Szerelmet ​ígértél, de… (Harcolj értem 1.) 31 csillagozás

Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Hú! ​Egyszerűen nem tudok választani. Mindig jött egy újabb, meglepő fordulat, miközben áradt a műből a szenvedély. Csodás írás. Nem tudtam letenni a könyvet. Ötcsillagos.” – Pepper Winters, a New York Times sikerkönyveinek szerzője

„Szépen megírt, időnként kicsit szókimondó, erotikus regény. A Szerelmet ígértél, de egy olyan mű, melyre azután is élénken emlékszünk, hogy elolvastuk. Godwin leírásaiból árad az energia és a szenvedély.” – Celia Aaron, író

Elég volt egyetlen pillantás, hogy tudjam: Cole, a bőrkabátos, lázadó fickó kell nekem. Ő a megtestesült szenvedély és lobbanékonyság.
Amikor a munkája külföldre szólítja, megígéri, hogy visszatér, de sosem tartja be az ígéretét.
Mindig is szerettem Cole-t. Akkor is, amikor eltűnt három évre. Aztán ismét betört az életembe, hogy mindent szétromboljon körülöttem.
Hirtelen visszatérése mindent megkérdőjelez, mindent, ami azalatt történt, míg nem volt velem. Most már fogalmam sincs, hogy voltam… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156013927 · Fordította: Goitein Zsófia
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
314 oldal · ISBN: 9786156013934 · Fordította: Goitein Zsófia

Kedvencelte 4

Most olvassa 4

Várólistára tette 73

Kívánságlistára tette 71


Kiemelt értékelések

>!
pribrgre P
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Ugyanaz az elcsépelt történet, ami már száz másik könyvben megvolt, semmi eredeti nincs benne. Bár bevallom nem is nagyon számítottam többre. Semmi bajom az erotikával, nyilván tudtam milyen könyvet fogok olvasni, de az alpári stílust nem szeretem. Danni és Cole múltbeli jeleneteinél nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, annyira gáz volt. Egyébként a szereplők se érdekeltek, Danni idegesítő, hülye picsa, Trace pedig sablonos..
Az egyetlen pozitívum, hogy jókat röhögtem rajta ( bár néha kínomban. )
A vége nagyon kiszámítható, de legalább az jó volt.

5 hozzászólás
>!
Demise P
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Hoppá!
Két kimenetele lehet ennek a sorozat és az egyik eset spoiler
Senkinek nem ajánlom, aki utálja a szerelmisokszöget, nem lennék szívesen Danni helyében spoiler
A fordítás néhány helyen szemöldök rancolást váltott ki belőlem, de messze jobb, mint a szokásos és hangosan nevettem néhány jelenten. Danni pimasz beszólásai pont megfelelő időben és mennyiségben repkedtek, egyáltalán nem tűnt tőle erőltetettnek az adott jelenet. És megvolt az idei év aranyköpése is:
„A pénz gondolatára is feláll a f*rkam.” :D
Szóval: olvassátok! (a Vágyakra hangolva jobb, de annál nem nagyon van jobb)

2 hozzászólás
>!
Cat8 P
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Egy nagy szerelem, vőlegény elvesztése után 3 évig csipkerózsika álmát aludta Danni. Majd amikor már próbálna kilépni a félig élt állapotból, berobban az életébe egy észvesztően szexi, karizmatikus, domináns férfi, Trace.
Macska-egér játékot folytatnak, majd szárba szökik a szerelem. Közben számos lángoló eseményre kerül sor.
A tartalom alapján már lehetett tudni, hogy a halottnak hitt vőlegény visszatér, de ezt a jelenetet még brutálisabbnak írta meg az írónő, mint képzeltem.
Egy ilyen függő vég után AZONNAL SZERETNÉM a folytatást, csak még nem adták ki magyarul, 2020. május 20-i megjelenést ígérnek.

