Szerelmet ​ígértél, de… (Harcolj értem 1.) 112 csillagozás

Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Hú! ​Egyszerűen nem tudok választani. Mindig jött egy újabb, meglepő fordulat, miközben áradt a műből a szenvedély. Csodás írás. Nem tudtam letenni a könyvet. Ötcsillagos.” – Pepper Winters, a New York Times sikerkönyveinek szerzője

„Szépen megírt, időnként kicsit szókimondó, erotikus regény. A Szerelmet ígértél, de egy olyan mű, melyre azután is élénken emlékszünk, hogy elolvastuk. Godwin leírásaiból árad az energia és a szenvedély.” – Celia Aaron, író

Elég volt egyetlen pillantás, hogy tudjam: Cole, a bőrkabátos, lázadó fickó kell nekem. Ő a megtestesült szenvedély és lobbanékonyság.
Amikor a munkája külföldre szólítja, megígéri, hogy visszatér, de sosem tartja be az ígéretét.
Mindig is szerettem Cole-t. Akkor is, amikor eltűnt három évre. Aztán ismét betört az életembe, hogy mindent szétromboljon körülöttem.
Hirtelen visszatérése mindent megkérdőjelez, mindent, ami azalatt történt, míg nem volt velem. Most már fogalmam sincs, hogy voltam… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156013927 · Fordította: Goitein Zsófia
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
314 oldal · ISBN: 9786156013934 · Fordította: Goitein Zsófia

Kedvencelte 13

Most olvassa 4

Várólistára tette 81

Kívánságlistára tette 52

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Az alapötlet tetszett, illetve olvastatta is magát a történet. Legnagyobb sajnálatomra azonban a könyv negyedénél leesett, hogy mi lesz a nagy durranás a végén, ami bizony úgy is lett. A szereplők nem túl szimpatikusak, talán a legjobb mind közül Cole. Istenem, a róla szóló visszaemlékezések iszonyú bénák voltak pedig. Kínomba sokat nevettem. Danni sem lett a kedvencem, baromira nagyképűen viselkedik. Mikor megtudja, hogy Trace a főnöke lesz, még akkor is egy tapló, rendesen idegesített mennyire nem vesz vissza a stílusából. Ez gondolom vicces akart lenni, de nagyon nem lett az. Kiállhatatlan a csaj. Trace sem volt szimpatikus, túl hamar történt nála a váltás. Nagyon sokáig tartotta magát, aztán hirtelen ő lett a szerelmes ficsúr. Ahogy már előttem is írták páran, jó lett volna a váltott szemszög emiatt, így jobban beleshettünk volna a gondolataiba és nem lenne ennyire ellenszenves.
Amúgy esküszöm, én humor címke nélküli könyvön még ennyit nem nevettem, főleg a szex jeleneteken. Valami borzasztóak. :D
Folytatni fogom, mert a végén előkerült pár kérdés, ami foglalkoztat.

Bookish_Moments_Blog >!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Kivételesen nem úgy indultam neki ennek a kötetnek, hogy én most valami nagyon egyedit és tökéleteset akarok olvasni. Hanem szimplán a kikapcsolódást és az olvasás okozta élvezetet kerestem, s azt hiszem, hogy pont ez hozta meg a kedvet számomra. Mert végre újra éreztem azt, hogy szeretek elszakadni a valóság világából és a könyvek a mentsváraim, a menedékhely, ahol végre nem a mindennapi problémákat kell számba vennem, hanem felejthetek kicsit.

Nagyon szerettem a történetet, annak ellenére, hogy rengeteg negatív véleményt olvastam róla. Mert igen, tele volt klisékkel, elrugaszkodott a valóságtól, de az én kis lelkivilágom most pontosan ezt igényelte. Egy kötetet, ami kikapcsolta az agyam, ami magával ragadott és a gondolataimba férkőzött.

A Harcolj értem sorozat első része rengeteg érzelmet foglal magába – elvesztést, gyászt, továbblépést, szerelmet. A könyvben a múlt és a jelen szálai találkoznak, fokozatosan ismerjük meg Danni múltját és démonjait. Alapvetően tetszett a történet felépítése, az írónő a könnyed és lendületes stílusra hajazott, s talán ennek köszönhetően peregtek le az oldalak a kezemben néhány óra alatt.

Kíváncsian várom a második részt, mert egyrészt reménykedek abban, hogy az is kedves lesz a lelkemnek, másrészről pedig érdekel a folytatás.

