Her ​Muffin – Felfalnám (A vonzalom tárgyai 3.) 112 csillagozás

Penelope Bloom: Her Muffin – Felfalnám

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy ​dögös, új főnök szexi testtel és isteni muffinokkal.
Aki ráadásul a középsulis szerelmem.
És nem emlékszik rám.
Ugyan mi gond lehet?
Persze azon kívül, hogy őt látva alig bírom a bugyimban tartani a saját muffinomat, pedig pár hónap múlva fel kell pattannom egy repülőre, hogy Párizsba utazzak egy művészeti suliba, ahol végre valóra válhatnak az álmaim, amikre igazán, hosszú-hosszú évek óta vágyom. Nem hagyhatom, hogy egy pasi keresztbe tegyen ennek. Szerencsére csak egy gyors munkát kaptam tőle, pár dekorcuccot kell csinálnom egy nagy halloweenbulira. Szóval Emily, te szexmániás, nem szabad megtörnöd, még akkor sem, amikor a pasi édesebbnek néz ki, mint a péksütemények, amiket süt. És még akkor sem, ha utánad ő a legnagyobb rajongója az őszi-téli ünnepi időszaknak. Vagy ha ugyanúgy imádja a horrorfilmmaratonokat. Vagy ha elolvadsz már csak a mosolyától is. Szóval bármilyen álomszép is a szeme, tökéletes a teste, tudom, hogy fel kell szállnom arra a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Passion válogatás Maxim

>!
Maxim, Szeged, 2020
224 oldal · ISBN: 9789634994275 · Fordította: Stier Ágnes
>!
Maxim, Szeged, 2020
224 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634992394 · Fordította: Stier Ágnes

Enciklopédia 1


Kedvencelte 3

Most olvassa 5

Várólistára tette 55

Kívánságlistára tette 72

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Penelope Bloom: Her Muffin – Felfalnám

Bármennyire is szeretném szeretni ezt a könyvet nem sikerült. Szívem szerint már csak azért is rajonganék érte, mert másoknak nem jön be a sorozat. Az alapötlet jó egynek és én bírom is. De nem tudok szemet hunyni afelett, hogy UNALMAS a történet. Iszonyatosan lassan indult be az egész, azt hittem sokáig, hogy egysíkú. Igaz a karakterek legalább kedvelhetőek. Plusz pont ezért.
Kitartó vagyok és tovább fogom olvasni a sorozatot.

kellyolvas P>!
Penelope Bloom: Her Muffin – Felfalnám

A könyv első felében egy kicsit szenvedtem, erőltetettnek éreztem a helyzeteket, a beszélgetéseket, de később jobb lett a helyzet, ahogy jobban megismertem a főbb karaktereket és az új mellékszereplőket. Emily legjobb barátnője például egy nagyon para nőszemély, el tudnám képzelni, hogy ő is saját könyvet kapjon, nagyon érdekes volt a személyisége.
Rengeteg a vicces helyzetkomikum, ami abból adódik, hogy a barátok össze akarják hozni őket, Ryan lakótársa, Steve, aki egyébként egy csajozógép, összeáll a kleptomániás Williammel, szerintem nem is kell többet mondanom, el lehet képzelni, mennyit marháskodnak össze a cél érdekében. Itt is volt azonban egy olyan poén, amin nem tudtam igazán nevetni, nagyobb baj is lehetett volna belőle.
A kissé klisés történetvezetésen kívül azonban nem tudok nagyobb hibát találni, a könyv nem akar többnek látszani, mint ami, egy könnyen olvasható, szórakoztató rövid regénynél. Ebben a részben a főszereplők közelebb állnak a hétköznapi emberekhez, nem milliárdosok, keményen dolgoznak minden fillérért, ez mindenképp plusz pont. A váltakozó nézőpont nekem itt is nagyon bejött.
Az erotika a korábbi két részhez hasonlóan nem lett túltolva, sőt, itt nagyítóval kell keresni a szexet, bár a vágy állandó és sistergő, ha „akciódús” történetre vágysz, azt itt nem kapod meg. Kíváncsi vagyok, hogy ez a visszafogottság a sorozat végéig kitart vajon?
A történet vége mi más lehetne, mint HEA, de mégsem a szokásos módon. A szerző csavar egyet rajta és nekem ez nagyon tetszett, megérdemelne a világ jóval több Ryan-féle felfogású pasit.
A sorozat ezen része egy kicsit visszavett nálam a lendületből, de ez nem tántorít el a szándéktól, hogy folytassam tovább a sorozatot, és nem is kell sokat várni, hiszen decemberben jön a His Package – Megkapnám.
Bővebben a blogon: http://www.kellylupiolvas.com/2020/10/penelope-bloom-he…

