Halból ​készült finomságok 0 csillagozás

Pelle Józsefné: Halból készült finomságok

Ennek a könyvnek nincsen fülszövege.

>!
Szalay, Kisújszállás, 2000
48 oldal · puhatáblás · ISBN: 9632370570

Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval
Liptai Zoltán: 33 halétel lépésről lépésre
Frank Júlia: A legfinomabb halételek
Oriskó Ferenc – Pár Gyula: Halak arany szakácskönyve
Tolnai Kálmán: Horgászok és halkedvelők szakácskönyve
Szegedi Eszter: Halételek
Kozmér György – Tusor András: Régi magyar halételek
F. Horváth Ilona: Halételek
Tóth Endre: Kedvenc halaim kompromisszum nélkül!
Oriskó Ferenc – Pár Gyula: 88 ünnepi halétel