniük.

>!
deen
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Ha őszinte akarok lenni, többet vártam ettől a könyvtől. Na, nem vártam mélyreható gondolatokat, sem meghökkentő fordulatokat, de azért egy cselekmény jó lett volna. Natasha teljesen szerencsétlen és béna, folyton ciki helyzetekbe keveredik, mégis nagy újságíró szeretne lenni. Bruce pedig olyan, mint akinek karót dugtak a seggébe, és a fülén is pénz folyik. Jó páros, nem? Egyértelműen a humor vitte el a hátán a könyvet, bár helyenként az is kevés volt. Teljesen kiszámítható volt a könyv, egy sablon mentén haladt, így nem is hagyott nyomot bennem. Kikapcsolódásnak jó volt, de semmi több.

>!
Evika82 P
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Megmondom őszintén ennek a könyvnek a megvétele nem volt betervezve idén. Feltettem a várólistámra, aztán úgy voltam vele egyszer valamikor majd sort kerítek rá. A napokban elindult kommentháborúnak köszönhetően viszont minden nap szembe jött velem itt a molyon a megjelenését hirdető karc…
Egyre kíváncsibb lettem, na meg a Maxim kiadó év végi akciója is elcsábított, így megrendeltem a könyvet. :D
Rövid könyv, nagyon haladós az olvasása. A történet pedig cuki, a főszereplő csaj egy csetlő-botló állandóan peches csaj, aki nagyon szerethető karakter. Humoros a történet, viccesek a párbeszédek, aranyos a két főszereplő közötti évődés.
Szóval ez a könyv kellemes kikapcsolódást nyújt, romantikus és vicces.
És igen a címe tényleg elég érdekes, és lehet kicsit félrevezető, de nem kell vele foglalkozni.
Ha szereted a könnyed kikapcsolódást nyújtó sztorikat, sokat szeretnél mosolyogni olvasás közben, akkor ez a te könyved. ;)

>!
Momo89 P
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Már azelőtt is érdekelt a könyv, mielőtt kitört volna a III. világháború a „balhé” miatta. Utána pedig még jobban vártam, hogy olvashassam és véleményt nyilváníthassak. Nem számítottam világmegváltást, hisz ahogy a fülszövegből is sejteni lehet, ez egy könnyed kis romantikus könyv. Jól szórakoztam rajta, különösen Natasha bénázásain. Bruce-szal nagyon aranyosak voltak, főleg az elején mikor repkedtek a kétértelmű megjegyzések.
Az ikertesótól annyira nem estem hasra, de kíváncsi vagyok, hogy lesz a nagy nőcsábászból hősszerelmes. Hamarosan sort kerítek a második részre is.
Remélem idővel más könyveket is elhoz nekünk a kiadó az írónőtől és nem rettentette el őket a sok troll… :D.

13 hozzászólás
>!
Szil78
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Kicsit tartottam ettől a könyvtől kiindulva a címéből, de kellemes csalódás volt. Nagyon vicces és szórakoztató kis történet, hangosan nevettem rajta. Jó pár poén, szarkasztikus megjegyzések és nagyon is szerethető szereplők. Rég szórakoztam ilyen jól egy ilyen típusú könyvön.

>!
Oláh_Zita P
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Egy vicces erotikus regény? Igen, ez az. Van benne pár rózsaszín túlkapás, de ez megengedhető ebben a történetben.

>!
Pandaland 
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Alapból is szemeztem már ezzel a könyvvel, de a „kommentháborúnak” köszönhetően még inkább kíváncsibb lettem rá és szinte egyből olvasni kezdtem, amint megérkezett. Illetve @Lyna is mondta, hogy neki nagyon tetszett ez a könyv. :)
Nem volt tökéletes olvasmány, de nekem ennek ellenére is nagyon tetszett. Pontosan azt adta, amire számítottam. Egy igazán könnyed, kellemes olvasmányt, ami pár órányi önfeledt szórakozást nyújtott. A humor és a romantika kellően megtalálható a történetben, amit egy csipetnyi erotikával fűszerezett meg az írónő. Egyiket se éreztem túlzottan soknak, a humorát meg egyszerűen imádtam. Nem egyszer nevettem hangosan Bruce és Natasha szócsatájának köszönhetően, vagy amiatt, hogy olykor mennyire félreérthetően vágtak vissza egymásnak. Nathasa „bénázásai” még inkább aranyossá tették ezt a történetet, szerencsére nem éreztem soknak, sőt, szerintem ezeknek köszönhetően még szórakoztatóbb lett ez a könyv.
Kíváncsian várom Will történetét is, illetve remélem még több részt elhoz ebből a sorozatból a kiadó, mert néha kellenek ilyen olvasmányok is. :D Ezek után nehéz lesz úgy enni banánt, hogy ne jusson eszembe ez a történet. xD

