Wrecking ​Ball (Hard To Love 1.) 18 csillagozás

P. Dangelico: Wrecking Ball P. Dangelico: Wrecking Ball

Cam ​DeSantis’ life is a hot, steaming pile. How else would you describe losing your husband, your job, and your money all at once? Desperate times call for desperate measures, so when salvation comes in the form of one intolerable a-hole, who just happens to be the starting quarterback for the vaunted NY Titans, she has no choice but to accept his offer as a live-in nanny slash teacher for his eight year old nephew. Now all she has to do is find a safe place in her mind to hide whenever she feels the need to throat punch him into tomorrow…which is often.

Calvin Shaw has zero interest in women. Wait, wait––let me rephrase that. He loves women, he just doesn’t want anything to do with ‘um. Not since his wife, presently ex-wife, got knocked up by the guy she was cheating on him with. Problem is…there’s one living in his house. And he doesn’t know what’s worse, that he promised to be civil, or that he’s attracted to her.

The protagonist of this stand alone novel has a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
310 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780692834831
>!
308 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780692834831
>!
272 oldal · ASIN: B01N1PFIC3

Kedvencelte 2

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

pveronika>!
P. Dangelico: Wrecking Ball

*ARC kindly provided by the Author*

P. Dangelico ez alkalommal egy lassan épülő, olykor megmosolyogtató, máskor igencsak szívbemarkoló kötetet hozott el nekünk. Kedvelem ezt az írónőt, mert azon kívül, hogy irtó aranyos, igazán tehetséges is.

Camilla DeSantis élete három éve a feje tetejére állt. Elvesztette a férjét, a házát, a pénzét és végül most elvesztette az egyetlen dolgot, amit szeretett és maradt neki: a tanítónői munkáját is. Így találja magát újra a szülei házában, egy pincérnői állással, egy bepiszkolt névvel, és elutasított állásjelentkezések sorával.

Aztán egyik nap megtalálja őt egy olyan állásajánlat, ami szinte túl szép, hogy igaz legyen. Egy 8 éves kisfiú magánoktatását kellene vállalnia, bentlakással, szemet elkerekítően sok pénzért, valaki házában, akiről egyelőre nem tudhat semmit. Hamar fény derül rá, hogy a titokzatos munkaadó nem más, mint Calvin Shaw, a híres NFL játékos, azonban sajnos az első benyomás enyhén szólva is katasztrofálisan sikerül, így a sok ostromlás után végül mégis elfogadott munka, -amely papíron olyan jól festett-, első perctől nagy kihívások elé állítja a lányt…

A karakterek bár kicsit lassan, de igazán a szívemhez nőttek. Tetszett, hogy Camilla kiállt magáért, hogy ennyire öntudatos, ugyanakkor kedves és odaadó volt. Calvin, -ne szépítsük- a legtöbbször egy faragatlan ősember szintjén volt, de a végére őt is megkedveltem, és az ő karakterének lassú kibontakozása volt a könyv kulcsa. A legjobb barátnőt, Amber-t, pedig imádtam! :)

Számomra picit túl lassú volt a történet folyása, és Calvin unokaöccsének szálját sem érzetem igazán kereknek, viszont maga a történet nagyon tetszett! Az írónő olykor egy pici humort is csempészett a sorok közé, és forró jelenetekből ez alkalommal sem volt hiány.

P. Dangelico stílusa ismét kiváló volt, és örülök, hogy az előző köteteitől egy kicsit eltérő műfajban is megmutatta a tehetségét. Jó kis kikapcsolódás volt, őszintén ajánlom! :)

http://veronikasreaderfeeder.com/p-dangelico-wrecking-b…

5 hozzászólás
Eszter_Lina24 I>!
P. Dangelico: Wrecking Ball

Atyaég! Ez a könyv még a Wall of Winnipeg-et is lehagyja a lassú adagolással, pedig mindeki azzal reklamált, hogy az milyen lassú. :'D Persze imádom és ez is tetszett, úgyhogy nincs vele bajom, csak na… Nem szokott ez feltétlen ilyen lenni.
Ennek ellenére jó volt. Lassan, nagyon lassan ismertem meg Calt, talán a végére se egészen, de ő ilyen. Nem várható minden könyves pasitól, hogy egyforma legyen, mert meg is halnék az unalomtól. :D

