1001 ​otthoni gyógyír 1 csillagozás

Megbízható gyógymódok hétköznapi betegségekre
Pamela Mason – Sheena Meredith – Rachel Warren Chadd: 1001 otthoni gyógyír

Elsősegély otthon! Nem kell minden problémával azonnal orvoshoz fordulni, vagy a megfázás első tüneteire újabb adag antibiotikumért nyúlni: próbálja ki először az otthon is elkészíthető recepteket és hasznos tippeket! Az otthoni gyógymódok közül érdemes néhányat alkalmazni már a tünetek első megjelenésekor, hiszen ekkor általában még könnyen visszafordítható a folyamat.
Ég a gyomra? Magas a koleszterinszintje és a gyógyszerek nem használnak? Kimerült? Hányinger kínozza? Lapozza fel az 1001 otthoni gyógyír című könyvet, és szabaduljon meg a kellemetlen bajoktól kockázatmentesen!
– 15 módszer a hátfájás megszüntetésére
– 10 módszer az asztmás roham leküzdésére
– 30 ellenszer a nátha és az influenza ellen
A kötet a rovarcsípéstől az égési sérülésig, az ekcémától a csuklásig, a gyomorégéstől a hátfájásig több mint 100 egészségügyi problémára kínál hatékony, biztonságos, ugyanakkor igen egyszerű gyógymódokat.

>!
Reader's Digest, Budapest, 2008
448 oldal · ISBN: 9789639707252 · Fordította: Kiss Gábor

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Lunemorte MP
Pamela Mason – Sheena Meredith – Rachel Warren Chadd: 1001 otthoni gyógyír

Ez a könyv két okból is itt marad nálam a könyvespolcon: az egyik az, hogy mamámtól kaptam karácsonyra és a másik pedig az, hogy annyira hasznos kötet, hogy én nélkülözhetetlennek tartom. Nem kell mindjárt orvoshoz rohanni, néha elég 1-2 egyszerűbb házi praktika, amik mellesleg hatásosak is és pénztárcabarátok is. No meg egészségesebbek ezek a tanácsok, módszerek, mint egynémely gyógyszer. Biztos vagyok benne, hogy sokszor elő fogom még venni úgy is, hogy nem jelölöm be külön, hogy olvasom. Ez a könyv lesz a gyógyászati tanácsadóm. :)


Népszerű idézetek

>!
Lunemorte MP

A macskagyökér hatásos az álmatlanság ellen, ráadásul másnap nem érezzük az egyes altatók szedése után tapasztalható kábaságot. Ugyanazokhoz a receptorokhoz kötődik az agyban, mint a válium és más nyugtatók. Maga a gyógynövény rossz szagú (büdös zoknihoz szokták hasonlítani), ezért nem ajánlott teát készíteni belőle.

52. oldal

1 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Rozgics Mária: Magyar élet magyar lélek
Albert Schalle: A vízgyógyászat ABC-je
A. Katona Ildikó – Tóth Judit (szerk.): Szauna
John Lust – Michael Tierra: A természetes gyógymódok bibliája
Ann Gillanders: A reflexológia teljes módszertana
Vianna Stibal: ThetaHealing haladóknak
Szabó Erika: Házi tünetmagyarázó
M. Pahlow: Reumás és köszvényes bántalmak kezelése
Lucza Béla: Alternatív gyógyászat
Jan Scholten: Homeopátia és az ásványok