Her ​Secret – Beavatnám (A vonzalom tárgyai 5.) 36 csillagozás

Penelope Bloom: Her Secret – Beavatnám

Beismerem. ​Elcsesztem.
1. hiba: munkát kértem Peter Barnidge-tól.
2. hiba: elfogadtam az ajánlatát, pedig a tervem szerint közölni akartam vele, hogy menjen a francba.
3. hiba: Csak hogy ne soroljak fel még ezer más hibát, úgy teszek, mintha nem lenne több, csak az, hogy elhallgattam az igazság egy pici morzsáját az állásinterjún.

Ami Petert illeti… Hol is kezdjem? Az talán elég jól példázza a helyzetet, hogy csupán egyetlen napnak kellett eltelnie, és Mr. Szupersztár Bestsellerszerző neve máris tökéletes, gyerekbarát szitokszóvá vált nálam. Belerúgtál a szekrénybe? A Peter Barnidge-életbe! Elfogyott a pénz a bankszámládról? Azt a jó Peter Barnidge-át! És amikor rájössz, hogy belezúgtál a főnökömbe? Hogy a Barnidge-ba? Bárcsak egyszerűen utálhatnám, az könnyebb lenne, mint ezt a gyűlölettel kevert vonzódást érezni. De ő az a fajta dögös pasi, akitől jobb távol tartani magad. Parázslóan izzó sötétség. Olyan dögös, hogy ahányszor csak meglátom, mindig… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Passion válogatás Maxim

>!
Maxim, Szeged, 2021
240 oldal · ISBN: 9789634994800 · Fordította: Szaszkó Gabriella
>!
Maxim, Szeged, 2021
236 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634994794 · Fordította: Szaszkó Gabriella

Kedvencelte 1

Most olvassa 5

Várólistára tette 57

Kívánságlistára tette 74

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Penelope Bloom: Her Secret – Beavatnám

Látszik, hogy csak pár hónapja olvastam az eredeti könyvet, mert az egész sztori megmaradt. Azt hittem, ha magyarul nekikezdek egy kicsit jobban meg fog venni a könyv, de nem így lett.
Az alapötlet jó egynek és én bírom is. De nem tudok szemet hunyni afelett, hogy kicsit unalmas a történet. Iszonyatosan lassan indult be az egész, azt hittem sokáig, hogy egysíkú. Igaz a karakterek legalább kedvelhetőek. Plusz pont ezért.
Eszméletlenül sokszor nevettem fel 1- 2 jeleneten. Zoey jópofa gyerkőc. A szerelmi szál kicsit langyos. Még csak bonyodalom sem igazán volt ebben a részben.

kellyolvas P>!
Penelope Bloom: Her Secret – Beavatnám

Adott a főszereplőnk Violet Browning, aki könyves marketinggel foglalkozik, spoiler belebotlik a dedikálás előtt a híres Peter Barnidge íróba, aki persze rögtön lepattintja, hiszen egész marketing stáb dolgozik neki, nincs szüksége újabb alkalmazottra. Violet barátnője, a sorozatból korábban már ismert Lilith viszont ráveszi a pasiját, hogy járjon közben, és barátok révén mégiscsak szerezzenek egy állásinterjút a lánynak. Ez sikerül is, Violet hamarosan szembetalálja magát a félelmetes, indulatosnak tűnő, de azért egyben markánsan sármos Peterrel. Közben a kettős szemszögnek köszönhetően az olvasó már tudja, amit Violet nem, hogy Peter minden józan ész ellenére vonzónak tartja a lányt az első találkozás óta, és úgy gondolja, tesz egy próbát vele. Hatalmas fizetést ajánl neki, de spoiler
Rendkívül szórakoztató, amit ezek ketten leművelnek az első napokban az irodában. Például ott van Derrick, a nőcsábász marketinges munkatárs, akit Peter azonnal eltávolít a lány mellől. Aztán kiköti, hogy a hétvégi újabb könyves rendezvényre feltétlenül együtt kell menniük, hogy megbeszéljék az új könyve marketing stratégiáját. Ráadásul Peter öccse ráveszi, hogy hóvihar miatt ne repülővel menjenek, hanem busszal! És így is tettek.
Őszintén szólva nagyon gyors volt nekem ez a tempó. spoiler Persze szórakoztatóak voltak ezek ketten, főleg a párbeszédeken nagyon sokat lehet nevetni, de én azért több konfliktust szerettem volna látni köztük is, és a harmadik személy, Kristen részéről is. Emiatt a cselekmény kiszámítható. Mégse volt ez nagyon zavaró, mert a humor miatt viszont túlnyomórészt tetszett, szellemes volt, és működött a kémia a főszereplők között. Sok helyzetkomikum adódott Violet fájós lába miatt, még az ágyjeleneteknél is tudtak ezzel kínlódni. Egyébként nem volt túltolva a szex, emlékeim szerint ebben a részben volt talán a legkevesebb ágyjelenet a sorozatból.
Az olvasók között biztosan sok hozzám hasonló könyvmoly akad, és a könyvkiadás, könyvvásár körüli témáról mindig nagyon szívesen olvasunk, ez pozitív motívum a regényben, főleg most, hogy a pandémia miatt sorra fújták le a könyves rendezvényeket az utóbbi másfél évben.
Azt nagyon értékeltem, hogy belevitte a cselekménybe a szerző az „egyedülálló anya, mint dolgozó nő” problémát. Ez nálunk Magyarországon közel nem olyan nagy probléma, mint Amerikában, ahol jelentős összegeket kell az oviért, vagy bébiszitterért kifizetni. Az biztos, hogy nagy szüksége van egy egyedülálló szülőnek a gyereknevelés során a biztos pontokra, legalább egy nagyira, akire a betegségek során számítani lehet, egy jó barátnőre, aki biztosít egy-egy szabadnapot, és bizony a megélhetéshez szükséges fizetés is fontos. Zoey nagyon aranyos kislány, tetszett, mennyire odafigyelt az anyja, milyen szavakat hall a felnőttektől, és sokat magyaráz neki a hallottakkal kapcsolatban.
Gyorsan olvasható – nekem két estét vett igénybe – a regény, tökéletes kikapcsolódás, és önállóan is olvasható a sorozattól függetlenül. Ha jól akarsz szórakozni, nevetni, Penelope Bloom könyvei garantáltan jó választásnak bizonyulnak.

