Életmentő ​ételek 1 csillagozás

Le a koleszterinnel
Peggy Brusseau: Életmentő ételek

A ​magas koleszterinszint a szív- és érrendszeri betegségek komoly rizikófaktora. Peggy Brusseau ebben a művében kimutatja, hogy a koleszterinszint és ezzel a megbetegedés veszélye egészséges életmód kialakításával, elegendő mozgással és persze megfelelő étrenddel nagy mértékben csökkenthető. Ez a receptgyűjtemény most gyakorlati tanácsokkal is szolgál: több, mint 150 csodálatos ételleírást tartalmaz, melyeket koleszterin-, kalória- és zsírsav-tartalom szempontjából elemez. Amellett, hogy pontosan megadja az említett értékeket, előtérbe helyezi azokat a speciális alapanyagokat, melyek a koleszterin-túltengés hatásos ellenszerei. Ismeri a norit? Tudja, hogy lehet tofut kapni? Kóstolta már a tahini? Ezek az alapanyagok elsőre talán újszerűnek, egzotikusnak vagy egész egyszerűen beszerezhetetlennek tűnnek – „a magyar viszonyokat ismerve…” Nos, kellemes csalódást kell okozzunk, mert íme egy szakácskönyv, mely nemcsak elméleti, hanem konkrét útmutatóval is szolgál az egészséges… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Életmód

>!
Édesvíz, Budapest, 1994
176 oldal · puhatáblás · ISBN: 9637940243 · Fordította: Csákó Gabriella
>!
Édesvíz, Budapest, 1991
176 oldal · ISBN: 9637940243 · Fordította: Csákó Gabriella

Várólistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Kövi Pál: Erdélyi lakoma
David Wolfe: Superfood
Julie Morris: Superfood smoothie
Ella Mills: Deliciously Ella vegán szakácskönyve
Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta – Kedvencek könnyebben
Andrási Nóra: Kóstolj bele a teljes értékű növényi étrendbe!
Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód
Gyógynövények kincsestára
Posta Renáta: Paleolit konyha hedonistáknak
Balogh-Bóna Klára: Finoman glutén nélkül