Értékelések 137

Mária_Hans>!
P. Dangelico: Wrecking Ball – A romboló

Kétszer elolvastam mire leültem írni a véleményemet erről a könyvről. Most olvastam először az írónőtől, de nekem tetszett. A történet pörgős egyáltalán nem unatkoztam. Ebben történetben az érzelmeken van a hangsúly, de ezért humoros is és persze volt, hogy elérzékenyültem.
Végig Camilla szemszögéből olvashatjuk. Ez a történet a két fiatal Camilláról és Calvinról szól, hogy hogyan lépnek szép lassan túl a fájdalmas becsapot múltjukon. Úgy ismerik meg egymást, hogy Calvin bentlakásos nevelőnőt keres a 8 éves unokaöcsének, Samnek. Ebben a történetben nem csak a két főszereplő, de a kisfiú is milyen nagy változásokon megy keresztül. Camilla egy nagyon aranyos, humoros és erős nő, míg Calvin akaratos, makacs, sokszor mogorva férfi. Sam szótlan, bezárkózott kisfiúból aranyos, mosolygós és egyre nyíltabb kisfiú lesz. Mind a hárman rengeteget fejlődnek a végére. Az elején Camilla és Calvin kapcsolata nem éppen felhőtlen, de szép lassan barátság és egyre több válik. Milyen érzelmi viharokon mennek keresztül, hogy vissza felépítsék a bizalom, a barátság és a szerelem körét. Hiába szeretnek időközbe egymásba, ha valami így is közéjük áll. A két főszereplő konfliktusai, csipkelődései viccesek, aranyosak. Camilla barátnője odaadó barátsága és hogy bármi áron megvédi őt nekem inkább úgy tűnik, mintha testvérek lennének.
Úgy érzem ez a történet is belopta magát a szívembe.

karamata>!
P. Dangelico: Wrecking Ball – A romboló

Kedves romantikus. Jó a humora. Lassan bontakozik ki, de nem unalmas. A maga nemében tökéletes.

Tinlyke P>!
P. Dangelico: Wrecking Ball – A romboló

Te jóságos atya úristen…. Imádtam minden oldalát. Imádtam a szereplőket, mondjuk először Calvint megtudtam volna ütni egy szivlapáttal,de utána lassacskán kezdte belopni magát a szívembe. Na Camillát nagyon bírtam főleg, hogy nem hagyta magát és vissza szólt. Aztán lassacskán csak egymásra tudtak hangolodni és elkezdett kialakulni köztük a vonzódás és végre minden jó ha a vége jó. Kíváncsi lettem volna Calnak is a szemszögére, nem lett volna rossz ha fel váltva olvasom, hogy vajon mi játszódott le eközben Calban. Már alig várom a folytatást nagyon kíváncsi vagyok mi fog még történni. Bátran tudom ajánlani. Nekem iszonyúan tetszett újra olvasos lesz az már biztos.

nekonori29>!
P. Dangelico: Wrecking Ball – A romboló

Nem is tudom, egy kicsit többet vártam tőle. Mondjuk Calvin nekem egyáltalán nem volt szimpi, meg ez a rengeteg szenvedés. Eddig szerettem az ilyen könyveket amiben két szomorú múlttal rendelkező ember először utálja majd imádja egymást, de azt hiszem már meguntam ezt a sémát, valami többre vágyok. Oké, értem én hogy nehéz elengedni a múltat, de… Mindegy. Annyira azért nem volt rossz, tetszettek a humoros részek, meg ahogy Sam is szépen lassan megnyílt, őt szerettem, sajnáltam mikor el kellett mennie az anyjával.