Zso89 P>!
Penelope Bloom: Her Secret – Beavatnám

Számomra hullámvölgy ez a sorozat de nagyon.
Bevallom hogy csalódtam ebben a részben.
Valami mást vártam,valami újat,valami többet,valami valamit…..
Igazából már csak azért olvastam hogy végre történjen már valami,vagy azt vártam hogy fog e egyáltalán történni valami?
Pozitívum megintcsak az oldalszám,mást nem igazán tudok felhozni.
Nagyon nagyon nagyooooon lassan haladt a történet.
Már az is megfordult a fejemben hogy talán szex sem lesz mert több mint a felén túl jutottam és semmi…..
Néha egy egy jelenet a komikus határt súrolta nálam,ami nem baj de néha kb diliházban éreztem magam…..
Zoey-t meg tudtam volna zabálni,nagyon cuki volt.☺
A két főszereplőnk nem igazán tett rám mély benyomást.
Néhol szimpatikusak voltak néhol kevésbe.
Kár érte mert az alaptörténet tetszett,sokkal többet ki lehetetett volna ebből hozni….

AniTiger P>!
Penelope Bloom: Her Secret – Beavatnám

Ismét egy szellemes romantikus komédia, amiben nagy örömömre felbukkantak az előző részekből megismert nagyszájú, dilis karakterek! Alig vártam, hogy vajon felbukkan-e Nagyika, Lilith vagy William, és mindannyian beköszöntek vagy Violet, vagy Peter vonalán.

Kevés dolog történt a könyvben, inkább a lassú egymásra találásról és némi bosszúállásról szólt. Kedvelem azokat a szerelmi történeteket, ahol az ellenségeskedésből lassú barátkozás lesz, ám közben meg totál el vannak olvadva a másiktól.

Blogos ajánló:
https://hagyjatokolvasok.blogspot.com/2021/07/penelope-…

Hópárduc P>!
Penelope Bloom: Her Secret – Beavatnám

Nem is tudom, mit írjak!
Nyereménykönyv volt. Lehet, hogy nem vettem volna meg magamnak, az előző részek ismerete után.
Sokat ne várjon tőle az olvasó.
Az egész történet nem sok időt ölel fel. Sablonosnak is mondhatnám. „Gonosz” főnök, kitartó alkalmazott, titkolózások, bizalmatlanságok stb…
Egyik szereplőt sem igazán szerettem meg. Pár mondat erejéig néhány régi szereplővel is találkozhatunk.

Paulina_Sándorné P>!
Penelope Bloom: Her Secret – Beavatnám

Az előzőhöz képest jobb volt a számomra. Violet-et bírtam, tetszett, ahogy megállt a lábán, és nevelte Zoey-t. Zoey nagyon cuki kislány, spoiler Peter eleinte nem volt szimpatikus, fura volt nekem. De megvett, mikor spoiler Örültem neki, ahogy Kristen-nel kitoltak. Jó volt, hogy spoiler A dedikáláson megjelent nagyit imádtam. A szövege fergeteges volt.

