A magas koleszterinszint a szív- és érrendszeri betegségek komoly rizikófaktora. Peggy Brusseau ebben a művében kimutatja, hogy a koleszterinszint és ezzel a megbetegedés veszélye egészséges életmód kialakításával, elegendő mozgással és persze megfelelő étrenddel nagy mértékben csökkenthető. Ez a receptgyűjtemény most gyakorlati tanácsokkal is szolgál: több, mint 150 csodálatos ételleírást tartalmaz, melyeket koleszterin-, kalória- és zsírsav-tartalom szempontjából elemez. Amellett, hogy pontosan megadja az említett értékeket, előtérbe helyezi azokat a speciális alapanyagokat, melyek a koleszterin-túltengés hatásos ellenszerei. Ismeri a norit? Tudja, hogy lehet tofut kapni? Kóstolta már a tahini? Ezek az alapanyagok elsőre talán újszerűnek, egzotikusnak vagy egész egyszerűen beszerezhetetlennek tűnnek – „a magyar viszonyokat ismerve…” Nos, kellemes csalódást kell okozzunk, mert íme egy szakácskönyv, mely nemcsak elméleti, hanem konkrét útmutatóval is szolgál az egészséges… (tovább)
Életmentő ételek 1 csillagozás
Le a koleszterinnel
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Életmód
Várólistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Kövi Pál: Erdélyi lakoma 98% ·
Összehasonlítás - David Wolfe: Superfood ·
Összehasonlítás - Julie Morris: Superfood smoothie 96% ·
Összehasonlítás - Ella Mills: Deliciously Ella vegán szakácskönyve ·
Összehasonlítás - Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta – Kedvencek könnyebben 93% ·
Összehasonlítás - Andrási Nóra: Kóstolj bele a teljes értékű növényi étrendbe! ·
Összehasonlítás - Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód ·
Összehasonlítás - Gyógynövények kincsestára ·
Összehasonlítás - Posta Renáta: Paleolit konyha hedonistáknak ·
Összehasonlítás - Balogh-Bóna Klára: Finoman glutén nélkül ·
Összehasonlítás