Dark ​Notes 9 csillagozás

Pam Godwin: Dark Notes Pam Godwin: Dark Notes

They call me a slut. Maybe I am.
Sometimes I do things I despise.
Sometimes men take without asking.

But I have a musical gift, only a year left of high school, and a plan.
With one obstacle.

Emeric Marceaux doesn’t just take.
He seizes my will power and bangs it like a dark note.
When he commands me to play, I want to give him everything.
I kneel for his punishments, tremble for his touch, and risk it all for our stolen moments.

He’s my obsession, my master, my music.
And my teacher.

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
386 oldal · puhatáblás · ASIN: B01DTFFEXK

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

_Eriii>!
Pam Godwin: Dark Notes

Elméletileg csak bele szerettem volna olvasni, de benne ragadtam. Ivory és Emeric története elvarázsolt. Talán két könyvet olvastam tanár diák szerelemről, de ez egész más. Itt a tanár tényleg tanár és nem helyettesítő, a diák meg tényleg diák, mert csak 17 éves. Nagyon nagyon jó. Teljesen más történet, sokkal több minden van benne mint egy hagyományos tanár diák történetben. Sokkal mélyebb, sokkal sötétebb. Nagyon szerettem Ivory karakterét, és hát Emeric, teljesen elrabolta a szívem. Ajánlom nagyon….

21 hozzászólás
Marcsika74>!
Pam Godwin: Dark Notes

Hát én ezt a könyvet most félbehagyom….70%-ig jutottam, mégsem látom, hogy hova vezet. Fura, mert a főszereplő lánnyal és fiúval külön-külön, sőt együtt sincs gondom, a szexjelenetek is jók voltak, azzal sem volt gondom, hogy tanár és tanuló viszonya. Viszont valahogy nem tudtam túllépni azon, hogy mindketten túl fiatalok voltak…17 éves lány és 26 éves tanárfiú…ne mááár….pedig nem vagyok prűd, de itt mégis úgy gondolom, hogy lehettek volna mindketten pár évvel idősebbek.
Azonkívül ami még nem tetszett és számomra érthetetlen volt, hogy egy olyan látszólag nagypofájú(mindenre volt válasza) és talpraesett, értelmes lánynak, mint amilyen Ivory, hogy-hogy nem jutott el a tudatáig, hogy spoiler
De ez persze csak az én véleményem….talán majd egyszer befejezem….bár kétlem….több jó könyv van, mintsemhogy erre pocsékoljam az időmet :)

CsepAdri>!
Pam Godwin: Dark Notes

Az elején Emeric-et jól megcsapkodtam volna, mert csak feltételez…baahhh
Beszippantott, csak egy kicsit bele kezdtem, pár fejezet spoiler aztán azt vettem észre, h ez engem érdekel és tudni akartam mi lesz a következő oldalakon, mi fog történni Ivory-val és Emeric-kel.

Monday>!
Pam Godwin: Dark Notes

Amúgy nem vagyok oda ezekért a kapcsolatokért, de úgy tűnik, azért olvasgatom őket, idén már a másodikat, jó darabig elég is lesz.
A közepét eltekintve amikor egy kicsit unalmasabb lett szerintem okés volt. Mindkettő főszereplőnk idegesített, Ivory bátyját le tudtam volna ütni.


Népszerű idézetek

Marcsika74>!

Today’s lesson: the worst punishment is a denied orgasm.

_Eriii>!

“And all you need is a moment. Just make sure you’re there for it.”

_Eriii>!

Sweet merciful fuck, words like shockingly pretty dilute the effect of his image.

_Eriii>!

Poverty.
It used to be easier. Maybe because I don’t remember it much as a child. Because I was happy. Now all that’s left is grief and yelling and unpaid bills. At seventeen, I don’t know a lot about the world, but I find that being unwanted and unhappy is harder to endure than having nothing to eat.

_Eriii>!

Should I wake her? Instinct tells me not to, but dammit, I ache to feel her arms around me.

_Eriii>!

I let myself slip away, my concentration on the safety in what I know, what I love, as I wrap my entire being with dark atmosphere, light strokes of piano keys, atonal rhythm. Scriabin’s Sonata No. 9.

_Eriii>!

Sometimes the terrible hole he left behind hurts so badly I can’t bear it. Sometimes I want to give into the pain and join him, wherever he is.

_Eriii>!

Exploring something like love with Emeric is terrifyingly reckless. He’s too volatile, unpredictable, and insanely intense. Would he give it one day and take it back the next? Would he taunt me with it, make me beg for it, and use it against me?


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us
Jessica Sorensen: The Redemption of Callie & Kayden
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo
Ella Maise: Lost Prelude
E. L. James: The Mister (angol)
Colleen Hoover: Hopeless
Aly Martinez: Release
C. J. Roberts: Captive in the Dark