>!
Eszter_Lina24 I
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

spoiler
Nagyon el lett kapkodva ez a könyv. Trace egy segg, aztán hirtelen kis cukorbogyó és szivárványhányás minden. Sokkal több jelenet kellett volna nekik, nem csak az a pár kulcsfontosságú, mert nekem így nem sok jött át belőle. Cole-t lehet ezért kedvelem jobban, mert az ő viszonyuk azon a kevés oldalon is megelevenedett.

>!
Brigi_Szalai_3
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

IMÁDTAM! Tudomásom szerint idén jön a 2. és a 3.-rész is. Még szerencse, mert függővé váltam. Ha félre kellett tennem, a gondolataim akaratlanul is a történet és a szereplők körül forogtak. Ami sajnos nálam már ritka. Új kedvencet avattam. Csak ajánlani tudom!

>!
bhzs
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Huuuu hát ez FELKAVAR -MAGÁVAL RAGAD- ELEMÉSZT minden sorát imádtam .. Pont olyan amikor azonnal akarom a második részt .. Ez is egy olyan könyv amit ♥️

>!
SeRa00
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Ez a könyv aztán tényleg, hűha!!
Mikor a végére értem azt sem tudtam, hogy mit gondoljak. Ilyen befejezést nem vártam,már mint valahogy sejtettem, hogy valami ilyesmi fog történni, de tényleg nagyon-nagyon meglepődtem.
Az elején nem igazán ragadott magával a könyv és őszintén szólva Danni nem volt valami szimpatikus számomra. Aztán, ahogy haladtam oldalról oldalra, egyszer csak már nem találtam annyira rossznak a karakterét. Inkább elkezdtem őt sajnálni.
Trace-nek elég idegesítő személyisége van és már engem akasztott ki az, ahogy viselkedett, de a végén ki is derült, hogy miért volt olyan amilyen, ami miatt teljesen megértettem. Ő próbált helyesen cselekedni, de szívnek nem lehet parancsolni.
Már nagyon várom a második részét. Kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni a történet!!

>!
Veress_Éva
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Kifejezetten tetszett, még akkor is ha a könyv felétől sejtettem a „végét”.
Jó karakterke, erős karakterek, átlagos történetszál, ugyan akkor szeretlhető, olvastatja magát. Kíváncsi leszek mi sül ki belőle.

>!
Aranyfeny
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Ezt sem jelöltem be, de most olvastam.
Nagyon idegesítő karakter volt Trace. Danni meg teljesen oda volt érte. De nem értettem miért. Ez a fensőbbséges mondor vicces volt, nem erotikus. Röhögnöm kellett rajta annyira erőltetett volt. A múlt és a jelen közti ugrálás fejezetenként nem nyerte el a tetszésemet.Sajnálom, de nekem nem tetszett.


Népszerű idézetek

>!
SeRa00

Sokszor úgy érzem, mintha nem maradt volna más, csak a keserű magány és a könnyek. Sokszor könnyebb elmerülni a bánatban, mint összeszedni magam és továbblépni.

>!
esztert91

Azt hittem, örökre elvesztettem az esélyt, hogy találok egy férfi, akivel bensőséges kapcsolatot tudok létesíteni. Talán időre volt szükségem. Vagy a megfelelő személyre.

194. oldal

>!
SeRa00

Sokkal könnyebb feladni, mint a fájdalmak ellenére küzdeni.

>!
Beusom24

Felszegem az állam, és mélyen a szemébe nézek. Amikor meg akar szólalni, tökön térdelem. Felordít, és lazít a fogáson, így sikerül megfordulnom.

>!
Beusom24

Te nem lehetőség vagy – válaszolom, miközben odalépek Trace-hez. – Hanem a második esélyem.


A sorozat következő kötete

Harcolj értem sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Tiffany Reisz: A szent
Christine Anne Colman: Elveszetten
J. L. Armentrout: Stay With Me – Maradj velem
J. A. Redmerski: A soha határa
Emma Chase: A királynő férjet keres
Borsa Brown: Az Arab szeretője
Jennifer Probst: Elhibázott házasság