4 hozzászólás
Morgiana>!
P. Dangelico: Wrecking Ball

Szóval izé….aranyos. Meg persze megnyugtatóan végződős, a szerelmesek ellovagolnak a rózsaszín lemenő alkonyatba és boldogan, mi több izzó szerelemben élik tovább az életüket, amely szerelmet nem alakítja át egy cseppet sem az epilógusban megjelenő gyerekek száma (és a hozzájuk kapcsolódó felelősség megléte) illetve a hétköznapi élet taposómalma (valamint a hozzájuk tartozó fontos kérdések, mint például hogy ki is vigye le a szemetet meg mi lesz a vacsora).
Ami egy picit az átlag fölé emeli ezt a könyvet, az írónő gördülékeny, jó stílusa, a (szintén már sztereotip) őrült jó barátnő megjelenése és a hozzá köthető vicces(ebb) helyzetek/beszólások, illetve az, hogy az írónő megpróbálkozott az enemies-to-lovers trope-pal, ami nem volt rossz, de némileg (az én ízlésemnek legalábbis) kicsit tovább nyújtotta a kelleténél ezt a szálat (amit mindenki tud, hogy lovers-lesz a vége, egy szerelmes regényről van szó, nem pedig egy thrillerről, netán scifiről).
Szóval könnyen gyorsan kipipálható, hogy megvolt, vízpart mellé, nyaraláshoz bármely olyan élethelyzethez tökéletes, amikor nem egy súlyos Tolsztoj-regényre vágyik az olvasó, hanem egy könnyed olvasmányra.
Ennek megfelelően azért nem fogsz rá nagyon emlékezni pár nap múlva, hogy mi is történt ebben a könyvben, nekem még a főszereplők nevének a felidézése is nehezemre esik most már.

tinti10>!
P. Dangelico: Wrecking Ball

Ez volt az a könyv, ami teljesen átvert…. Alapvetően úgy kezdtem el, hogy nagy valószínűséggel egyáltalán nem fog tetszeni, mivel goodreads-n az egyik értékelésben azt írták, hogy egy az egyben Mariana Zapata The Wall of Winnipeg and Me könyvének a koppintása. De úgy voltam, hogy ha koppintás is nem lehet teljesen ugyanaz szóval adtam neki egy esélyt. Az elején tényleg úgy éreztem, mintha egy rossz koppintást olvasnék de aztán szépen lassan, ez elmúlt és a közepe táján a szépséghibáival együtt elkezdtem élvezni a könyvet. Egészen a végéig ahol aztán nagyon gyorsan ment le a lejtőn.
spoiler
Szóvak teljesmértékben átverve érzem magam. Mikor végre elkezdtem élvezni a könyvet beraknak egy ilyet….


Népszerű idézetek

pveronika>!

All my life I’ve felt like something was dragging me down. But when I’m with you, that weight’s gone.

pveronika>!

You don’t like my beard.”
“I’m sure the vermin that call it home luv it.

pveronika>!

“Doesn’t matter everything south of the border is dead. My cooch is broken.”
Snorting, Amber replies. “Your cooch is not broken. It’s just… taking a nap, waiting for a hot as fudge babymaker to come along.”

pveronika>!

Grief is uniquely tailored for every individual. For me, it lies beneath the noise of everyday life, cropping up at unexpected moments. And I’m not talking a gentle nudge either, more like a blindsiding slap across the face…

pveronika>!

I would sneak a peek at while on line at the supermarket. Every time I read something like this, “His masculine beauty took my breath away.” I used to think… A: what kind of a dumbass wrote this dreck. And B: what kind of dumbass reads this drivel. And yet, here I stand, making doe eyes at this man, and what am I thinking? His masculine beauty takes my breath away. That’s right. Who’s the dumbass now?

nyuffa P>!

„I'm talking about you intruding on my privacy while I'm naked! Boundaries! Ever heard of them??”
„You're not naked. You're wearing a towel.”
„Calvin, if you don't get your barely covered ass off my bed and leave right this minute I will throw something at your head.”
A second later, my eyes are searching for an object of substance within reach. Utilizing the two brain cells he does posses, he gets off my bed and stalks to the doorway, hovering jut outside of it.

nyuffa P>!

„Do you have an allergy to new cotton?”
„Nope.”
„Then why can't you put on underwear that isn't about to disintegrate if a strong wind blows?”

nyuffa P>!

I had no idea how many different ways my name could be yelled until this very moment.

nyuffa P>!

„If he hurts you, so help me God they'll find him floating on the Hudson in five separate coolers.”

nyuffa P>!

„I'm a shitty dancer.”
„I know.”
At his absent reply, I glance up and find his mouth curving up ever so slightly. „Don't spare my feelings, really.”
„You'd rather I lie to you?”
Those words hit me hard and fast. „No,” I say, shaking my head. „Whatever happens, please don't ever lie to me. It's the one thing I can't handle.”


A sorozat következő kötete

Hard To Love sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Elle Kennedy: The Chase
Vi Keeland: The Rivals
Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me
Vi Keeland: The Naked Truth
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit