Szerelmet ​ígértél, de… (Harcolj értem 1.) 77 csillagozás

Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Hú! ​Egyszerűen nem tudok választani. Mindig jött egy újabb, meglepő fordulat, miközben áradt a műből a szenvedély. Csodás írás. Nem tudtam letenni a könyvet. Ötcsillagos.” – Pepper Winters, a New York Times sikerkönyveinek szerzője

„Szépen megírt, időnként kicsit szókimondó, erotikus regény. A Szerelmet ígértél, de egy olyan mű, melyre azután is élénken emlékszünk, hogy elolvastuk. Godwin leírásaiból árad az energia és a szenvedély.” – Celia Aaron, író

Elég volt egyetlen pillantás, hogy tudjam: Cole, a bőrkabátos, lázadó fickó kell nekem. Ő a megtestesült szenvedély és lobbanékonyság.
Amikor a munkája külföldre szólítja, megígéri, hogy visszatér, de sosem tartja be az ígéretét.
Mindig is szerettem Cole-t. Akkor is, amikor eltűnt három évre. Aztán ismét betört az életembe, hogy mindent szétromboljon körülöttem.
Hirtelen visszatérése mindent megkérdőjelez, mindent, ami azalatt történt, míg nem volt velem. Most már fogalmam sincs, hogy voltam… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156013927 · Fordította: Goitein Zsófia
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
314 oldal · ISBN: 9786156013934 · Fordította: Goitein Zsófia

Kedvencelte 7

Most olvassa 3

Várólistára tette 87

Kívánságlistára tette 65

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

pribrgre P>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Ugyanaz az elcsépelt történet, ami már száz másik könyvben megvolt, semmi eredeti nincs benne. Bár bevallom nem is nagyon számítottam többre. Semmi bajom az erotikával, nyilván tudtam milyen könyvet fogok olvasni, de az alpári stílust nem szeretem. Danni és Cole múltbeli jeleneteinél nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, annyira gáz volt. Egyébként a szereplők se érdekeltek, Danni idegesítő, hülye picsa, Trace pedig sablonos..
Az egyetlen pozitívum, hogy jókat röhögtem rajta ( bár néha kínomban. )
A vége nagyon kiszámítható, de legalább az jó volt.

5 hozzászólás
K_Kata99>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

A tánc címke miatt figyeltem fel a könyvre, de ezek után már tényleg csak a fülszövegekre fogok hagyatkozni.
Danninél határozatlanabb szereplővel még nem találkoztam, sokszor már csak nevetni tudtam egy-egy szituáción.
Nagyon nem tetszett ez a könyv, a folytatásokra biztosan nem leszek vevő.

Hópárduc P>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

A könyv olvastatta magát, haladós volt. Tehát, azzal nem volt semmi gond.
A történet is tetszett, két szálon fut, múlt, és jelen. Szépen kibontakozik.
Danni néha elég picsaként tudott viselkedni, de alkalmasint tetszettek a beszólásai.
Cole nekem szimpatikusabb volt, Trace-nél. nekem ő nagyon bunkón mutatkozott be, aztán meg egyszer csak már szerelmes és odaadó. Mindkét férfival könnyen jutottak el a házasság gondolatáig. (Danni+ Cole, majd Danni+ Trace). Viszonylag gyorsan történnek az események.
A vége persze függővég és várható volt ez a végkifejlet.
Jobban örültem volna a kettős szemszögnek. :)

bettina_s1997>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Azta, ez nem volt semmi :D

Direkt nem álltam neki, amíg nem jelenik meg az összes része, tudtam, hogy függővége lesz.
Na de ennyire…még szerencse, hogy egyből nekiállhatok a következőnek.
Trace elég érdekesen viselkedett az egész történet alatt, néha én már rég ott hagytam volna a fenébe.
Azt hittem az lesz a sztorija a könyvnek, hogy Cole elhagyja Dannit, és majd úgy bukkan fel, arra nem számítottam, hogy spoiler.
Mindenesetre megyek a következőre. :)

ap358 P>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Borzasztóan tetszett a történet alapja, és már az első fejezettől kezdve sejthető volt, mi lesz a végén a csattanó, így még inkább vártam, miként fog Danni és Trace kapcsolata alakulni.
Az érzelmi hátterek, a fájdalmak nagyon erős alapot adtak, és… ennyi.
Elképesztően bosszantott a cselekmény. Trace felbukkanása zavaróan idegesítő volt, a különös viselkedése még inkább spoiler. Az a „ránéztem, enyém, hol a bunkósbot hogy behúzzam a barlangba” típusú karakter volt.
Dannire meg alig találok szavakat. Nincs könnyű helyzetben, sem érzelmileg, sem anyagilag, mégis pofátlanul nyers Traceszel, miközben elég hamar kiderül számára, hogy ő az új főnöke. Utána meg dacosan fogadja Trace tetteit, elfogad minden kényeztetést és luxust, de felhúzott orral. Ha Trace jót tett neki, akkor csak húzta a száját és elvárta, hogy a férfi úgy ugráljon, ahogy ő fütyül. Amikor elromlik a kocsija, akkor is felhívja, hogy küldesse érte a sofőrjét, hogy bemehessen dolgozni. Ha én felhívtam volna a főnököm egy ilyennel, szerintem maga alá pisilt volna nevettében. Nekem nagyon fura volt a kapcsolatuk. Erőszakosan ragaszkodnak egymáshoz, mégis marakodnak. Az erotikus jelenetek nem csigáztak fel, ellenkezőleg, vagy fintorogtam, vagy nevettem.
Folytatni fogom a sorozatot, de nem Danni vagy Trace miatt, és bízom benne, hogy a többi karakter megmenti ezt a történetet.

