Vágyakra ​hangolva 149 csillagozás

Pam Godwin: Vágyakra hangolva

***New ​York Times és USA Today bestseller szerző***

„Mondhatod, hogy könnyűvérű vagyok. Talán igazad is van. Néha csinálok olyan dolgokat, amiket megbánok. Néha a férfiak csinálják ezt velem, kérdezés nélkül. Mi van nekem? A zene. Egy évem van hátra a középiskolából és van egy tervem. Egy céllal. Emeric Marceaux. Ő az, aki megmondja, mit akarok, átveszi az uralmat felettem, és vágyakra hangol. Amikor játékra parancsol, mindenemet neki adnám. Térdelek a büntetésért, remegek egy érintéséért. Mindent feladnék egy titkos közös pillanatért. Ő az én rögeszmém, a mesterem, a zeném. És a tanárom.”

Pam Godwin New York Times és USA Today bestseller szerző romantikus-erotikus regénye egy titkolt tanár-diák kapcsolatba repíti el az olvasót. Az első oldaltól lebilincsel…

„Annyira szerettem…” Dirty Girl Romance

„Rég nem olvasta ilyen jó romantikus-erotikus regényt.” Booklovers for life

„… nem lehet letenni.” Totally Booked

„Nem tudom elmondani,… (tovább)

Eredeti mű: Pam Godwin: Dark Notes

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
510 oldal · ISBN: 9786155692765
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
510 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692758 · Fordította: Goitein Veronika

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Emeric Marceaux · Ivory Westbrook


Kedvencelte 24

Most olvassa 5

Várólistára tette 96

Kívánságlistára tette 76

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Pam Godwin: Vágyakra hangolva

Már régóta terveztem olvasni az írónőtől, de nem gondoltam volna, hogy az Álomgyár kiadó bevállal egy ilyen dekadens sztorit. Ez egy igazi erotikus BDSM történet, ahonnan a szerelmi szál sem hiányzik. A fél csillag levonás azért jár, mert egyszerűen nem tudom elhinni, hogy négy éven keresztül Ivory ennyire magára volt utalva. Hősnőnk egy tehetséges zenész, de emellett egy lekileg sérült, szexuálisan bántalmazott fiatal lány. Senkitől nem remélhet védelmet vagy akár egy cseppnyi kedvességet sem, amíg fel nem tűnik az iskolában az új zongoratanár. Kettőjük kapcsolatáról szól tulajdonképpen a történet, egy tiltott szerelmi viszony, jó pár forró jelenettel megspékelve. Abszolút +18-as, és csak a műfaj kedvelőinek ajánlom.

5 hozzászólás
>!
Nikolett0907 P
Pam Godwin: Vágyakra hangolva

„Tizenhét évesen még nem sokat tudok a világról, de annyit igen, hogy nehezebb elviselni a szeretetlenséget és a boldogtalanságot, mint az éhséget.”