Ács_Milán>!
Penelope Bloom: Her Muffin – Felfalnám

A sorozat részeinek címei sokkal ütősebbek, mint a bennük található történet.
A második rész elolvasása után úgy gondoltam, hogy annál gyengébb már nem lehet, de tévedtem.
Ez a harmadik rész, egy semmitmondó történet, ostoba, sokszor gyerekes szereplőkkel tűzdelve.
Én nem tudom a szórakoztató és humoros kategóriába sorolni, mert számomra egyik sem volt.
Az első két részben megismert szereplők túlszárnyalták az ott megismert önmagukat… persze negatív értelemben. Nagyi karaktere is inkább volt ciki, mint cuki.
Egyszeri, felejthető olvasás volt számomra.

20 hozzászólás
Hópárduc P>!
Penelope Bloom: Her Muffin – Felfalnám

Ez a rész abszolút felejtős.
Azt hittem, hogy nem lesz rosszabb, mint a másodk rész, de ez túl szárnyalta.
Az egész olyan semmit mondó volt és összecsapott. A szereplőket egyáltalán nem skerült megkedvelni. Nem tudták, hogy mit akarnak. A könyv nagy része azzal ment el, hogy szenvedtek együtt legyenek vagy mégsem. Emily és Ryan is inkább szánalmasak voltak, mint szerethetőek. A humoros részek…hát, nem tudom, én ezen most nem nagyon tudtam nevetni, sok volt. Csakúgy, mint a nagyi….ebbe már nagyon ciki volt és gáz, ahogy szerepelt. Nem is értem, hogy miért kellett őt belevonni???
A borítók jól néznek ki, de a tartalmak nem tükrözik a külsőt.

Molymacska P>!
Penelope Bloom: Her Muffin – Felfalnám

Jó volt ez a könyv, csak mégsem volt jó, avagy kálváriám az egyszerűbb, szórakoztató könyvekkel.
A történet Emily és Ryan történetét meséli el. Emily okos művészettel foglalkozó nő, aki januárban megy Párizsba tanulni, míg Ryan gyűjti a negatív kapcsolatokat, míg elhatározza, hogy ő márpedig nem fog randizni egy lánnyal sem. Aztán találkoznak és elindul a románc a két szereplő között.
Több értékelésben olvastam, hogy számukra a könyv nehezen indult be, számomra viszont inkább egy romantikus film kliséi elevenedtek meg. Amikor egy másik pár próbálja összehozni a két szerelemest. Ez nagyon érdekes szál volt, hiszen William ötletei egyszerre voltak nagyon gáz lépések, és felettébb mókás összetűzések. Tényleg hangosan nevetős, ahogyan ezt a sorozattól megszokhattuk.
Közben viszont érezhető volt, hogy nem tökéletes. Addig szenvednek a szereplők, míg csak nem történik valami, majd az első oldaltól kezdve tudjuk, hogy jön Párizs spoiler és tudnak azon szenvedni. És mindenki tudja, hogy úgyis happy end lesz történet, szóval nekem a Párizzsal és egymással való szenvedés kicsit sok volt. A megoldása viszont nagyon tetszett, főleg azért, mert ez egy olyan befejezés lett, hogy a végén élvezetes volt lerakni, és azt mondani, hogy hmmm, milyen édes kis könyv volt. off
Alapvetően ami miatt megvettem a könyvet, az a Halloween tematika volt, és valljuk be, ez azért kevésbé jelent meg a lapok között Volt Halloween buli, Emily munkája ezeknek a dekorációknak az elkészítése, de inkább mindez csak említés szintjén jelenik meg. A pár mindkét tagja elvileg nagy ünneprajongó, de ez is csak említés szintjén jelenik meg (majdnem ugyanolyan szavakkal mindkét szereplőnél) és minimálisan se jött át az a menő buli, vagy a spooky hangulat.
Perverz szóviccekből már telítődtem, de alapvetően egy cuki olvasmány volt. Nem olvasnék mindig ilyen könyvet, de félévente egyszer nem rossz kikapcsolódás. Gyorsan haladós, tényleg aranyos, ilyet szeretnék karácsonyi kivitelben is off

