Nincs ​menedék (Lottie Parker 4.) 34 csillagozás

Patricia Gibney: Nincs menedék

A ​gyászolók némán állnak Ragmullin temetőjében, amikor éles sikoly töri meg a meghitt csendet. Egy nyitott sírgödörben egy fiatal nő összezúzott, véres holttestét találják, és Lottie Parker nyomozót kérik fel az ügy felderítésére.
Mivel a test nem lehetett ott régóta, Lottie azt gyanítja, talán a pár nappal azelőtt eltűnt Elizabeth Bryne-t találták meg. Nagy a nyomás, hogy mielőbb megoldja a rejtélyt, ugyanis új főnöke nyilvánvalóan nem szíveli.
Hamarosan újabb két nő tűnik el. Netán egy sorozatgyilkos jár szabadon a város utcáin? Ráadásul az eltűnések körülményei kísértetiesen hasonlítanak egy tíz évvel korábbi, megoldatlan ügyben tapasztaltakhoz… A történelem megismétli önmagát?
Újságírók hátráltatják Lottie-t a nyomozásban, aki mindeközben attól tart, hogy a gyilkos újra lecsap, mielőtt ő elkaphatná. Versenyt fut az idővel, ám maga sem sejti, milyen közel van a tettes… Akinek talán éppen ő a következő célpontja.

Angela Marsons, Robert Bryndza és Rachel… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2019
560 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634335740 · Fordította: Tóbiás Csenge
>!
Libri, Budapest, 2019
528 oldal · ISBN: 9789634335801 · Fordította: Tóbiás Csenge

Enciklopédia 1


Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 42

Kívánságlistára tette 51

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
mate55 
Patricia Gibney: Nincs menedék

Nincs veszélyesebb, mint egy ismerős arc. . . Van egy jó és két rossz hírem. A hagyományokhoz cseppet sem híven a jóval kezdem, újabb eltűnt nőkről szóló krimivel gyarapodott a műfaj izgalmakkal teli tárháza. A rossz pedig az, hogy ez a történet önálló regényként is olvasható, de annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet lehessen kihozni belőle, nagyon ajánlom a sorozat előző három részét. A másik, hogy Gibney sajnos nem tudta végig kordában tartani a sztorit, amiből többet is ki lehetett volna hozni. Erre persze, mint mindig, most is van egy racionális magyarázat: túlságosan úgy éreztem, mintha Lottie Parker fárasztó életének korábbi eseményeinek ismétlése volna, mivel összetört személyisége, bonyolult múltja a négy rész alatt semmit sem változott. Tudomásul kell venni, hogy a tévikével, a mozikával, és az internettel folytatott, kíméletlen háború során a könyv végképp a háttérbe szorult, s minden tisztességét levetve a saját piszkát hajigálva küzd a túlélésért. De eljött az idő megkegyelmezni neki. Ezért azt mondom, hogy hiába a könyv egyértelműen rókabőr, hiszen az előző részekből több jelenetet is újrahasznosított, ám ezt mégis úgy tette, hogy egy bőven az átlagos feletti színvonalon élvezhető „új” krimit alkotott belőle.

6 hozzászólás
>!
Edo_Prklb
Patricia Gibney: Nincs menedék

Ismét egy eszement nyomozás Lottie Parkerrel! Végig izgalmas, fenn tartja az érdeklődést. Alig tudtam letenni . A nyomozás ismét kusza, Lottie még mindig küzd függőségeivel, a családjával és a saját érzelmei beismerésével… Amikor azt hittem rosszabb már nem történhet szerencsétlen nővel szinte hajléktalanná válik… De a vége felé a szerelmi szál mintha kezdene oldódni. Várom a következő részt hogy megtudhassam hogyan folytatódik főhősnőnk élete.

>!
Marta_Kotai_Szabone
Patricia Gibney: Nincs menedék

Napokig gondolkodtam, hogy mit is írhatnék a könyvről…de igazából még most sem tudom. Ez a könyv se jó,se rossz. Inkább olyan semmilyen volt.

>!
NV1122
Patricia Gibney: Nincs menedék

Meg mindig nagyon imadom az ironot! Onnantol kezdve, hogy a kezembe veszem a konyvet, tudom, hogy ez bizony jo lesz! Most sem csalodtam. :) Amikor mar azt hiszed, hogy oke megoldottak az ugyet, bravo, innen nincs tovabb, akkor jon egy „gyomros”, hogy dehogy is nem! :D Kar, hogy nem lehet tobb csillagot adni ra. :(


Népszerű idézetek

>!
mate55

Sosem ünnepelték a Valentin-napot.

34. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Valentin nap
>!
mate55

Meztelen talpa szinte tapadt a fagyos talajon, de a lány csak szaladt.

(első mondat)


A sorozat következő kötete

Lottie Parker sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Donato Carrisi: Démoni suttogás
M. J. Arlidge: Bújócska
Helena Silence: Ezüsthíd
Thomas Harris: A bárányok hallgatnak
Stieg Larsson: A lány, aki a tűzzel játszik
Dolores Redondo: A csontok öröksége
Dot Hutchison: Pillangók kertje
Julie Garwood: Kegyes halál
Jo Nesbø: Hóember
Michael Connelly: Az Echo Park titka