Papp Ervin (szerk.)

A. ​J. Christian 8 csillagozás

Papp Ervin (szerk.): A. J. Christian Papp Ervin (szerk.): A. J. Christian

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„- ​Nem tartod furcsának, hogy mindössze 30 éves vagy, mégis megjelenik egy életedről szóló könyv? Kevés ember mondhatja ezt el magáról. -Valóban furcsa lenne, ha ez a könyv rólam szólna. De ez a könyv nem rólam szól. Hanem az olvasóról. Személyem csak egy ösvény, amelyet azért használunk, hogy megtalálhasd azt, amit keresel. Hogy megélhesd azt a lehetoségekkel teli lényt, aki vagy. – De az elkövetkezendő két napban rólad fogunk beszélgetni. Rólad és arról, hogyan látod a világot… – Két nap múlva meglátod, hogy noha sok olyan tapasztalatomat is elmondom majd, amelyet rajtam kívül senki sem élt át, valójában nem az én élményeim és világképem fog megmaradni benned… A saját látásmódod lesz szélesebb és gazdagabb, mert én nem pakolok a fejedbe semmit. Nem növelem a zűrzavart, egyszerűen csak segítem, hogy előjöjjön az, ami már benned van, hogy új magasságokba repíthesd önmagad.” Mi a titka ennek a fiúnak? Mitől lett ennyire sikeres író és előadó? Honnan meríti az ismereteit? Miért… (tovább)

>!
Édesvíz, Budapest, 2006
262 oldal · ISBN: 9635289154
>!
Édesvíz, Budapest, 2006
262 oldal · keménytáblás · ISBN: 9635289154

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Molu P>!
Papp Ervin (szerk.): A. J. Christian

"…sok okos, bölcs ember van a Földön, akik tanítják az embereket, de ők olyan tudás birtokában voltak, amely – még ha korlátolt is – megérthető és követhető. Ezzel szemben az én lényem és látásmódom „túl sok” az emberek számára." Idézet a könyvből, s a könyv értékelése is egyben. Nagyon sűrű ez a könyv, sok gondolatot tartalmaz. A mondanivaló az író nagy intelligenciájára, sajátos logikájára utal. Olyan sok mély üzenete van, hogy nem lehet megemészteni egy olvasás után. Ez talán egy olyan könyv, amit vissza kell tenni a könyvespolcra és idővel újra elővenni.


Népszerű idézetek

Molu P>!

Ne vedd túl komolyan magad, mert elveszíted a humorérzékedet. Humor nélkül pedig nincs élet.

223

Molu P>!

Amikor a testedet felzabálja az idő – meghalsz – tudatod figyelme máshová fordul…te, az energia – aki most is alkotod a tested minden porcikáját – és tudatod figyelmének a fókusza más energiarezgésre nyilik rá. Egy másik dimenziót ismer fel valóságnak. És kész.

229


Hasonló könyvek címkék alapján

David Michie: A dorombolás művészete
Nagy Szilvia: Kétszer élsz?
Brian Tracy: Elég a dumából, csak csináld!
Tóth Cecília: Kreatív időtervezés
Tamás Rita: Ne pánikolj, sportolj!
Adyashanti: Az üresség tánca
David Kessler – Elisabeth Kübler-Ross: Élet-leckék
William B. Irvine: Útmutató a jó élethez
Versegi Beáta-Mária: Lehetőségek a kiégésen innen és túl
Anders Hansen: Szorongó agy