Előbb-utóbb ​szerelem 40 csillagozás

Palotás Petra: Előbb-utóbb szerelem

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy a menyasszonya által kikosarazott fiatal tanárember, egy a hetedik X felé közeledő nagymama, és két harmincas lány; négy ember, akik különbözőbbek nem is lehetnének. Egy valami azonban mégiscsak közös Vica, Laura, Dóri és Barnabás sorsában: akarva akaratlanul mindannyiuk életébe bekúszik a huszonegyedik század nagy kerítője: egy internetes társkereső oldal. Az új kapuk azonban nem csupán új esélyeket, hanem új veszélyeket is maguk mögött rejtenek, melyeket hol humorral, hol bánattal átitatva olykor még a legszűkebb környezetüknek sem mernek bevallani. Tisztességtelen ajánlatok, bűnös szenvedélyek, vígjátékba illő első randik, szívszorító szakítások, és beteljesült érzelmek kavalkádja kísérik a főhősök útjait. Hogy milyen hatással lesz a négy főszereplő egymás életére, hogy lesz-e a győztes a virtuális világ szerelmi csataterén és hogy milyen könnyedén válhat tettesből áldozat….kiderül, ha elolvassák Palotás Petra valóságot hűen idéző, legújabb regényét.

>!
Jaffa, Budapest, 2013
200 oldal · ISBN: 9786155235481
>!
Jaffa, Budapest
220 oldal · ISBN: 9786155418723

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 17

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

>!
kratas P
Palotás Petra: Előbb-utóbb szerelem

Meg kell vallanom őszintén, hogy rosszabbra számítottam. Ez kis kedves volt, a végén – előre kiszámíthatóan – happy end-del. Kikapcsolódásra tökéletes, komolyabb agyműködést nem igényel, azt adja, amit ígér.

>!
Horváth_Kontics_Viktória
Palotás Petra: Előbb-utóbb szerelem

Egy kihívás kedvéért olvastam el Palotás Petra könyvét. Talán soha nem is vettem volna le a könyvtár polcáról, mert valamiért azt gondoltam, hogy magyar írónő nem tud ilyen jó könyvet írni. Pozitívan csalódtam. Ez egy szatíra akart lenni, szerelemmel megfűszerezve? Minden oldalát élvezettel olvastam. Régen nevettem ilyen jót olvasás közbe. Nem bonyolította túl az írónő, és nem is tett bele követhetetlen fordulatokat. Azt gondolom hogy ez jellemző mai magyar társadalmunk párkeresési nehézségeire.

>!
Paulina_Sándorné
Palotás Petra: Előbb-utóbb szerelem

Nem tudtam, mit is várjak, ettől a könyvtől. Egy játék kapcsán került a kezembe, de kellemesen csalódtam. Egy könnyed kis romantikus könyv, mert az internetes társkeresés útvesztőjébe kalauzolja el az olvasót. Humoros könyv. Csak ajánlani tudom.

>!
Izzyke
Palotás Petra: Előbb-utóbb szerelem

Hűha! (: Aranyos volt, nagyon is. Rengeteg jó pillanatot adott, nagyon sokszor hangosan vihogtam a szerencsétlenségükön. Különösen tetszett az írásmód is, pedig nem nagyon kedvelem az E/3-t, de ez ütős volt. A végével van egy kis problémám, kicsit laposnak érzem, kivéve Dóri történetét. De mindent összevetve egy nagyon jó és kellemes (mint a lábvíz :D) kis regény lett, az összes szereplőt a szívembe zártam, és velük együtt csalódtam, illetve örültem. Biztos, hogy nem utoljára volt a kezemben sem az Előbb-utóbb szerelem, sem Palotás Petra könyv (:

>!
napsugar213
Palotás Petra: Előbb-utóbb szerelem

Aranyos volt , tetszett ahogy leírták a társkeresést . Sajnos a való életbe is így van ez, ezért nem talál jóformán senki egy normális párt. Persze vannak kivételek. Sajnos a nagymama elég rossz helyzetbe került, és megértem, hogy még a lányát sem merte beavatni. Sok csaló ember létezik a földön. De azért annak örültem, hogy a könyvnek nem lett rossz vége. Amugy alapjában ez a könyv könnyed, gyorsan olvasható volt.

