Batman: ​Detektív 21 csillagozás

Paul Dini: Batman: Detektív

12- KÖTET
DETEKTÍV

Batman nem csupán egy szuperhős – ő a világ legjobb detektívje is. A bűnüldözés gyakran Gotham alvilágának a mélyére vezeti, de most egy új nyomozás miatt a felső osztályban is el kell vegyülnie. Össze kell dolgoznia olyan korábbi vetélytársakkal, mint a Pingvin vagy Rébusz, szembe kell szállnia egy veszélyes új ellenféllel, Álcával, valamint meg kell fejtenie Méregcsók legutóbbi gyilkosságainak vérfagyasztó következményeit.

Tartalom: DETECTIVE COMICS 821-824., és 826. szám

Kronológiai sorrend: 31

Eredeti cím: Batman: Detective

A következő kiadói sorozatban jelent meg: DC Comics - A legendás Batman Eaglemoss Hungary

>!
136 oldal · keménytáblás · ISBN: 9788377185995 · Illusztrálta: Don Kramer, J. H. Williams III, Joe Benitez, Wayne Faucher, Victor Llamas

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

amanda888 P>!
Paul Dini: Batman: Detektív

Talán a most olvasott Batman kötetek közül nekem ez volt a „leggyengébb”. Jól indultak a sztorik, éredekesek voltak, de aztán valahogy a megoldások, végkifejletünk, olyan szedett-vedettre sikerült. Lehet, hogy a Detektív cím miatt több nyomozást vártam, és ez volt a baj.

Maate>!
Paul Dini: Batman: Detektív

A kiadás már az előző kötettel elkezdte a lejtmenetet (volt honnan), de tartalomban ez az első a sorozatba, ami nem jön be, egyik történetnek sincs igazán befejezése vagy lényege, nem jött át, ahogy a grafika sem.

ftamas>!
Paul Dini: Batman: Detektív

Alapvetően Batmanhez képes könnyedebb novellákkal kapunk szórakoztató történeteket. Nekem ezek jobban bejönnek mint a totál depressziós Joker történetek. A grafikával sincs bajom, viszont néhol amikor Batman agyal, akkor a betűtípus valami hihetetlen szerencsétlen választás, mivel így rontja az olvashatóságot.

Lanti18>!
Paul Dini: Batman: Detektív

Izgalmas, különálló, de mégis összefüggő történetek. A Poison Ivy-s részben tetszik a Swamp Thingre utalás, azonban az első részben a belső monológok színe nem tetszik. A világoskéken vékony fekete szinte olvashatatlanná, de legalábbis élvezhetetlenné teszi. Ezt leszámítva kiemelkedő, izgalmas darab.


Hasonló könyvek címkék alapján

Alan Moore: A teljes Watchmen
Alan Moore: Watchmen – Az Őrzők
Alan Moore: Batman: A gyilkos tréfa
Mark Waid: Kingdom Come – A te országod
Frank Miller: Batman: Az első év
Todd McFarlane: Spawn: Kezdetek 1.
Jeph Loeb: Fenegyerek: Sárga
Donny Cates – Chris Hastings – Kieron Gillen – Katie Cook – Ryan North – Al Ewing: Thanos győz
Brian Michael Bendis – Steve Niles: Hellspawn – Pokolivadék-gyűjtemény 1.
David Solomons: Szuperhős lett a bátyám!