turanett P>!
Penelope Bloom: Her Muffin – Felfalnám

Az előző részekhez képest nagy visszaesés. Ugyan jól szórakoztam rajta, de nem igazán hagyott mély nyomot bennem. Amennyire szerettem Williamet, most annyira idegesített. Az a sok hülye próbálkozása. Emily és Ryan aranyosak voltak, bár Ryan hisztije a volt kapcsolatairól is idegesítőek voltak. Kinek nem volt rossz kapcsolata? Szóval egynek jó volt, Lilith történetéről viszont tartok, mert nem volt valami szimpi.

Zso89 P>!
Penelope Bloom: Her Muffin – Felfalnám

Őszinte leszek kellett idő míg megint össze raktam fejben hogy ki kicsoda.
Az előző részekből kiindulva és a százalék állása miatt nem igazán számítottam semmi eget rengetőre,így nem is ért csalódás.
Tetszett tetszett de még nyomottnem hagyott bennem ahogy az előző részek sem,de sokat moaolyogtam és jókat nevettem az évődéseken,beszólásokon.

Emily
Róla igazán nem tudok sokat mondani.
Nem volt rám különösebb hatással,inkább csak semleges volt,bár jó beszólásai voltak.☺

Ryan
Felkeltette az érdeklődésem főleg tészta gyúrás közben……na mindegy ☺
Viszont valami hiányzott számomra a karakteréből.
Viszont amikor a spoiler kezdett hadoválni az néha már a könyökömön jött ki.
Az viszont biztos hogy a többi szereplők ugyanolyan idióták mint az előző részekben.
Nem mondom hogy nem lesz újraolvasós (már a poénok miatt megéri) de nem a közeljövőben az biztos.

Brigi89 P>!
Penelope Bloom: Her Muffin – Felfalnám

Négy csillagnál kevesebbet nem tudok adni rá.
Olvastam az első két könyvet is, ezért túl nagy elvárásaim nem voltak a történettel kapcsolatban. Egész egyszerűen szórakoztatott, kikapcsolt, és most pont erre volt szükségem. Nyilván vannak hibái, de ez most annyira nem érdekelt.
Ryan egy nagyon szerethető férfi karakter volt. Szerettem, hogy végre nem egy nagy macsót kaptunk, hanem egy érzékenyebb cukrászt :)
Emily egy művész, az egész könyvben csak azt mantrázza magának, hogy őt várja Párizs, és ez mennyivel fontosabb, mint egy pasi. A vége természetesen klisés lett, de attól én még jót szórakoztam az egész könyvön.

ap358 P>!
Penelope Bloom: Her Muffin – Felfalnám

A sorozat első két részének a humora megfogott, még William stílusában is láttam fantáziát, így nem volt kérdés, hogy folytatom a sorozatot. Ryan egy aranyos, hétköznapi férfi, aki felvállalja az ünnepek iránti rajongását, a kreatív énjét, ami nagyon szimpatikussá tette. Emily végig semleges maradt. A kettejük találkozása, az ok, ami összehozta őket, kissé kusza volt számomra. Nem igazán értettem, miért is van szüksége Ryannek Emilyre, hiszen a buli dekorálásában csekély szerepe volt, és a neki kiadott munka is olyan semmilyennek tűnt. De a légből kapott okokat még elnéztem volna, ha a mellékszereplők nem ásnak a sztori alá. William borzasztó volt. Szörnyen erőltetettre sikeredett minden akciója, ami nem viccessé, hanem nevetségessé tette a történetet, de annyira, hogy ha filmben látom az adott jeleneteket, még akkor se nevettem volna. A korábbi karakterek felbukkanása is csak laposabbá tette a könyvet, és a nagyi… rá nincsenek szavaim, vele nagyon elszaladt a szekér. Sajnálom, hogy egy romantikus könyvhöz megfelelő főszereplők ennyire elvesztek a gárda bohóckodása között.

