Her ​Cherry – Megnyalnám (Bekapnám 2.) 81 csillagozás

Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

William:
Hogy ​hogyan találkoztam vele?
Hát, egy úriember sosem kérkedik.
De szerencsére én nem vagyok az.
Először is fizettem a cseresznyéjéért (a pitéjéért, de nem ez a lényeg).
Aztán megfosztottam a virágaitól.
És utána? Ott hagytam a névjegyemet, majd kisétáltam, mintha az enyém lenne a hely.
Ja, mondhatni, hogy erős indítás volt.

Hailey:
Hogyan találkoztam Williammel?
Besétált a pékségbe, vett egy cseresznyés pitét, ellopott egy virágokkal teli vázát – még mindig nem tudom, mire kellhetett neki –, majd végül ott hagyta a névjegykártyáját.
Mielőtt elmondom, mit csináltam a névjegykártyával, valamit tisztázzunk:
William rosszabbkor be sem léphetett volna az életembe.
A pékségem a csőd szélén állt.
A bizarr exem nem akart békén hagyni.
Ó, és amúgy egy 25 éves szűz voltam – igen, a tény, amit a barátaim minden adandó alkalommal az arcomba vágtak.
Ha a szüzesség-problémámat Williammel… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Passion válogatás

>!
Maxim, Szeged, 2019
224 oldal · ISBN: 9789634991540 · Fordította: Stier Ágnes

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Bruce Chamberson · William Chamberson


Kedvencelte 7

Most olvassa 12

Várólistára tette 70

Kívánságlistára tette 72

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Enikő_Darai_Enii
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

Mi a franc történt? De komolyan! Hogy? Mikor? Mint? Ha azt hitted az első rész tetszett, akkor garantálom, hogy ezt egyenesen imádni fogod!

William levett a lábamról. A szó szoros értelmében szinte minden egyes oldalon legalább egyszer megnevettetett. Hol vannak a mai világban az ilyen jó humorú pasik? Muszáj szereznem egyet! Eddig is úgy gondoltam, hogy a vicces férfiak baromi vonzóak, de ez most ráadás bizonyítást is nyert.
Hailey rettentően szerethető lány, aki nem szeretne mást, mint saját erejéből megoldani a problémáit. Aranyos volt a tapasztalatlansága, az a kedvesség pedig ami sugárzott még a lapokról is, ritkaságszámba megy.

Aki szeretne egy jót szórakozni, önfeledten nevetni, az ne habozzon a kötetet kézbe venni! Garantált a jókedv és a 100 Wattos vigyor, Hailey és William közreműködésével!

29 hozzászólás
>!
kellyolvas P
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

A His Banana – Bekapnám olvasása után kíváncsi voltam a másik fivér történetére is. Be kell vallanom, hogy nekem ez a második rész még jobban is tetszett az elsőnél. Talán azért, mert ismerős volt már a stílus, és tudtam, hogy mire számíthatok. A jóféle humor most sem szorult háttérbe, megint gyakori, hangos nevetésre ingereltek a jelenetek. Azt nyugodtan kijelenthetem, hogy nem feltétlenül szükséges olvasni hozzá az első részt, önállóan is megállja a helyét.
Adódik rögtön a kérdés, vajon miben különböznek az ikerpár belső tulajdonságai, mert ugye külsőre nagyon is hasonlók, apró öltözködési és hajviseletbeli eltérések vannak csupán. Habitusban azonban teljesen mások. William buja, érzéki, tudja kezelni a nőket, ellenben a visszafogott Bruce-al. William falja a nőket, de szigorúan csak alkalmi kalandokba bocsátkozik, mert ő is megégette már magát. Egy hosszabb kapcsolata során jól lehúzták anyagilag, és érzelmileg is, de nem a volt barátnője miatt, hanem annak a lánya került közel a szívéhez, akit egy ideig együtt neveltek. És ha ez még nem elég, sármos hősünk kleptomániás, viccesebbnél viccesebb tárgyakat csen el közeli barátoktól kezdve vadidegen emberekig. Van egy titkos szobája is az irodája rejtekében, ahol kiállításszerűen, vitrinekbe rendezve tárolja a lopott tárgyakat. Igen, még Bruce holmijainak sem tud ellenállni, de csakis a bosszantás miatt, vagy mégsem? Talán így már érthető, miért volt ő a kedvenc karakterem, szenvedélyes, szexi pasi, de nem hibátlan.
Hailey karaktere már nem volt ennyire hihető, bár nagyon aranyos meg minden, de én ezt a spoiler dolgot nem igazán tudom elfogadni.
A szerző a cselekményt ennél a résznél sem bonyolítja túl, úgy fogalmaznék, hogy tekintsünk el a különösebb elemzéstől, mély mondanivalót nem kell keresni.
Na és mi újság a szexszel? A szerző a korábbi részhez hasonlóan nem vitte túlzásba a mennyiséget, sőt, az első alkalomra elég sokat kell várni. Viszont tényleg különleges a helyszín, és nem kellett csalódnom egyéb téren sem az akcióban. Kicsit azért más volt, mint az első rész párosa, de nem szeretnék mélyen belemenni a részletekbe.
Összességében meg voltam elégedve a könyvvel, pontosan azt kaptam, amit az első rész alapján vártam, szerethető karaktereket, könnyed cselekményt, forró jeleneteket és spoiler. És mehet a találgatás, vajon ki lesz a következő főszereplő a mellékszereplők közül. Remélem Ryan is kap egy könyvet, aki ebben a részben Hailey alkalmazottja volt, és nagy szerepe volt abban, hogy ezek ketten összejöjjenek.
Egyszóval jöhet a folytatás, én biztosan nem fogok csalódni.

>!
zuna19 P
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

Na jó, most már kezdem belátni, hogy mégsem tetszik annyira ez az egész.
Azt azért nem mondanám, hogy eszméletlenül kiábrándító, mert azért vannak benne szerethető dolgok nem is egy. Viszont az gáz, hogy itt is ugyanazok a szóhasználatok voltak, ugyanabban a szituációban mint az elsőben. Ezt kicsit csalódásnak éltem meg.
A karakterek cukik.

U.i.: nekem erről a borítóról az újfajta wc kefe jut rögtön eszembe. :DDD

>!
Trice29 P
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

Fordított felállás.Kicsit szétszórt pasi, összeszedett, kicsit visszahúzódó nő. Itt már a harsány kacarászás nem volt meg, de a mosoly nem múlt el az utolsó oldalig az arcomról. Szórakoztatott, kikapcsolt. ♥

>!
csillagka P
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

Amennyire imádtam az elsőt, ez a rész akkor csalódás.
Komolyan a kleptománia betegség, és betegségből nem csinálunk viccet.
A banános aranyos volt a maga egyszerű édes módján, de itt már átment émelyítő cukorsokkba, amit nem szeretek.
Fontosak az arányok, valahogy ebben a könyvben minden túl lett sok lett. Mindenki a saját maga karikatúrája.

1 hozzászólás
>!
julcseee P
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

Míg az első rész nagyon vicces és jó volt, ahol még az se zavart hogy a szürke ötven árnyalatara hajaz, itt azért már néhol tényleg zavaró volt ez a sok: „Dúsgazdag vagyok, te meg szegény, kiakadok mert azt hiszem a penzemre mész, de aztán spoiler”. Azért azt nem mondom hogy itt sem volt sok olyan humoros rész, ahol hangosan felnevettem, pl Hailey nagymamáját imádtam :)

>!
Evika82 P
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

Amilyen rendmániás majdhogynem karót nyelt figura Bruce az előző könyvben, éppolyan laza pasi William ebben a kötetben. Ebben a részben is dominált a humor, ismét jókat mosolyogtam. Ez is egy kedves romkom, éppolyan habos-babos, rózsaszín cukormázas történet, mint a romantikus vígjátékok, amiket mi nők igenis szeretünk.
Én kérek elnézést. ;)
Kikapcsolódásra, lazulásra tökéletes olvasmány ez a könyv is. :)

>!
Zso89 P
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

Be kell valljam nagyon kíváncsi lettem hogy mit is hoz ki az írónő a második részből.
Az első tetszett de valahogy nem teljesen jött át a dolog,viszont teljesen kikapcsolódtam olvasás közben.
Ez a rész sokkal jobban tetszett.

William az első részben inkább semleges kategóriába volt sorolható.
Nem igazán volt szimpatikus de unszimpatikus sem.
Aztán ahogy megismerhettem nem csak Hailey szívét lopta el de az enyémet is.☺️☺️☺️❤❤❤❤❤❤❤
Természetesen vonzó,szexi,sármos is egyben de azt kell mondjam még rólam is sikerült ledumálnia a bugyit.☺️☺️☺️☺️☺️
Pont az tette számomra tökéletessé hogy nem volt tökéletes még a könyv végére sem.
spoiler

Hailey szimpatikus volt.
A kitartása megfogott,bár William közelében az elején esetlen nőszemély tudott lenni főleg ha a szex szóba került,de bármelyik oldalát is láttam kedveltem,nem ment az agyamra.
Nyilvános helyen való olvasást abszolúlt nem ajánlom.
Volt hogy egyes részeken „felnyerítettem.”
A Nagyi vitte a prímet nálam.☺️☺️☺️
Biztos újraolvasós lesz.

7 hozzászólás
>!
Pandaland
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

Fantasztikus, lehetetlen ez a könyv! Nem terveztem ilyen gyorsan kiolvasni, de egyszerűen képtelen voltam félretenni. Sodródnom kellett ezzel a történettel, mert ez szerintem sokkal jobb lett, mint az első része. Szem nem marad szárazon, nekem legalábbis már potyogtak a könnyeim a sok nevetéstől. Rég nevettem ennyit egy könyvön (nekem ez humorosabb volt, mint az előző része), de legalább tudom, hogy melyik könyvet emeljem le a polcomról, ha sokat szeretnék nevetni, vagy jobb kedvre szeretnék derülni. :)
Will ebben a könyvben nagyon szimpatikussá vált. Imádom a stílusát, humorát és azt, ahogyan a kleptomániájára tekint, amilyen vicceket csinál belőle tekintve, hogy néha miket emel el úgy, mint egy bűvész. spoiler Igazán laza egyéniség, aki szerintem részben jó hatással volt Hailey-re. Megtanította neki, hogy nem kell mindig mindent túlaggódni, hanem olykor sodródni kell az árral.Ugyanakkor figyelmes és komoly is tud lenni, ha a helyzet úgy kívánja. Hailey szerethető és nagyon kedves karakter, még szimpatikussá vált annak köszönhetően, hogy saját erejéből próbálja mindig megoldani a gondjait. Jöhet bármilyen nehézség, de akkor se adja fel az álmát és ez szerintem nagyon becsülendő benne. Őt se kell félteni, mert eléggé „talpraesett” nőszemély bizonyos esetekben. A szócsatáikat imádtam, illetve Hailey nagyija roppant eltalált karakter lett. Imádom az öreglány beszólásait és tanácsait. Még több színt vitt ebbe a történetbe.

És most már még kíváncsibb lennék a többire, mert ez valami zseniális lett. Remélem hamarosan a többi részt is elhozza a kiadó. :)

>!
mozso87
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

William története is aranyos és szórakoztató volt. Végre meg tudott állapodni, ami jót tett neki. A szüleiket viszont nem értem, hogyan lehet így kihasználni a gyerekeiket, oké, van pénzük, de állandóan kunyizni tőlük… Én erre képtelen lennék. Remélem a sorozat többi része is megjelenik magyarul, nagyon várom.