>!
raka0328 P
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám

Nyilván a kommentcunami miatt olvastam el a könyvet én is, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy mi az, ami ennyire veri a biztosítékot egy csomó embernél. Majd ezután jól olvasok valami szépirodalmat is, nehogy kinézzenek a világból :D
Amúgy a könyv: egyszer olvasós kötet, ami egyszerű nyelvezettel rendelkezik, abszolút nem egyedi problematikát vet fel- de nem is igazán vet fel bármit is, és akkor még ott van az eléggé félrevezető tartalom is a hátoldalán.
Ettől függetlenül jót szórakoztam rajta, néhol még jó hangosan fel is röhögtem, mert ezzel a részével tökre nincsen baj. A főszereplő csaj esetlen, és mivel én is, sőt még onnan is elkések, ahova nem is időpontra megyek, és ő is, kicsit tudtam azonosulni, de csak ennyi.
Kicsit olyan érzésem volt a könyvvel kapcsolatban, hogy az író kitalálta, hogy újságíró a főszereplő csajszi, aki nyomozni kezd, csak közben elfelejtette, hogy nyomoznia kellene, mert belelendült a szerelmes-erotikus részekbe, aztán rájött, hogy ooops, a lényeg kimaradt- a nyomozás, gyorsan pótolta egy esetlen megoldással, hogy eddig miért nem csinált semmit- (mert beleesett a férfiba…hűha :D) … szóval fura és kevés. És igazából nem sok mindenről szól, mert még azt se csinálja meg a kis lúzerke, amiért ment. De eszébe se jut. Viszont legalább jól megalázkodik mindenhol és lejáratja magát. Nyilván ez adja a könyv humorát, de néha már kínos. És semmiről nem tudunk meg semmit, csak ez a kettő megismerkedik, majd egymásba esnek, jön a probléma, majd kibékülnek. Ennyi. Szóval ja, egysíkú.
A tartalom tényleg félrevezető, mert habár szó szerint az történik, ami le van írva, mégsem a szó szerinti dolgokra asszociálunk, pedig a könyvben tényleg csak 1 szexjelenet van.
Van sokkal jobb de sokkal rosszabb is a hasonló kötetek között, talán még a cseresznyést is elolvasom, ha a kezembe akad valamikor.


Népszerű idézetek

>!
kellyolvas P

Három élelmiszerboltba is el kellett mennem, hogy találjak egy banánt, amin nem volt sem zöld rész, sem barna foltok. Szerintem még soha nem láttam Bruce-t olyan komolynak, mint amikor a banán jellemzőit sorolta. Legalább 25 centi hosszú. Kemény. Semmi ütődés. Semmi zöld. Még a kezemet is össze kellett tennem, hogy le tudjam mérni a hosszt, és biztos legyek benne, hogy elég nagy, de nem túl nagy. Inkább olyan volt, mintha azt mondta volna el, hogy hogyan hatástalanítsak egy bombát egy óvoda alagsorában.

52

>!
nypiro P

– Mondja, ma reggel úgy kéri a kávéját, hogy beleköptek vagy anélkül?
– A séfre bízom.

Kapcsolódó szócikkek: Bruce Chamberson · Natasha Flores
>!
Faythe P

(…) ha eltemeted a dolgokat, amiket védeni akarsz, akkor biztonságban lesznek, de egyben elérhetetlenek is.

40. oldal

>!
nypiro P

– Igen, én… jól vagyok. Keresztbe fonta a karjait, és jókedvűen csillogó szemmel figyelt.
– Akkor miért festesz úgy, mintha valaki épp beleszart volna a banánpudingodba? És mióta eszel mást tökéletesen sárga banánokon kívül? Az az előbb inkább nézett ki uborkának.
– Mióta megérkezett a gyakornok a pokolból.

Kapcsolódó szócikkek: Bruce Chamberson · Natasha Flores · William Chamberson
>!
nypiro P

– Ez bámulatos!–hüledezett.
– Nem igazán. Ez genetika–közöltem.
– Ne törődjön vele!–William követte a lányt a hűtőhöz, aki isten tudja mi után kotorászott odabent.
–Ez nála krónikus. Gyerekkorunkban találtak a seggében egy karót, és az orvosok azt mondták, nem tudják kivenni úgy, hogy ne haljon bele. Persze mind nagyon próbálkoztunk, hogy kihúzzuk, de az a makacs jószág egy kicsit sem moccant. Tudja, nagyon merev is. Tényleg tragikus, ha belegondol az ember. Néha ébren fekszem éjjel, és azon gondolkodom, mi volt előbb… A karó vagy a merev segg.

Kapcsolódó szócikkek: Bruce Chamberson · Natasha Flores · William Chamberson
>!
Faythe P

Könnyebb volt a legrosszabbat gondolni valakiről, akit nem ismersz, mint azzal fáradni, hogy megtudd az igazat.

82. oldal

>!
nypiro P

… Sok értékesítő azt akarja elmondani neked, hogy a termék mit tud. És én? Mindig úgy gondoltam, hatékonyabb, ha rávesszük az embereket, hogy képzeljék el, a termék mire képes. Amiket elképzelünk, sokkal jobbak a valóságnál….

Kapcsolódó szócikkek: Bruce Chamberson
>!
Pandaland 

– Ha meg akar fogdosni – mondtam idegesen összeszoruló torokkal-, ahhoz nem kellene leköpnie kávéval.

76. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bruce Chamberson · Natasha Flores
>!
Pandaland 

Zavartan csóválta a farkát, de megnyalta a kezemet. Megsimogattam a fejét.
– Tégy róla, hogy ne haljon meg! Gyakorlatilag az alkalmazottam, és nem akarom, hogy engem hibáztassanak érte. A legjobb ügyvédeimet eresztem rád, ha bármi történik vele.

69. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bruce Chamberson
>!
Pandaland 

– Ez nem lehet könnyű. Már gondolkodtam ezen – mondtam. – Hogy nehéz lehet nagy dolgot elérni valamiben. Az ember hamarosan rájön, hogy szinte mindenki akit ismer, csak egy szeletet akar abból, amije van.
Bruce nevetett, de szomorúan, és abból, ahogy a tekintete távolságtartó lett, tudtam, hogy érzékeny pontra tapintottam.

98. oldala

Kapcsolódó szócikkek: Bruce Chamberson · Natasha Flores

A sorozat következő kötete

Bekapnám sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét
Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek
Vi Keeland: Egomániás
Christopher Moore: Totál szívás
Meggin Cabot: A fiú a házból
Katarina Mazetti: A pasi a szomszéd sír mellől
B. N. Toler: Lélekvesztők