AniTiger P>!
Penelope Bloom: Her Muffin – Felfalnám

Bátran bevallom, én egy kicsit pornósabb hangvételű történetet vártam, de kellemes meglepetésként ért, hogy mást kaptam. Ez a könyv inkább hasonlít egy blőd poénokkal teli sitcomra, amiben a végén ugyan összejönnek a(az amúgy full egysíkú) főszereplők, de totál őrült az út, amíg odajutnak! A cselekmény szórakoztatott és nem találtam benne lapos részeket, de mivel elnagyoltak a jellemek, abszolút nem éreztem hitelesnek az egészet. Szóval kikapcsolódásnak jó, de szerelmesregénynek nem mondanám.

Bővebben a blogon:
https://hagyjatokolvasok.blogspot.com/2020/10/penelope-…


Népszerű idézetek

zuna19>!

A petefészkeimet túlságosan lefoglalta, hogy egyik nevetséges fantáziát játsszák le a másik után.

Nikodéme>!

– Ha azt hiszed, hogy megkérdezem, mi miatt vagy ennyire izgatott, nem fogom – közölte Lilith.
– Nem vagyok ”ennyire izgatott”. Csak hálás vagyok az extra munkáért.
Kétkedőn nézett rám.
– És ezért csináltad meg a hajadat és olyan a szagod, mint az unikornisböfögés?

64. oldal

Könyveslány P>!

Szegény vagyok, és szeretek képeket festeni. Ezen kívül sok bizonytalansággal, kétkedéssel és érzelmi fájdalommal küzdök. Mindez elég ahhoz, hogy művész legyek, nem?

zuna19>!

Amíg egyenesen Mr. Szexálomra néztem, logikának esélye sem volt a koponyámban. Minden csupa szívecske meg csókos emoji.

zuna19>!

– Ha azt hiszed, hogy megkérdezem, mi miatt vagy ennyire izgatott, nem fogom – közölte Lilith.
– Nem vagyok „ennyire izgatott”. Csak hálás vagyok a kis extra munkáért.
Kétkedőn nézett rám.
– És ezért csináltad meg a hajadat és olyan a szagod, mint az unikornisböfögés?
– Várj, olyan rossz?
– Ha be vagy gerjedve, ismerd be! Úgy tenni, mintha bármi másról lenne szó, egyszerűen undorító.
– Begerjedve? Ez csak egy meló, Lilith. Egy meló, aminek örülök.

zuna19>!

– Hűha, de erős vagy! – mondtam. Legszívesebben homlokon csaptam volna magam, amint kicsúszott a számon. Egy lépés választott el attól, hogy tapsikolva azt kántáljam: „Herkules, Herkules!”

Könyveslány P>!

Mindenesetre kedveltem őt, azt hiszem, ugyanazért, amiért az emberek megmagyarázhatatlan okból szeretik a macskákat.

Könyveslány P>!

Sálas idő volt, és nem tudom, szerettem-e bármit annál jobban, mint hogy gyakorlatilag egy kisméretű takarót csavarok a nyakam köré, és egész nap hozzábújhatok.

Könyveslány P>!

– Oké. Mondjad!
– Néha éjszakánként egy arctalan szürke férfit látok a szobám sarkában. Nézi, ahogy alszom. Bénultan ébredek, és csak a szememet tudom mozgatni…
– Tökéletes! – szakítottam félbe, mert máris kirázott a hideg. – Ez segíteni fog az álmatlanságomon.

Zso89 P>!

Tetszett, amit láttam, és a szemöldökömnek is, legalábbis az egyiknek.


A sorozat következő kötete

A vonzalom tárgyai sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös
Emma Chase: Felséged szolgálatában
Vi Keeland: A viszony
Vi Keeland: Egomániás
Emma Chase: Behálózva