Kenyér 0 csillagozás

Reggelire, ebédre, vacsorára
Paul Hollywood: Kenyér

Itt az ideje, hogy a tányér mellé száműzött kenyeret visszahelyezzük az őt megillető helyre: az asztal közepére. A kenyérsütés alapjait nem nagy kunszt elsajátítani – tényleg csak pár egyszerű hozzávalót kell összekeverni –, ám igazán jól csinálni művészet. Aggodalomra semmi ok, bárki elsajátíthatja a kenyérsütés fortélyait, mivel Paul Hollywood ebben a könyvében lépésről lépésre, fotók segítségével mutatja be a tennivalókat. Nemcsak kenyér-, hanem egyéb recepteket, sütéssel kapcsolatos trükköket és egy csomó tippet is ad a világhírű sztárszakács. A könyvben található kenyér- és kísérőreceptek segítségével az egyszerű hozzávalókból a legfinomabb ételeket alkothatjuk meg, az előételtől a salátákon és a főételeken keresztül egészen a desszertekig. Ez a könyv tehát nem csupán magáról a sütésről szól, hanem a komplett étkezésről.

>!
Partvonal, Budapest, 2019
224 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155783906

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 8


Hasonló könyvek címkék alapján

Jamie Oliver: …és egyszerűen csak főzz!
Jamie Oliver: Minden napra superfood
Jamie Oliver: 15 perces kaják
Jamie Oliver: 5 hozzávaló
Jamie Oliver: Jamie főzőiskolája
Daniel Stevens: Kenyér
Gordon Ramsay: Vasárnapi ebéd
Gordon Ramsay: Baráti lakomák
Jamie Oliver: Jamie konyhája
Martha Burley: Super Hot!