A ​böjt csodája 9 csillagozás

Patricia Bragg – Paul C. Bragg: A böjt csodája

Paul ​Bragg a leghíresebb amerikai életmeghosszabbítási szakértő, míg leánya, Patricia a táplálkozástudomány jeles képviselője. Bragg saját példáján keresztül bizonyítja, hogy szuperegészség érhető el a heti egyszeri táplálékmegvonással. Az igazi diéta ugyanis nem a gyümölcsnap beiktatása vagy az ivólevek napja, hanem a böjt – desztillált víz vagy meghatározott gyógyteák mellett. Éves szinten, bizonyos ritmus szerint több napos böjt is indokolt. Bragg képet ad arról is, hogy az olvasó miként követheti a böjt során saját szervezetében a méregtelenítés oly fontos folyamatát. Mint mondja: A TERMÉSZET AZ EMBERT SZÁZ ÉVNÉL IS HOSSZABB ÉLETRE TEREMTETTE, DE CSAK MI TUDUNK GONDOSKODNI ARRÓL, HOGY SZERVEZETÜNK – A TERMÉSZETNEK EZ A CSODÁLATOS ALKOTÁSA – JÓL MŰKÖDJÖN. Mindennapi táplálékaink a bomlási folyamat során egy sor mérget visznek be a szervezetbe, amely tisztulni kíván; ehhez a küzdelemhez kell a segítség. S a legjobb segítség a böjt; amelynek révén a múlté lesz a fáradtság, és a… (tovább)

>!
240 oldal · ISBN: 9637815732 · Fordította: Halász Éva, Sabjányi László
>!
238 oldal · puhatáblás · ISBN: 9637815686
>!
240 oldal · puhatáblás · ISBN: 9637609245 · Fordította: Halász Éva, Sabjányi László

2 további kiadás


Kedvencelte 2

Most olvassa 4

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

Lunemorte P>!
Patricia Bragg – Paul C. Bragg: A böjt csodája

Bár én nem desztillált vizet iszok és nem bio zöldség – gyümölcsöket eszem, azért még egész sok értelmes dolog elrejtőzött a könyvben. Azért azt mégsem fogom elhinni, hogy 900 évig élek majd a böjttől… :DD Na mindegy, végül is egynek elment ez is.

1 hozzászólás
estherlamm P>!
Patricia Bragg – Paul C. Bragg: A böjt csodája

Tinédzser éveim legmeghatározóbb könyve, amely egész életemen keresztül el fog kísérni. Immáron 15 éve, hogy olvastam, és azóta is időről-időre böjtölök.
Ha a módszereim már talán mások is, akkor is ez a könyv indított errefelé és minden böjtöm során elolvasom.
Örök hála a szerzőknek!

Paránytrilla>!
Patricia Bragg – Paul C. Bragg: A böjt csodája

Az eddigi egyik legjobb böjtről szóló könyv, amit olvastam. Nagyon lelkesítő! És annak ellenére, hogy elég régi könyv, rendkívül felvilágosult gondolatok vannak benne.
Ha valaki szeretne erőt meríteni a böjthöz, információkhoz jutni és megismerni az előnyeit, ez egy jó könyv az elinduláshoz.

zics>!
Patricia Bragg – Paul C. Bragg: A böjt csodája

Kilenc doktorom igencsak szimpatikus, bar kaposzta evesbol nekem a toredeke is eleg volna, annak ellenere, hogy szeretem is raadasul. Egeszseges embereknek irodott ez a konyv, a kilenc cimbora majd tamogatja oket, de ha mar megvan a baj, semmikeppen nem helyettesithetik a szakorvosok segitseget. Kerek mindenkit, csak ennek tudataban kovesse tanacsait es lelkesedjen erte!


Hasonló könyvek címkék alapján

Richard F. Heller – Rachael F. Heller: Szénhidrátfüggők könyve
Will Bulsiewicz: Éltető rostok
Ferencsik István: A természetes életmód ételei
Nők egészsége
Leonard Hayflick: Az öregedés titkai
Gaálné Labáth Katalin: Mit egyen az epebeteg?
Marosi Gyöngyi – Soltész Nagy Anna (szerk.): Minerva Hármaskönyv
Klaus Tiedemann – Jürgen Vormann: Anti-Alzheimer kúra
Oravetzné Zsóka: A végleges fogyás legnagyobb titka
Harvey Diamond – Marilyn Diamond: Testkontroll 2.