All ​That Remains (Kay Scarpetta 3.) 3 csillagozás

Patricia Cornwell: All That Remains Patricia Cornwell: All That Remains

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A serial killer is loose in Richmond, specializing in attractive young couples whose bodies are inevitably found in the woods months later – minus their shoes and socks. After months of exposure to all the elements, all that remains of this killer's victims has in every case left Chief Medical Examiner Dr. Kay Scarpetta unable even to determine an exact cause of death. Frustrated that her high-tech forensic skills have apparently proved useless, Kay enlists the help of and ace crime reporter and a psychic whose powers have been vouched for by the FBI.

Racing against time, Kay finds she must draw upon her own personal resources to track down a murderer skilled at eliminating every clue. All that remains to her now is her courage and intuition and the will to stop a killer before he can strike again.

Eredeti megjelenés éve: 1992

>!
Warner Books, London, 1996
438 oldal · ISBN: 0751501107
>!
Time Warner, London
438 oldal · ISBN: 075153045X

Kiemelt értékelések

maneki_neko>!
Patricia Cornwell: All That Remains

Valami okosat kellene írnom erről a könyvről, de nem tudok. Ez a második, amit az írónőtől olvastam. Ugyanolyan koreográfia alapján készült, mint az előző, mégsem tetszett annyira. Azt viszont meg kell hagyni, hogy jó iparosmunka. Logikusan felépített, jól szerkesztett történet, a végén pedig minden kérdés megválaszolásra kerül. Nem tudom, miért nem sikerült megkedvelnem Kay Scarpettát.

Treacle>!
Patricia Cornwell: All That Remains

Szeretem az írónő könyveit. Jól felépített, logikus regények a szakértők szemszögéből.
Az All That Remains mégsem nyerte el annyira a tetszésemet. Talán az volt a baj, hogy nagyon lassan indult be, a vége viszont teljesen lekötötte a figyelmemet.
Valószínűleg az sem tett jót, hogy a Scarpetta könyvek újabb köteteit már olvastam, így a regényben ábrázolt kapcsolatok szokatlanok voltak.


A sorozat következő kötete

Kay Scarpetta sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Janet Evanovich: High Five
Ilona Andrews: Magic Burns
Maya Banks: Echoes at Dawn
Thomas Harris: The Silence of the Lambs
Karen Rose: Don't Tell
Sara Shepard: Heartless
Richard Castle: Frozen Heat
Janet Evanovich – Lee Goldberg: The Job
Laurell K. Hamilton: Obsidian Butterfly
Jim Butcher: Blood Rites