Her ​Cherry – Megnyalnám (A vonzalom tárgyai 2.) 356 csillagozás

Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

William:
Hogy ​hogyan találkoztam vele?
Hát, egy úriember sosem kérkedik.
De szerencsére én nem vagyok az.
Először is fizettem a cseresznyéjéért (a pitéjéért, de nem ez a lényeg).
Aztán megfosztottam a virágaitól.
És utána? Ott hagytam a névjegyemet, majd kisétáltam, mintha az enyém lenne a hely.
Ja, mondhatni, hogy erős indítás volt.

Hailey:
Hogyan találkoztam Williammel?
Besétált a pékségbe, vett egy cseresznyés pitét, ellopott egy virágokkal teli vázát – még mindig nem tudom, mire kellhetett neki –, majd végül ott hagyta a névjegykártyáját.
Mielőtt elmondom, mit csináltam a névjegykártyával, valamit tisztázzunk:
William rosszabbkor be sem léphetett volna az életembe.
A pékségem a csőd szélén állt.
A bizarr exem nem akart békén hagyni.
Ó, és amúgy egy 25 éves szűz voltam – igen, a tény, amit a barátaim minden adandó alkalommal az arcomba vágtak.
Ha a szüzesség-problémámat Williammel… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Passion válogatás Maxim

>!
Maxim, Szeged, 2019
222 oldal · ISBN: 9789634993452 · Fordította: Stier Ágnes
>!
Maxim, Szeged, 2019
224 oldal · ISBN: 9789634991540 · Fordította: Stier Ágnes

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

William Chamberson · Bruce Chamberson · Hailey


Kedvencelte 15

Most olvassa 12

Várólistára tette 66

Kívánságlistára tette 79

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

Valamennyivel jobb volt, mint az első kötet, de még mindig nem tökéletes.
Nem túl nagy elvárásokkal kezdtem bele, egy könnyedebb hangvételű könyvre vágytam. Ezt abszolút hozta. Szórakoztató olvasmány, William vicces fazon. A szereplők szerintem kedvelhetőek, William egy kleptomán hősszerelmes, Hailey pedig kifejezetten jó női karakter. Egy pékséget üzemeltet, szívét-lelkét beleadja, imádtam olvasni erről. Ugyan kissé sablonosak, mert itt is megvan a tipikus gazdag-szegény ellentét, viszont annyira nem zavart.
Egyszeri kikapcsolódásnak tökéletes, de kétlem, hogy valaha újra fogom olvasni. Rendkívül olvastatta magát, egyszerre elolvastam a könyv háromnegyedét.

Enikő_Darai_Enii>!
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

Mi a franc történt? De komolyan! Hogy? Mikor? Mint? Ha azt hitted az első rész tetszett, akkor garantálom, hogy ezt egyenesen imádni fogod!

William levett a lábamról. A szó szoros értelmében szinte minden egyes oldalon legalább egyszer megnevettetett. Hol vannak a mai világban az ilyen jó humorú pasik? Muszáj szereznem egyet! Eddig is úgy gondoltam, hogy a vicces férfiak baromi vonzóak, de ez most ráadás bizonyítást is nyert.
Hailey rettentően szerethető lány, aki nem szeretne mást, mint saját erejéből megoldani a problémáit. Aranyos volt a tapasztalatlansága, az a kedvesség pedig ami sugárzott még a lapokról is, ritkaságszámba megy.

Aki szeretne egy jót szórakozni, önfeledten nevetni, az ne habozzon a kötetet kézbe venni! Garantált a jókedv és a 100 Wattos vigyor, Hailey és William közreműködésével!

