Biztosított ​halál 1 csillagozás

Patrick Lynch: Biztosított halál

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Alexandra ​Tynan, az ifjú matematikus egyre gyanúsabb dolgokat tapasztal munkahelyén. A cég adattárából összeállított statisztika igen különös eredményt mutat. Alex a saját szakállára végzett vizsgálódásával eredetileg barátját, a szintén igen ambiciózus Mark Ferullit akarja meglepni, az eredmény azonban inkább ijesztőnek tűnik. Miután Markot kinevezik a tragikus körülmények között elhunyt pénzügyi vezető, Michael Eliot helyére, furcsán kezd viselkedni. Az Eliot halála körüli rejtélyek arra sarkallják Alexet, hogy maga kezdjen nyomozni a biztosítótársaság vezetősége körül. Ennek során olyan információk birtokába jut, ami miatt nemcsak jól jövedelmező állása, de még az élete is veszélybe kerül. A Rhode Islanden játszódó történet szerzője az utolsó lapokra is tartogat izgalmakat, miközben ízelítőt ad e miniállam kissé belterjes világából, hangulatából is.
Patrick Lynch, a rendkívül népszerű krimiszerző – akinek könyvei a New York Times bestsellerlistáján előkelő helyet… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Világsikerek

>!
General Press, Budapest, 2004
384 oldal · ISBN: 9639598003 · Fordította: Szieberth Ádám

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Mr_Szörnyi_Börnyi
Patrick Lynch: Biztosított halál

Lassú lefolyású, szépen építkező krimi. Kellemes olvasmány, jó stílusban megírva, de nem a letehetetlenül izgalmas fajtából. Jó érzéseket hagyott maga után.


Hasonló könyvek címkék alapján

Bleeding Bride: A téboly kertje
Dan Wells: Nem akarlak megölni
Arthur Conan Doyle: Sir Arthur Conan Doyle összes Sherlock Holmes története I-II.
Böszörményi Gyula: Leányrablás Budapesten
Karen Rose: Sikíts értem
Martina Cole: A madám
John Cure: A gonosz új arca
Elizabeth Haynes: A lélek legsötétje