A teljes értékelés itt olvasható: https://bookishmomentsblog.blogspot.com/2020/12/pam-god…

Janka196>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Uramisten! Hát ez a könyv valami hihetetlen, és mekkora fordulat van a végén…
Egy nőről szól aki elveszítette élete szerelmét Cole-t, és 3 év után próbálkozik a férfiakkal, bár nem tudja hogyan kezdjen bele, amikor is képbe kerül egy férfi. A nő, Danni Angello egy igazi bombázó táncos akinek saját táncterme van, amit még Cole csinált neki saját kezűleg, itt néha magánoktatást tart. Aztán táncol a hajléktalanszállón és pénzzel is adakozik, hogy ezzel segítse őket. Van egy munkája a Bissara étteremben. Ez a nő bátor, szókimondó, és gyönyörű. Az éttermet ahol dolgozik, megvesz egy kaszinótulajdonos és a lányt is vinni akarja magával. Ő Trace Savoy, a gazdag, jóképű, de távolságtartó üzletember, aki nagyon sokáig próbál a lánynak ellenállni, és próbálja megbántani, hátha úgy eltudja üldözni magától, mert szereti, de nem sikerül neki mert Danni is beleszeretett. Trace lett Danni második esélye. Szépen fel van építve a könyv, és nagyon jól, részletesen van megírva. Sokat nevettem, mert tele van olyan párbeszéddel amit nem lehet mosoly vagy nevetés nélkül olvasni. De közben van benne sok szomorú rész is, amit viszont ugyanúgy sikerül átérezni az írónak köszönhetően. A múlt és a jelen váltakozik a könyvben, ami azért jó, mert megtudhatjuk ki az a Cole és mi történt vele.
Megdöbbentett a végén a fordulat, és idegesített, hogy így lett vége, de alig várom, hogy a folytatást is a kezembe vegyem és elolvassam.

K_Kata99 P>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

A tánc címke miatt figyeltem fel a könyvre, de ezek után már tényleg csak a fülszövegekre fogok hagyatkozni.
Danninél határozatlanabb szereplővel még nem találkoztam, sokszor már csak nevetni tudtam egy-egy szituáción.
Nagyon nem tetszett ez a könyv, a folytatásokra biztosan nem leszek vevő.

pribrgre P>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Ugyanaz az elcsépelt történet, ami már száz másik könyvben megvolt, semmi eredeti nincs benne. Bár bevallom nem is nagyon számítottam többre. Semmi bajom az erotikával, nyilván tudtam milyen könyvet fogok olvasni, de az alpári stílust nem szeretem. Danni és Cole múltbeli jeleneteinél nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, annyira gáz volt. Egyébként a szereplők se érdekeltek, Danni idegesítő, hülye picsa, Trace pedig sablonos..
Az egyetlen pozitívum, hogy jókat röhögtem rajta ( bár néha kínomban. )
A vége nagyon kiszámítható, de legalább az jó volt.

5 hozzászólás
Hópárduc P>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

A könyv olvastatta magát, haladós volt. Tehát, azzal nem volt semmi gond.
A történet is tetszett, két szálon fut, múlt, és jelen. Szépen kibontakozik.
Danni néha elég picsaként tudott viselkedni, de alkalmasint tetszettek a beszólásai.
Cole nekem szimpatikusabb volt, Trace-nél. nekem ő nagyon bunkón mutatkozott be, aztán meg egyszer csak már szerelmes és odaadó. Mindkét férfival könnyen jutottak el a házasság gondolatáig. (Danni+ Cole, majd Danni+ Trace). Viszonylag gyorsan történnek az események.
A vége persze függővég és várható volt ez a végkifejlet.
Jobban örültem volna a kettős szemszögnek. :)

bettina_s1997>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Azta, ez nem volt semmi :D

Direkt nem álltam neki, amíg nem jelenik meg az összes része, tudtam, hogy függővége lesz.
Na de ennyire…még szerencse, hogy egyből nekiállhatok a következőnek.
Trace elég érdekesen viselkedett az egész történet alatt, néha én már rég ott hagytam volna a fenébe.
Azt hittem az lesz a sztorija a könyvnek, hogy Cole elhagyja Dannit, és majd úgy bukkan fel, arra nem számítottam, hogy spoiler.
Mindenesetre megyek a következőre. :)

ap358 P>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Borzasztóan tetszett a történet alapja, és már az első fejezettől kezdve sejthető volt, mi lesz a végén a csattanó, így még inkább vártam, miként fog Danni és Trace kapcsolata alakulni.
Az érzelmi hátterek, a fájdalmak nagyon erős alapot adtak, és… ennyi.
Elképesztően bosszantott a cselekmény. Trace felbukkanása zavaróan idegesítő volt, a különös viselkedése még inkább spoiler. Az a „ránéztem, enyém, hol a bunkósbot hogy behúzzam a barlangba” típusú karakter volt.
Dannire meg alig találok szavakat. Nincs könnyű helyzetben, sem érzelmileg, sem anyagilag, mégis pofátlanul nyers Traceszel, miközben elég hamar kiderül számára, hogy ő az új főnöke. Utána meg dacosan fogadja Trace tetteit, elfogad minden kényeztetést és luxust, de felhúzott orral. Ha Trace jót tett neki, akkor csak húzta a száját és elvárta, hogy a férfi úgy ugráljon, ahogy ő fütyül. Amikor elromlik a kocsija, akkor is felhívja, hogy küldesse érte a sofőrjét, hogy bemehessen dolgozni. Ha én felhívtam volna a főnököm egy ilyennel, szerintem maga alá pisilt volna nevettében. Nekem nagyon fura volt a kapcsolatuk. Erőszakosan ragaszkodnak egymáshoz, mégis marakodnak. Az erotikus jelenetek nem csigáztak fel, ellenkezőleg, vagy fintorogtam, vagy nevettem.
Folytatni fogom a sorozatot, de nem Danni vagy Trace miatt, és bízom benne, hogy a többi karakter megmenti ezt a történetet.

turanett P>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Húúú, hát.. Próbálok valami értékelést összehozni. Az eleje tetszett, elég jól haladtam vele. De utána jött a nagy felismerés, hogy mi is lesz ez. Elégé kiszámíthatóra sikeredett. A szereplőket sem tudtam megszeretni. Danni egy hülye pi..a. Nem tudok rá jobb szót. Nem tudtam sajnálni. Elég könnyen adta magát bárkinek. Az erotikus jelenetek, eléggé alpárira sikeredtek. Túl sok romantika sem szorult a történetbe. Az is vicces, hogy még egy gyerek karakter sem tudta megmenteni a könyvet, mert az is rettenetesre sikeredett. Egy próbát megért, de a többit inkább passzolom, főleg azok után, hogy a végén tényleg kiderült a „nagy” titok.

Nono_Tamas>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Hát igazából maga a történet elég erotikus és rengeteg olyan jelenet van benne, emiatt sok volt nekem ez a könyv, de másképp tetszett mert haladtam vele meg minden. Csak egy baj volt, lespojlerezték sajnálatos módon nekem a végét szóval így eléggé rossz volt, mert mindvégig tudtam mire számítsak. Előre megakartam adni az 5 csillagot, de most mikor írom az értéklést rájöttem, hogy ez kb egy olyan történet amire nem biztos hogy emlékezni fogok és a szereplők se lopták be nagyon magukat a szívembe szóval jah. Esetleg a két pasi, de inkább Cole aki jó szereplő volt,erre a vége pfff.. Trace is jó szereplő de kicsit sok, ahogyan a női főszereplő is.


Népszerű idézetek

Bookish_Moments_Blog >!

– Az élet akkor kezdődött, amikor találkoztam veled. Nincs előtte. Csak te vagy.

Janka196>!

– Anélkül törsz nagyra, hogy tudatában lennél és előre kitervelnél mindent. Ez motiváló. Arra ösztönöz, hogy én is próbáljak jobb lenni.

Bookish_Moments_Blog>!

A szerelem mindenkinek mást jelent. Nekem azt, hogy az ő boldogsága mindennél fontosabb. Ahogy rám néz, látom a szemében az örömöt és a megnyugvást. Nekem nem kell ennél több.

Janka196>!

Rengeteg dolgot értek, de legfőképp az elfogadást. Elfogadom a hibáit és a tökéletlenségét. Elfogadom, ha rossz napja vagy rosszkedve van, és ami a legijesztőbb: elfogadom, hogy ő is halandó. Úgy néz ki, mint egy isten, de ő sem halhatatlan. Bármikor távozhat az élők sorából, és akkor ismét beköszönt a gyász. Mégis vállalom, mert minden erőmmel, maximális elkötelezettséggel küzdök kettőnk jövőjéért.

Janka196>!

Valaki egyszer azt mondta, hogy akkor látszik egy ember valódi természete, ha viszontagságokon megy keresztül. Ha ez tényleg így van, akkor én egy magába forduló, gyűlölködő, megkeseredett nő vagyok. Számomra a harag olyan, mint egy vírus, ami megtámadja az embert, és nem hagyja kilábalni.

Janka196>!

– Tudod, a szerelem nem választás kérdése – mondom, és végigsimítok a menyasszonyi ruhán. – Nem tudod befolyásolni. Az csak… megtörténik, és jobban teszed, ha elfogadod, és megragadod a lehetőséget, mert ki tudja, mikor veszíted el ugyanazzal a lendülettel.

Janka196>!

Tetszik, hogy ennyire érdekli, amit csinálok. Lehet, hogy alapból mogorva és flegma, de határozottan érzem, hogy a puccos öltöny és a makulátlan külső mögött egy nyílt és érdeklődő férfi lakozik. Úgy feldob és ösztönöz, hogy szárnyalok, mint egy kismadár.

Bookish_Moments_Blog >!

Ajkunk reszketése a félelem kifejezése. Nyelvük kergetőzése az ígéret, hogy nem használjuk ki egymást. Fogunk összekoccanása pedig annak a jelképe, hogy küzdünk a szerelmünkért és egymásért.

Bookish_Moments_Blog >!

Majd megszakad a szívem a fájdalomtól. Még a világkörforgása is lelassul. Képtelen vagyok befolyást gyakorolni az eseményekre. A múlt és a jövő. Az első szerelmem és a második esély. Két teljesen különböző ember, akiknek a sorsa menthetetlenül összeér.

SeRa00>!

Sokkal könnyebb feladni, mint a fájdalmak ellenére küzdeni.


A sorozat következő kötete

Harcolj értem sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Föld és vér háza
Whitney G.: Alapos kétely
Tiffany Reisz: A szent
T. M. Frazier: Zsarnok
J. A. Redmerski: A soha határa
Jennifer L. Armentrout: The Return – Visszatérés
Emma Chase: A királynő férjet keres
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Laurell K. Hamilton: Elnyel a sötétség