29 hozzászólás
Törpillaa P>!
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

Az első része is tetszett, és most ez is. Bár kevésbé volt olyan vicces, mint az előző, de jó volt. Szórakoztató volt, William pedig imádnivaló volt, legtöbbször az ő hülyeségei, és beszólásai miatt nevettem fel, nagyon bírtam a pasit, már az első részben is. Hailey aranyos csajszi volt, őt is megkedveltem, tetszett a Williammel való jelenetek. A kiskutya Szörnyecske pedig nagyon cuki volt, kár, hogy csak néha bukkant fel, a törölközős és tejszínhabos rész, mindent vitt. XD Ryant és Candace t is kedveltem, jó fejek voltak mindketten. Jó volt, hogy néha Bruce és Natasha is felbukkant néha. :-) spoiler Ezzel szemben a nagyi, baromi jó volt, igazán vicces és szókimondó, nagyon bírtam őt. :-D Összességében jó volt, ugyanolyan, mint az első része, szórakoztató, voltak benne jó poénok. Az írónő stílusa is tetszik, kíváncsi leszek lesz-e még folytatása. :-)

2 hozzászólás
Könyvmolylány20 P>!
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

Ez a kötet se volt rossz, akárcsak az előző része a sorozatnak, de valahogy az előző köteten többet tudtam nevetni, viccesebb volt, amit hiányoltam ebből a részből. De ettől függetlenül élveztem ezt is, ezúttal William-ről, Bruce ikertesvéréről olvashatunk, az ő életének alakulását és a személyiségét ismerhetjük meg jobban. Hailey egy igazán kitartó és céltudatos lány, aki bármi áron kitart az elképzelései, álmai mellett, s bár Will próbál segíteni neki, a lány mégis önerőből akarja elérni azt, amit kitűzött maga elé. Örültem neki, hogy ebben a részben is szerepelt Bruce és Natasha, bár ezúttal nem bénázott egyszer sem Natasha a kötetben, mint ahogy megszoktam tőle az előző részben, ezek a részek voltak a legjobbak számomra. Sajnálom, hogy a sorozat többi része még nincs lefordítva magyarra. Remélem, hamar megjelennek majd a folytatások is.

zuna19>!
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

Na jó, most már kezdem belátni, hogy mégsem tetszik annyira ez az egész.
Azt azért nem mondanám, hogy eszméletlenül kiábrándító, mert azért vannak benne szerethető dolgok nem is egy. Viszont az gáz, hogy itt is ugyanazok a szóhasználatok voltak, ugyanabban a szituációban mint az elsőben. Ezt kicsit csalódásnak éltem meg.
A karakterek cukik.

U.i.: nekem erről a borítóról az újfajta wc kefe jut rögtön eszembe. :DDD

Nettaa0316 P>!
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

Jobban tetszett az előző résznél, William-et, aki külső adottságait leszámítva testvére szöges ellentéte, már az előző könyvben is kedveltem, úgyhogy neki is álltam az ő könyvének is. Humoros, laza karakter, és meg is kell jegyeznem, hogy szerintem itt már jobban voltak kidolgozva a karakterek, sikerült őket közelebb érezni magamhoz. A kissé visszahúzódó, de céltudatos Hailey-t is kedveltem, tetszett a gondolkodásmódja, és a Nagyival folytatott eszmecserék. A főszereplők jól kiegészítették egymást, szerettem, hogyan kezelték a helyzetet, és hogy nyitottak voltak tőlük távol álló dolgokat is kipróbálni, ami sok vicces szituációt, párbeszédet eredményezett. Viszont valami nekem még mindig hiányzott, mivel az alapkoncepció itt is ugyanaz volt, és az exes drámát nagyon nem éreztem szükségesnek – Nathan szála szerintem nevetséges volt.

kratas P>!
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

Nem egy műremek, de hangosan röhögtem több alkalommal is, mint pl. az első találkozáson, vagy a repülő pitén és a titkárnő reakcióján, vagy a nagyi karakterén úgy ahogy van. Szóval könnyű NA, a szokásos történettel, de ha visszagondolok majd rá, akkor vigyorogni fogok és a fenti jelenetek fognak az eszembe jutni :)

2 hozzászólás
kellyolvas P>!
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

A His Banana – Bekapnám olvasása után kíváncsi voltam a másik fivér történetére is. Be kell vallanom, hogy nekem ez a második rész még jobban is tetszett az elsőnél. Talán azért, mert ismerős volt már a stílus, és tudtam, hogy mire számíthatok. A jóféle humor most sem szorult háttérbe, megint gyakori, hangos nevetésre ingereltek a jelenetek. Azt nyugodtan kijelenthetem, hogy nem feltétlenül szükséges olvasni hozzá az első részt, önállóan is megállja a helyét.
Adódik rögtön a kérdés, vajon miben különböznek az ikerpár belső tulajdonságai, mert ugye külsőre nagyon is hasonlók, apró öltözködési és hajviseletbeli eltérések vannak csupán. Habitusban azonban teljesen mások. William buja, érzéki, tudja kezelni a nőket, ellenben a visszafogott Bruce-al. William falja a nőket, de szigorúan csak alkalmi kalandokba bocsátkozik, mert ő is megégette már magát. Egy hosszabb kapcsolata során jól lehúzták anyagilag, és érzelmileg is, de nem a volt barátnője miatt, hanem annak a lánya került közel a szívéhez, akit egy ideig együtt neveltek. És ha ez még nem elég, sármos hősünk kleptomániás, viccesebbnél viccesebb tárgyakat csen el közeli barátoktól kezdve vadidegen emberekig. Van egy titkos szobája is az irodája rejtekében, ahol kiállításszerűen, vitrinekbe rendezve tárolja a lopott tárgyakat. Igen, még Bruce holmijainak sem tud ellenállni, de csakis a bosszantás miatt, vagy mégsem? Talán így már érthető, miért volt ő a kedvenc karakterem, szenvedélyes, szexi pasi, de nem hibátlan.
Hailey karaktere már nem volt ennyire hihető, bár nagyon aranyos meg minden, de én ezt a spoiler dolgot nem igazán tudom elfogadni.
A szerző a cselekményt ennél a résznél sem bonyolítja túl, úgy fogalmaznék, hogy tekintsünk el a különösebb elemzéstől, mély mondanivalót nem kell keresni.
Na és mi újság a szexszel? A szerző a korábbi részhez hasonlóan nem vitte túlzásba a mennyiséget, sőt, az első alkalomra elég sokat kell várni. Viszont tényleg különleges a helyszín, és nem kellett csalódnom egyéb téren sem az akcióban. Kicsit azért más volt, mint az első rész párosa, de nem szeretnék mélyen belemenni a részletekbe.
Összességében meg voltam elégedve a könyvvel, pontosan azt kaptam, amit az első rész alapján vártam, szerethető karaktereket, könnyed cselekményt, forró jeleneteket és spoiler. És mehet a találgatás, vajon ki lesz a következő főszereplő a mellékszereplők közül. Remélem Ryan is kap egy könyvet, aki ebben a részben Hailey alkalmazottja volt, és nagy szerepe volt abban, hogy ezek ketten összejöjjenek.
Egyszóval jöhet a folytatás, én biztosan nem fogok csalódni.

rebeka202 P>!
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

Egy jó ideje nem olvastam úgy, ahogyan régen, mert nem volt rá időm. Plusz, az elmúlt időszakban nem igazán találtam olyan könyvet, ami lenyűgözzön. Gondoltam, hogy egy ilyen egyszerű kis romantikus limonádécska ma visszaráz az olvasásba.

Nem csalódtam abszolút, mert nem is vártam nagyot ettől a történettől. Egy rövid, kis könnyed, semmitmondó romantikus szellő :D Nem volt mély története, nem bonyolódtunk bele semmibe, csak úgy elolvastam, kicsit kikapcsoltam az agyam, egyet-egye mosolyogtam és jó volt. Azt azért meg kell jegyeznem, hogy valamiért az első rész nekem kicsit jobban tetszett, de azért ez sem volt rossz, na. Nagyon tetszett, hogy a két ikerpárt mennyire különbözőnek alkotta meg az írónő. Valamint a két főszereplőnőt is. Nem voltak mély személyiségek, de nem is voltak sekélyesek és unalmasak. Olyan pont jó volt, amire kellett történet.

Szerintem a többi részt is el fogom olvasni, amikor valami könnyed, gyorsan olvasható sztorira vágyom :)

konyvolvaso >!
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám

A banános párja, ez is hasonlóan felkeltette az érdeklődésem. A testvérpár másik fiú tagját ismerhetjük meg jobban mint az előző részben, ez róla szól. Egy kicsit többet vártam volna tőle mert annyira nem tudott lekötni, hogy letehetetlen legyen.Lehetett volna pörgőbb, eseményekben teli, elvarázsolóbb. A sorozat kedvelőinek ajánlom.


Népszerű idézetek

Pandaland P>!

A kedvenc kávézómban ültem. New York city tele volt kávézókkal, és ez bevallom, csak azért volt a kedvencem, mert minden nap új, csípős üzenet volt a táblán. A mai üzenet: Napi egy alma bárkit távol tart, ha elég erősen dobod. Profi trükk…

24. oldal

Törpillaa P>!

Ha nem vigyázok, nyolcvanéves szűz leszek, aki olyan cupcake-t süt, ami spontán orgazmust okoz.

5. oldal

Hashtag>!

– Egyébként mitől lettél azonnal biztos abban, hogy szűz vagyok?
Vállat vontam.
– Megérzés? Ösztön? Vagy talán a barátod a pékségben ezt tátogta nekem, amikor a hátad mögött állt. Folyton rád mutogatott, és felfelé fordította a hüvelykujját. Igazából kicsit sok volt, ha engem kérdezel.
A lány egy félmosollyal a fejét csóválta.
– Kinyírom!
– Van egy jó ügyvédem, ha szükséged lenne rá a gyilkosság után.

Kapcsolódó szócikkek: Hailey · William Chamberson
Törpillaa P>!

[…] Szóval, a férfiak vagy játékként akarnak használni, vagy társra vágynak. Hadd mondjam el, hogy megvan a helye és ideje, hogy játék legyél! Volt egy fiú Velencében…
– Nagyi – vágtam közbe gyorsan. […] – Honnan tudod, hogy egy pasi melyik típus?
– Lefekszel vele. Ha játék vagy, le fog állni a mézesmázos szavakkal, mert megkapta, amit akar. Talán vesz neked pár ajándékot, vagy bármit, ami szerinte ahhoz kell, hogy újra ágyba bújj vele, ha tetszett neki, de látni fogod a különbséget, miután először lefeküdtél vele. Akkor kezdenek óvatlanabbak lenni, és elengedik a legjobb modorukat.
– És ha – tegyük fel – nem akarom mindenkinek odaadni a testemet, mint valami mércét?
– Akkor először tegyük fel a kérdést, hogy a lányom miért adott át neked ilyen keveset a génjeimből, és aztán, hát, azt hiszem, azt is figyelheted, hogyan reagál arra, ha várakoztatod. A fiúk csak egy ideig várnak a játékra, amit akarnak. Ha társat keres, türelmesebb lesz.

84. oldal

KATARYNA>!

A bolt volt a kisbabám, és a cseresznyés piték… voltak a kisbabám kisbabái? Azt hiszem, fura lesz, ha az ember túl sokat gondolkodik rajta.

1 hozzászólás
Hársi_Era>!

A szerelem játék, és mielőtt játszol, tudnod kell, hogyan akarsz nyerni.

Hársi_Era>!

Az élet nem a tökéletesről szólt. Arról, hogy megtaláld a saját helyedet és a saját utadat. Nem akartam olyan nőt, aki mindenki ideálja. Olyan nőt akartam, aki az én ideálom, és megtaláltam.

nypiro P>!

Ha bárki megpróbálná bemesélni nekem, hogy az ember szex utáni vágya csökken a korral, azt mondanám neki, hogy hetente pár napot töltsön egy nyugdíjasotthonban.

Kapcsolódó szócikkek: William Chamberson

A sorozat következő kötete

A vonzalom tárgyai sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Vicious – Ádáz
L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Vi Keeland: A beosztott
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös
L. J. Shen: Szenzációs szerető
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Kendall Ryan: Szeress és hazudj
B. N. Toler: Lélekvesztők
Vi Keeland: Hívatlan vendég