Demise P>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Hoppá!
Két kimenetele lehet ennek a sorozat és az egyik eset spoiler
Senkinek nem ajánlom, aki utálja a szerelmisokszöget, nem lennék szívesen Danni helyében spoiler
A fordítás néhány helyen szemöldök rancolást váltott ki belőlem, de messze jobb, mint a szokásos és hangosan nevettem néhány jelenten. Danni pimasz beszólásai pont megfelelő időben és mennyiségben repkedtek, egyáltalán nem tűnt tőle erőltetettnek az adott jelenet. És megvolt az idei év aranyköpése is:
„A pénz gondolatára is feláll a f*rkam.” :D
Szóval: olvassátok! (a Vágyakra hangolva jobb, de annál nem nagyon van jobb)

2 hozzászólás
genevieve P>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

„Te nem lehetőség vagy – válaszolom, miközben odalépek Trace-hez. – Hanem a második esélyem.”

Az írónőtől már korábban is olvashattunk magyarul, hiszen Vágyakra hangolva c. könyve 2018-ban megjelent a kiadó gondozásában. Nagyon örültem mikor megtudtam hogy további köteteket is terveznek kiadni Pam Godwintól. A borítók kifejezetten tetszenek, sajnos azonban a címválasztás nem tetszik. Persze a történethez illik, csupán az eredeti címhez nem. A másik, az elején szeretném leszögezni hogy nem olvasok fülszöveget, sem most sem máskor, így tényleg nem tudtam hogy mit várhatok a történettől. Az értékelésem írása közben olvastam el, és nem értem miért kell hogy ennyire konkrét legyen? Lényegében lelőtte az egész történetet. :(
A történet jelen és múlt időben olvasható, ez azonban egyáltalán nem teszi nehézkessé az olvasást. Két főszereplőt ismerhetünk meg Danni és Trace, valamint egy fontosabb mellékszereplőt Cole személyében. Cole (aki egyébként Danni jegyese) egy munkája során eltűnik és soha nem tér vissza élve. Majd három év után Trace berobban Danni addigi nyugodt kis életébe és ezzel mindent felkavar.

Teljes értékelésem itt olvasható: https://www.gcksbookreviewblog.com/2020/04/te-nem-lehet…

Cat8 P>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Egy nagy szerelem, vőlegény elvesztése után 3 évig csipkerózsika álmát aludta Danni. Majd amikor már próbálna kilépni a félig élt állapotból, berobban az életébe egy észvesztően szexi, karizmatikus, domináns férfi, Trace.
Macska-egér játékot folytatnak, majd szárba szökik a szerelem. Közben számos lángoló eseményre kerül sor.
A tartalom alapján már lehetett tudni, hogy a halottnak hitt vőlegény visszatér, de ezt a jelenetet még brutálisabbnak írta meg az írónő, mint képzeltem.
Egy ilyen függő vég után AZONNAL SZERETNÉM a folytatást, csak még nem adták ki magyarul, 2020. május 20-i megjelenést ígérnek.

NaRia>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

Rémesen elkapkodottnak érzem az egész történetet, és az összes karakter kiforratlan vagy semmitmondó. Ráadásul olyan tempóban történnek a dolgok – eljegyzés, ruhaválasztás satöbbi, hogy egyszerűen nem értem, miért kell ennyi mindent belezsúfolni egy ennyire rövid regénybe. Vagy, miért kellett ezt trilógiára bontani ahelyett, hogy lenne egy jól megírt egykötetes regény, amiben eljutunk A-ból B-be.

Eszter_Lina24 I>!
Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de…

spoiler
Nagyon el lett kapkodva ez a könyv. Trace egy segg, aztán hirtelen kis cukorbogyó és szivárványhányás minden. Sokkal több jelenet kellett volna nekik, nem csak az a pár kulcsfontosságú, mert nekem így nem sok jött át belőle. Cole-t lehet ezért kedvelem jobban, mert az ő viszonyuk azon a kevés oldalon is megelevenedett.


Népszerű idézetek

lorettaa>!

– Ezekért a pillanatokért érdemes küzdeni.
– Az őrült pillanatokért.

SeRa00>!

Sokszor úgy érzem, mintha nem maradt volna más, csak a keserű magány és a könnyek. Sokszor könnyebb elmerülni a bánatban, mint összeszedni magam és továbblépni.

esztert91>!

Azt hittem, örökre elvesztettem az esélyt, hogy találok egy férfi, akivel bensőséges kapcsolatot tudok létesíteni. Talán időre volt szükségem. Vagy a megfelelő személyre.

194. oldal

SeRa00>!

Sokkal könnyebb feladni, mint a fájdalmak ellenére küzdeni.

Beusom24>!

Felszegem az állam, és mélyen a szemébe nézek. Amikor meg akar szólalni, tökön térdelem. Felordít, és lazít a fogáson, így sikerül megfordulnom.


A sorozat következő kötete

Harcolj értem sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Tiffany Reisz: A szent
Christine Anne Colman: Elveszetten
J. L. Armentrout: Stay With Me – Maradj velem
J. A. Redmerski: A soha határa
Emma Chase: A királynő férjet keres
Borsa Brown: Az Arab szeretője
Jennifer Probst: Elhibázott házasság