Nos azt hiszem, számomra az idei év egyik legmegosztóbb könyve.
Ugyanis, alapesetben az agyamra mennek az ilyen típusú könyvek, viszont ez a történet négyszer olvastatta el magát velem.
Mielőtt belemennék abba miért is oly érdekes számomra a kötet, két dolgot meg kell említenem.
Egy, nem tudom ki tette rá a romantikus címkét, de semmi keresnivalója nincs rajta.
Tegyük tisztába a fogalmakat rendben? Érzelmes, ábrándos rajongással teli (személy, megnyilvánulás, mű), amely meseszerűen tökéletes helyekkel és helyzetekkel kapcsolatos. spoiler Itt szó sincs ilyesmiről, messze se. Az első perctől fogva áll a becses testrésze az úriembernek, a leányka meg hasonló megnyilvánulásokkal jellemzi magát. A továbbiakról pedig ne is beszéljünk.
Másik fele a könyv elején, a kiadó intelemként megjegyzi, hogy tiltott kapcsolat, vigyázzunk bárkivel megeshet. Most ez tényleg komoly? Ennek a történetnek a legkisebb „hibája” a tanár – diák kapcsolat.
Az senkit nem zavar, hogy családon belüli erőszak, bántalmazás, megalázás és most csak a fontosabbakat említettem, van tele????
Tabu téma? Ez nem tabu, ahogy a nemi erőszak sem az, csak többnyire mindenki elmegy mellette, mert vele nem esik meg akkor minek foglalkozni vele.
Nem személyeskedek, de ez totál kiverte nálam a biztosítékot.
Maga a történet olvasmányos, tele megalázással, félelemmel, irritálóan mocskossággal, de mivel mindenki pontosan tudja mit vesz a kezébe, ezért emiatt senkinek nincs joga sopánkodni, én sem teszem.
Alapvetően nagyon tetszett, mégis pontosan tudom, soha többet nem fogom olvasni, és nem érdekel maga az írónő sem.
És pont ezekért, megadom neki az öt csillagot, mert amennyire utáltam, annyira kedveltem.
A karakterekről nincs sok írni való. Egyik sem fejlődik sehova sem, csak a szokásos bemenet és kimenet találkozása történik.
Persze a vége kiszámítható, mégis ha csak egyszer olvastam volna biztos, hogy megtartom a könyvet.
Van benne egy bizonyos fonál, melyet ha megragadsz beránt és akár tetszik ez a világ, akár nem végig fogod olvasni.
Mindenesetre érdekes volt olvasni és inkább azoknak ajánlanám, akik otthon vannak a témában, vagy nagy az érdeklődés, mert nem egyszerű történetet fog kapni….
Sok szerencsét hozzá!

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Pam Godwin: Vágyakra hangolva

Nagyon olvasmányos, és tetszett is. De eléggé brutális és megosztó is, és most nem a BDSM-re gondoltam. spoiler

27 hozzászólás
>!
Evika82 P
Pam Godwin: Vágyakra hangolva

Újabb kedvenc könyv. Egyszerűen úgy volt szuper, ahogy volt.
Először is a fülszöveg kicsit csalóka, mert az olvasása után az ember egy kis könnyűvérű lánynak gondolná Ivoryt, Emeric-et pedig egy minden alkalmat kihasználó kéjencnek.
Hát ez nem így van.
Evory 13 korában édesapja meghal, az ő halála után senki nem védelmezi a lányt, aki hamarosan erőszak áldozata lesz, majd az évek során állandó erőszak tárgya…
A lány egyszerűen belefásul mindenbe csak a zene/zongora élteti, és az, hogy miután befejezi a tanulmányait a Le Moyne akadémián bejusson a híres Leopold Konzervatóriumba. Sajnos egy drogfüggő anya, és egy semmirekellő testvér mellett az anyagi helyzete nagyon nehéz, ezért olyan olyan dolgokat tesz meg a túlélésért, amit erőszakkal úgyis elvennének tőle…
A gimnázium utolsó évében új tanár lesz a zongora tanszék vezetője… mikor ők ketten találkoznak minden megváltozik…
Imádtam a párosukat, ahogy Ivory átváltozik Emeric „keze alatt”, megnyílik neki, a bizalmába fogadja a férfit.
@ZCsilla neked kifejezetten ajánlom a figyelmedbe ezt a könyvet. Szerintem nagyon tetszene neked. ;)

8 hozzászólás
>!
Sippancs P
Pam Godwin: Vágyakra hangolva

Egészen a feléig olyan szerelmes voltam ebbe a könyvbe, hogy táncot jártam örömömben. Igen, durva volt, és igen, bizonyos jelenetektől felfordult a gyomrom, de az Ivory és Emeric közötti kémia… anyám, ezt nevezem én kémiának! Csak úgy perzseltek a lapok a kezeim között minden egyes tanóra, találkozás alkalmával! Aztán elértünk ahhoz a részhez, amikor Ivory lebukott, és a kis titka többé már nem volt titok Emeric előtt, és bumm, leült a történet. Nem tudom, hogy mitől és miért, mert még arra sem tudom fogni, hogy szünetet tartottam volna olvasás közben, de valami ott elcsesződött, és már nem tudott annyira lekötni a sztori, mint eleinte. Talán mert fura volt Ivory magyarázata a spoiler, vagy Emeric pálfordulása a lány irányában (eléggé zavart ez az anyagias hozzáállás), esetleg a lorenzós szál a végén… nem tudom. Mindenestre a történet második felére elveszett a varázs.
Ettől függetlenül azt mondom, hogy ez egy nagyon jó, BDSM vonallal átitatott erotikus könyv, és nem véletlen az a 89% ott a cím mellett.
Olvassátok!

3 hozzászólás
>!
ncsn87
Pam Godwin: Vágyakra hangolva

„Elveszek a karjaiban és a dalszövegben. A szerelmünk kockázatos, kalandos és valóságos. A félelmen alapul? Talán, de ez tiszteletteljes félelem, mert a mi szerelmünk mindenható és hatalmas.”

Bárcsak mindent ideömleszthetnék, ami kavarog bennem…
Végre az Eredendő bűnösök sorozat után egy kicsit más, de hasonlóan fantasztikus BDSM regény. Elvarázsolt, felperzselt, megdobogtatta a szívemet, a lelkem mélyéig hatolt… Már most újraolvasnám. A nap minden adandó üres percét kihasználtam az olvasására. Ami mostanában ritkán fordult elő velem.
Egyszerűen felszabadító volt. Felnyitja az ember szemét. Egy ilyen kapcsolathoz nagy bizalom kell, nyitottság, elfogadás, alázat… Gyönyörű volt! A BDSM egy olyan világot mutat meg, ami határtalan és önzetlen, tele nyers szenvedéllyel, vággyal, mély érzelmekkel. Felemel. ♥♥♥
Több ilyen könyvet szeretnék az itthoni piacon látni. Szerencsére ahogy látom, az Álomgyár kiadó ezt a célt is kitűzte maga elé, ami nagy örömmel tölt el. A fordítást is csak dícséri tudom.
Szélsőséges helyzetbe tette szereplőink kapcsolatát, megismerkedését az írónő. De így tudott kiteljesedni az egész. Így tudta megmutatni, miről is szól egy BDSM kapcsolat. Nincs hiszti, elmenekülés, huzavona. Minden megbeszélnek egymással nyíltan felnőttek módjára. Nagyon intenzív volt és imádtam mindent benne!
Kicsit talán rózsaszín lehet egyesek szerint a vége, de amennyi mocskot túléltek a főhősök, főleg Ivory spoiler, ez járt nekik. Emeric neked meg imádom a mocskos szádat és a fantáziádat. Te vagy, ha nem is minden nő, de az én vágyálmom biztos. ♥
Én köszönöm az írónőnek ezt a csodálatos élményt, ezt az utazást az érzelmek kavalkádjában. Még több könyvet szeretnék olvasni tőle! Nagyon köszönöm a kiadónak is!
Bizonyítsuk be, hogy igenis érdemesek, nyitottak vagyunk itthon is ilyen könyvekre! Hatalmas kedvenc lett.
Bárcsak többet tudnék átadni abból, amit érzek…
Bárcsak…

24 hozzászólás
>!
ZCsilla P
Pam Godwin: Vágyakra hangolva

Végre! Végre! Végre egy olyan történet, amiben ismerősek voltak a dalok! :)
Bevallom, mindig bajban vagyok a zenéket illetően, mert az esetek 99%-ban nem ismerem őket … és most olyan jó volt, hogy teljesen átélhettem azokat pillanatokat is, amikor zenei részek voltak a könyvben. :)))

A történet tetszett! Igényes, magával ragadó, összeszedett és eredeti! Szerettem olvasni!

Pont annyi volt benne mindenből, amitől jó lesz egy könyv.
Ha azt kérdezné valaki, hogy mi volt a könyv mondanivalója, akkor azt mondanám, hogy: ŐSZINTESÉG, BIZALOM NÉLKÜL SEMMIT SEM ÉRNEK AZ EMBERI KAPCSOLATOK!

Bizalom, önzetlenség, elfogadás … mindezek bemutatása az erotikus vonalon keresztül, csodálatos volt!

Tetszett az alaptörténet és az arra épített tartalmak. Ha az ember nem csak olvassa, de értelmezi is a sorokat, nagyon sok mindenre rájöhet, segítséget kaphat az élethez. Persze csak akkor, ha észre is akarja venni ezeket az üzeneteket!

