Az elismert séf, Paul Gayler innovatív burgerreceptjeivel friss, nemzetközi megközelítésből tekint az egész világon népszerű témára. Megszokott kedvencek és szokatlan, rafinált verziók receptjei egyaránt megtalálhatók a könyvben: a finoman fűszerezett thai halburgertől a klasszikus, „full extrás” burgerig. Paul segít visszahelyezni a burgert méltó helyére: a családi asztalokra. A világ legjobb szakácsainak közreműködésével, az izgalmas szószok, saláták, köretek receptjeivel a siker biztosított!
Hamburgerek 0 csillagozás
A barbecue ranch burgertől a miszós lazacburgerig

Eredeti cím: Burgers
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 2
Hasonló könyvek címkék alapján
- Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász 100% ·
Összehasonlítás - Steiner Kristóf: Kristóf konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Tóthné Libor Mária: Limara Péksége 97% ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Beh Mariann: A kert konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Borbás Marcsi: Édes békeidők 97% ·
Összehasonlítás - Annie Gray: A hivatalos Downton Abbey szakácskönyv 95% ·
Összehasonlítás - Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve 96% ·
Összehasonlítás - Ambrus Éva: Anya, kérek még! 94% ·
Összehasonlítás