Detty77 >!
Penelope Bloom: Her Secret – Beavatnám

Nagyon szeretem ezt a sorozatot, off. Ez egy érzelmesebb rész volt, Violet és a kislánya, Zoey miatt, hiszen a lány számára a megélhetés és a lánya volt a legfontosabb. Nem a szenvedély vagy a szerelem, ami végül persze spoiler Aranyos volt a kacifántos utazásuk, kedvelhető szereplők voltak. Tetszett benne a humor, viszont igazán sajnáltam Peter-t azért, amit Kristen tett vele. Nem csodáltam, hogy megrengett a bizalma, de azért azt is lássuk be, hogy spoiler. Örültem a boldogságuknak és annak, hogy a végén sikerült a Kristennel való jogi ügyet is ilyen frappánsan megoldani.

abbywinter I>!
Penelope Bloom: Her Secret – Beavatnám

Ezt is gyorsan kivégeztem. Furcsa is, hogy ilyen rövid, de az is igaz, hogy nincs nagyon elhúzva a történet.
Ez a rész is cuki volt.
Csíptem ezt a pasit is :) Tényleg jó kis banda gyűlt össze.
Aranyos, könnyed, olvassátok el, ha egy könnyed kikapcsolódásra vágytok.

kjen>!
Penelope Bloom: Her Secret – Beavatnám

Komolyan mondom, hogy az egyik kedvenc sorozatommá növi ki magát Penelope könyvei, attól függetlenül, hogy a szereplőknek kb. semmi eszük, kevesebb, mint 250 oldal alatt olyan eseményszál zajlik le, hogy csak lesek, de ennek ellenére mindig olyan jókat nevetek, hogy már nem tudom nem szeretni.
Februárban olvastam el Lilith történetét és akkor azt mondtam, hogy az a legjobb rész a sorozatból, hát nem. Mivel Violet és Peter története teljesen megnyert magának.
Tény is való, hogy a Her Muffin – on nevettem a leghangosabbakat, de valahogy ennek a könyvnek volt a legjobb történetszála.
Ha már olvastad az összes részt, de úgy vagy vele, hogy „áh, én már nem folytatom”. Na ezt most felejtsd el, mert úgy is folytatni fogod. (én is folytattam)

nybea>!
Penelope Bloom: Her Secret – Beavatnám

A szereplőket nagyon megkedveltem. Tetszett, ahogy évődnek egymással. Peter, a csalódás ellenére nagyon törődő volt Violettel és ez nagyon szimpatikus volt. Amit negtívumként tudnék említeni, hogy nagyon rövid és minden az utolsó pár oldalra volt bezsúfítva. Korábban olvastam volna a kettejük kapcsolatának kibontakozását. Ezt leszámítva szerettem és várom az új könyvet. :)


Népszerű idézetek

Kicsicsillag123 P>!

– Csak próbálkozz! – mondtam. – Senki sem lesz semmiben sem jó anélkül, hogy párszor belebukna.

Zso89 P>!

„Néha nagyon sokszor kell rosszul csinálnod valamit, hogy aztán később jó legyél benne.”

Zso89 P>!

„– Ne aggódj, minden rendben! Megértem, hogy nem akarsz arról a tényről beszélni, hogy azért viselkedsz ekkora seggfejként, mert meg akarsz enni vacsorára. Értem én. Most már minden tisztább. Már azt is értem, miért akartál lángra lobbantani. Jobban szereted a sült húst.”

Zso89 P>!

„Peter úgy nézett rám, mintha egy kiálló szög lennék, amit azonnal be lehetne döngölni a padlóba.”

Zso89 P>!

„– Figyelj! – mondtam, és megsimítottam puha, pufók arcát. – Van különbség a nem tudom megcsinálni és a még nem tudom megcsinálni között, érted? Még nem megy egyedül, csak ennyi.”

Zso89 P>!

„Számomra a legérdekesebb vonzalom az volt, amikor egy nő a hátrányait előnnyé fordította.”

Detty77 >!

Egész életemben lelkes olvasó voltam, és semmi sem tűnt szebbnek annál, minthogy egész nap elmerülhessek a könyvek világában.

Detty77 >!

Úgy tűnt, hogy még a ruhái is annyira rettegnek tőle, hogy egyetlen gyűrődés sem jelent meg rajtuk a nem megfelelő helyen.

Detty77 >!

Úgy nézel ki, mintha próbáltál volna elaludni, de az álom inkább baseballütővel támadott volna rád.

Detty77 >!

Talán a szerelem mindenkinek mást jelent, de én ráébredtem, nekem azt jelenti, hogy a másiknak teljesen megadjam a bizalmat. Mert ha megbíztam egy férfiban, az azt is jelentette, hogy beengedem a lányom életébe, aki fontosabb volt számomra mindennél a világon. Ha ezt bárkinek is megengedtem, hogyan is hívhattam volna másként, ez csak szerelem lehetett.


A sorozat következő kötete

A vonzalom tárgyai sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Karina Halle: Az elérhetetlen uralkodó
Kendall Ryan: A lakótárs
Lisa Kleypas: Szép szavú idegen
Benjamin Alire Sáenz: Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában
Kerstin Gier: Anyák maffiája
Kathryn Wallace: Vannak tökéletes anyák, csak nekik még nem született gyerekük
Harloe Rae: Törés – Breaker
Catherine Anderson: Hetedik mennyország
Emma Darcy – Shannon Waverly – Lynne Graham: A kicsiért bármit
Juliette Fay: Édes otthon