„… van egy második emelet, külön bejárattal. Megnyitom a Vén Trotty Rock Iskolát, és metált tanítok a zongorán.”
Én már megyek is beiratkozni! :)

@Evika82, köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem erre a könyvre! Igazad lett! :)

11 hozzászólás
>!
Trice29 P
Pam Godwin: Vágyakra hangolva

Végre egy igazán jó erotikus könyv! Ami kiemeli az átlagos közül, az az igényesség. Valóban kiemelkedő történet született a szexuális tartalom mellé. A BDSM része sem a kiborításra van kihegyezve, hanem a bizalom építésre, egymás megbecsülésére. Emeric kedvenc pasi lett, Evory is kedvelhető egyéniség, tetszett a kitartása. Emeric szülei pedig teljesen levettek a lábamról, felemelő az ő elfogadásuk, szeretetük, támogatásuk. A legjobban viszont a zenét szerettem a könyvben. Szálltak a dallamok a fejemben, miközben olvastam, maradandó élmény ♥.

11 hozzászólás
>!
kocybaba P
Pam Godwin: Vágyakra hangolva

Valamiért vonzanak a romlott történetek, és ez teljességgel az volt. Egy tiltott kapcsolatról hangjegyekkel átszőve, dallamokkal átitatva, szenvedéllyel fűtve, vágyakkal és álmokkal, az élet sötét, elcseszett és valós oldaláról. Másabb volt, mint erotikus társai az izgalmas körítésnek hála, az által ahogy BDSM vonalat megközelítette, de amivel leginkább kiemelkedett és megragadt az a zene megjelenése volt. Mert az adta meg Ivory és Emeric közötti kapocsnak azt a bizonyos többletet, varázst. S bár messze nem volt egészséges kapcsolat az övék, hatalmas erő rejlett benne és végig szurkoltam nekik, a boldogságukért. Örülök, hogy olvashattam, és ha egy-két helyen nem bicsaklik meg a cselekmény, kedvenc lehetett volna.

6 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
fruzsi829

Apa azt mondta, a legtökéletesebb fegyver mindig egy mosoly.

319. oldal

>!
Evika82 P

– Ami nekem a legdrágább, az nem kerül pénzbe, mégis ezt adják a legnehezebben.
Barátság? Védelem? Szeretet? Szédülten kerestem a választ.
– Mondd, mi az, és megkapod.
A szemembe néz, és előrelép. Még egy lépés, aztán átfonja a derekamat. Arcát a mellkasomhoz szorítja, összesimulunk, és nagyot sóhajt.
Egy ölelés. Ez a legdrágább neki

279. oldal

>!
fruzsi829

Néha olyan embert szeretünk, akit nem kellene, és a szerelemnek ebben a végtelen tengerében semmi más nem számít.

187. oldal

>!
Sippancs P

Egy repedés nem bontja le a falat. De hagy egy olyan értékes gyenge pontot maga után, amely mindig is ott lesz.

456. oldal

>!
ZCsilla P

Általános tény, hogy minél jobban tiltunk valamit, az annál kívánatosabbá válik.

124. oldal

>!
krisztin1 P

Tizenhét évesen még nem sokat tudok a világról, de annyit igen, hogy nehezebb elviselni a szeretetlenséget és a boldogtalanságot, mint az éhséget.

7. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ivory Westbrook
>!
ZCsilla P

-… van egy második emelet, külön bejárattal. Megnyitom a Vén Trotty Rock Iskolát, és metált tanítok a zongorán.

503. oldal

>!
Evika82 P

Ez a könyörtelen férfi az otthonom. Az ő pokla az én mennyországom.
Az övé vagyok. Ő a legsötétebb dallamom.
Bármi is történik, ezt soha nem fogom megbánni. Őt soha nem fogom megbánni.

363. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: Eltitkolt múlt
Graeme Simsion: Örökké holnapig
Jessica Sorensen: The Redemption of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a megváltás
Nagy Franciska: Macska a zongorában
Sherry Gammon: Elviselhetetlen
Eleanor H. Porter: Miss Billy
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem
Erin Watt: Megtört herceg
Colleen Hoover: Losing Hope – Reményvesztett
Lisa De Jong: When It Rains – Amikor esik…