>!
csucsorka
Palotás Petra: Előbb-utóbb szerelem

Arra fel voltam készülve, hogy irodalmi értéke nem lesz – csak egy semmittevős szombatra vágytam, amit pont egy ilyen könyvvel kívántam kiegészíteni. De nagyon nehezen haladtam..

A szóhasználat, az unszimpatikus szereplők és egy nagyon fontos dolog: mintha némafilmet néztem volna. Kb öt párbeszéd van benne – egy csomó esemény és egy fia párbeszéd se… Randik sokaságát olvashattam el úgy, hogy a felek nem beszélgettek egymással a papíron.

Nagyon gyenge írás.

>!
minett
Palotás Petra: Előbb-utóbb szerelem

Olyan jópofa kis strandra való könyv, előnye mindenképpen, hogy itthon játszódik és megmosolyogtató, hogy milyen kalandokon mennek keresztül a szereplők a párkeresés rögös útjain.
Pozitív végkicsengése, hogy viszont mindenképpen megéri próbálkozni:)

>!
Manawydan
Palotás Petra: Előbb-utóbb szerelem

Elolvastam. Jó volt, szórakoztatott.
Összességében vicces volt, megismerhettük az internetes párkeresés összes buktatóit, de azért az előnyökkel is szembesülhettünk. Volt egy-két nyitott kérdés, amire azonban nem jött válasz.
PL.: miért szakított Laura gyermeke apjával. Megfogant a kislányuk és elhagyta a srácot, úgy hogy nem is tudott arról a fiú, hogy van egy kislánya. Aztán persze pár évre rá ismét egymásra találnak…de nem értettem ezt a vonalat.
Mindegy is, azt a célt elérte a könyv, amire végülis Palotás Petra megírta. Néha nem árt a lazítás.:)

>!
Könyveskuckó_reblog
Palotás Petra: Előbb-utóbb szerelem

Biztosan rengetegen ismeritek Palotás Petrát, de most nem kifejezetten róla szeretnék beszélni, hanem a könyvéről. Tudom, hogy manapság sok híresség vagy éppen celeb könyve nagyon felkapott lett – amelyeket őszintén szólva, én el sem olvastam, azonban nem is tudom már, milyen körülmények között akadtam bele ebbe a könyvbe, s az őszintét megvallva, sokáig oda sem figyeltem arra, hogy ki írta.
Ami megfogott benne hirtelen, az a témája, mert mulatságosnak tartottam, hogy az internetes párkeresésről írjon valaki, hiszen ez tényleg egy jó, és manapság igen népszerű dolog. Humoros, hangulatos, és több nézőpontból megírt történet, amely feleleveníti az én netes randis élményeimet. Kellemes, üde délutáni vagy hétvégi olvasmány.
Amit még megjegyeznék, hogy a korosztály, akinek megfelelő ez a könyv elég tág, ugyanis a főszereplők között szerepel fiatal nő, idős nagymama, férfi, vagy éppen családanya, s bár eleinte zavaró volt a sok nézetváltás (és dátumváltás) a végén mindegyiket el tudtam különíteni így vagy úgy. Illetőleg biztosan jobban élveztem volna az E/1 írásmódot az E/3 helyett, valamint több párbeszédet is elviseltem volna, de ezzel együtt is pozitív a véleményem róla.
http://konyveskucko.reblog.hu/elobb-utobb-szerelem

>!
nmoni
Palotás Petra: Előbb-utóbb szerelem

Tipikus strandkonyv mely mondanivalo nelkul. Nem vartam tole sokat, de annal azert jobb volt.


Hasonló könyvek címkék alapján

Emri Nóra: Szerelmem, Kefalónia
Bálint Szabina: Péntek? Csajok!
Borbás Edina: Hullámok csapdája
Kiss Angéla: Dominika csak oda
Papp Diána: Kerek perec
Fejős Éva: Karácsony New Yorkban
Papp Diána: Bodza Bisztró
Vass Virág: Sokszor csókol, India!
Vass Virág: Vulévu
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek