Ezerízű ​vegán konyha 1 csillagozás

Pap Judit: Ezerízű vegán konyha

Manapság ​már számtalan szakácskönyv közül választhatnak, akik úgy döntenek, szívesen elhagynák az állati eredetű élelmiszerek fogyasztását és kipróbálnák az íz- és színvilágában oly gazdag vegán konyha kínálatát. Az azonban kevés vegán szakácskönyvről állítható, hogy akár egyik napról a másikra nekiugorhatunk a recepteknek, mert minden hozzávalót beszerezhetünk egy átlagos élelmiszerboltban.
Az Ezerízű vegán konyha valóban ilyen recepteket kínál – a szendvicskrémektől indítva a salátákon és a leveseken át a főételekig és persze a desszertekig –, vagyis sok-sok olyan egészséges növényi alapú ételt, amelyeket bárki könnyedén elkészíthet mindennemű szakács-előképzettség és bonyolult eszközök vagy költséges extra alapanyagok nélkül.
Pap Judit receptjeinek zöme nagyon közel áll a hagyományos magyar gasztronómiai ízléshez, csak éppen egészségesebb, könnyebben emészthető és természetesen kevésbé hizlaló formában. Valljuk be, sokan nehezen tudnának elszakadni egy igazi… (tovább)

>!
Bioenergetic, Budapest, 2018
176 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632913544

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 17


Kiemelt értékelések

>!
Baráth_Zsuzsanna P
Pap Judit: Ezerízű vegán konyha

Sürgősen be kell szereznem egy vegán pasit, hogy legyen kinek megfőzni ezeket a finomságokat:-) Jó kis szakácskönyv ez, csak kicsit fapados. Remekül át lettek ültetve a magyar konyha nagy klasszikusai vegánra (a hortobágyi „húsos” palacsinta nálam mindent vitt), egyszerű, de nagyszerű receptek tárháza ez a kötet, helyből többet ki tudnék próbálni. A képek nagyon ínycsiklandozóak, a leírások jól követhetőek, de nagyon hiányzik a személyes hang, néhány kedves történet a receptek elé, mert így egy kicsit száraz lett az összhatás. Hasznos kiadvány, de nem ez lesz a kedvenc vegán szakácskönyvem szerintem.


Hasonló könyvek címkék alapján

Lénárt Gitta: Élő italok könyve
Stőhr Gréta: Gréta konyhája
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Ella Woodward: Egyél jókat Ellával!
Christine Bailey: Nyers ételekkel az egészségért
Victoria Boutenko: A nyers étel csodája
Lénárt Gitta: Szivárvány szakácskönyv
Lénárt Gitta: Élő aszalványok könyve
Steiner Kristóf: Kristóf lakomái
Steiner Kristóf: Kristóf titkos receptjei