Népszerű idézetek

>!
Pandaland

A kedvenc kávézómban ültem. New York city tele volt kávézókkal, és ez bevallom, csak azért volt a kedvencem, mert minden nap új, csípős üzenet volt a táblán. A mai üzenet: Napi egy alma bárkit távol tart, ha elég erősen dobod. Profi trükk…

24. oldal

>!
nypiro P

Ha bárki megpróbálná bemesélni nekem, hogy az ember szex utáni vágya csökken a korral, azt mondanám neki, hogy hetente pár napot töltsön egy nyugdíjasotthonban.

Kapcsolódó szócikkek: William Chamberson
>!
Pandaland

– Szörnyű vagy! Ez az egész a te hibád. Ugye tudod?
Odasétált, ahonnan William elvette a virágokat, és felvette azt, ami egy névjegykártyának tűnt.
– Melyik része? Az, amikor elintéztem, hogy Thor rád mozduljon, vagy az, amikor megadta a számát?

22. oldal

>!
nypiro P

– Lennél megint szemétláda, hogy tovább haragudhassak rád? Légyszi!
– Csak ha dühös, kibékülős szex lesz a vége.

Kapcsolódó szócikkek: William Chamberson
>!
ancsa_17 P

– Vannak szabályok, amik nem változnak sütés közben. Ha óvatos vagy, ha szánsz rá időt, megkapod a jutalmadat. Úgy érzem, a való életben pont az ellenkezője igaz. Légy megfontolt, és az élet elmegy melletted. Légy túl óvatos, és végignézheted, hogy az életed összes lehetősége elszáll.

119. oldal

>!
zöldelefánt P

Ácsi, ácsi! Csak azért, mert a múltban elloptam pár dolgot, az nem jelenti azt, hogy engem kell hibáztatni azért, mert kezd beütni a demencia.

>!
Füzi_Zsuzsa 

Egy perccel és hét másodperccel előtte születtem, vagyis nekem jutott a feladat, hogy idősebb testvér legyek, vagyis kötelességem kiszúrni vele. Egyes idősebb testvérek talán munkának hívják ezt, de egy napot sem dolgozol az életben, ha élvezed a munkádat, igaz?

>!
Szinyke 

Soha egyetlen könyvet sem olvastam a hatalmas könyvespolcról, amihez még létra is tartozott, amit kerekeken lehetett gurítani, hogy az ember elérje a legmagasabb polcokat. Ez egy különleges kérés volt, és amikor a reluxa le volt húzva, akkor előfordulhat, hogy néha szívesen derítettem ki, meddig csúszik a létra, ha futásból ráugrok.

>!
Szinyke 

Gyengéden végighúztam a kezemet a vitrinen, és elvigyorodtam. Igen. Túl sok pénzem és időm volt. Nem, nem éreztem rosszul magam. Igen, volt egy kis problémám, loptam ezt-azt. És nem, nem terveztem megváltozni. A hivatalos diagnózis kleptománia lett volna, ha pontosak akarunk lenni. Szerettem elvenni dolgokat.

>!
nypiro P

Bruce és Natasha kissé tétován követtek. Megbámultak minket, de mindig ez történt, amikor a testvéremmel együtt mutatkoztunk. Ehhez jön még Hailey és Natasha, és napszemüveg kell, hogy ránk lehessen nézni, vagy talán egy olyan kis kartondoboz, amin lyukak vannak, amit akkor kell használni, amikor napfogyatkozást akar valaki nézni anélkül, hogy kiégne a retinája.

Kapcsolódó szócikkek: Bruce Chamberson · William Chamberson

Hasonló könyvek címkék alapján

Carly Phillips: Forró szerelem
Alexa Riley: Mindent bele
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös
B. N. Toler: Lélekvesztők
Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: A beosztott