Újrajátszás 325 csillagozás

P. C. Harris: Újrajátszás

A feltörekvő jégkorongos, Zack és a visszahúzódó Melanie, tökéletes álompárnak tűnnek. Ám a lány élete egy nap fenekestül felfordul, amikor hirtelen elveszít maga körül mindenkit, aki fontos volt számára. Beleértve Zacket is. A fiú egy profi szerződéssel a zsebében elutazik és ezzel darabokra töri a lány lelkét. Ekkor Melanie úgy dönt, hogy ő is maga mögött hagyja Kanadát, és egészen New Yorkig menekül.
A sors azonban úgy hozza, hogy évekkel később újra találkoznak, de az egymásra találás nem úgy sikerül, ahogy azt a lány megálmodta. Ehelyett egy titkokkal teli viszonyba bonyolódnak.
Vajon elég erős a kapcsolatuk, hogy túlélje a titkokat? Összeférhet a profi hokisok élete a szerelemmel? Te mire lennél képes, hogy megtartsd a szerelmedet?

P. C. Harris az Árnyoldal című sikerkönyv szerzőjének legújabb izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek.

>!
Álomgyár, Budapest, 2022
368 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692932
>!
Álomgyár, Budapest, 2017
368 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692932
>!
Álomgyár, Budapest, 2017
368 oldal · ISBN: 9786155763007

Enciklopédia 10

Szereplők népszerűség szerint

Zack Morrison · Melanie · Alex · Dwayne · Jax · Mark · Tiffany · Tim


Kedvencelte 34

Most olvassa 6

Várólistára tette 156

Kívánságlistára tette 184

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
P. C. Harris: Újrajátszás

Alapvetően tetszett, mert érdekes volt a téma, és az írónő stílusa is bejött. Még a történet első fele okés is volt, de a később játszódó résznél volt néhány bibi. Az egyik, hogy Melanie a 12 év alatt semmit nem változik. Belül ugyanaz a sérült, visszahúzódó naiv kislány, aki elhagyta Kanadát. Az orvosi sikerek azért nagyot lendítenek valaki önbizalmán. A másik dolog pedig Zach és a hiszti. Mert ugye el kell rohanni egyből, meg inni és csapkodni. Cöcöcö, nem illik egy felnőtt férfihoz.

5 hozzászólás
vikcs>!
P. C. Harris: Újrajátszás

„Annyira, de annyira vártam már ezt a könyvet, mert az írónő a külön csoportjában csöpögtetett nekünk apró jeleneteket és információ morzsákat, amelyekre mohón kaptunk mi, fanatikus rajongók, és alig vártuk, hogy a kezünk közé kaparintsuk a hírhedt, jóképű hokijátékosunk történetét. És olyan boldog vagyok, hogy az írónő elbírt ezzel a témával, amiért ilyen jól megugrotta a lécet. Büszke vagyok rá, amiért rengeteget fejlődött mind írásmódban, mind a történetvezetésben és a karakterek megalkotásában. Alig várom a következő könyvét!

A könyv elején picit megijedtem, mert amilyen szépen leírta az írónő a sportot, annyira gyerekesnek tűntek a szereplők. De mivel még itt gimisek voltak, megértettem néhány kirohanásukat, és örültem, hogy egy idő után ugrunk az időben több, mint tíz évet. Itt már mintha megtaláltuk volna az egyensúlyt, komolyodtak a szereplők, és már nem aggódtam, hanem élveztem a sorokat.

A könyv végére rendesen a szívembe zártam az összes szereplőt, na meg persze Daisy-t is :)
Eleinte Mark-ot igazán megvertem volna, aztán egy megnyilvánulása után megértettem őt is, és elkezdtem megszeretni.
Tiffany-t imádtam, Mel-re néha igazán ráfért volna egy-két atyai helyrerázás, de tudom, mennyi fájdalmat kellett átélnie, mire eljutott idáig.
Zack… néha tényleg egy seggfej tudott lenni, de bevallom, nagyon megszerettem ezt a piszok frátert. :)
Őszintén utálni akartam Tim-et…de tényleg, viszont nem tudtam. Annyira sajnálom őt, és annyira megölelgetném, és remélem, hogy még néhány részletet megtudunk majd róla.

A történet az elejétől a végéig teljesen magához láncolt. Letehetetlen volt, mert egy nagyon aranyos szerelmi történetet kaptam, barátokkal, családdal, egy kis drámával és tanulsággal. Voltak olyan jelenetek, amikért odáig voltam, és nagyon jól megírt erotikus részeket is kaphattunk. :) ”

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2018/01/p-c-harris-uj…

3 hozzászólás
Niitaa P>!
P. C. Harris: Újrajátszás

A teljes értékelés elérhető a blogomon:
http://niitaabell.blogspot.hu/2018/01/p-c-harris-ujraja…

„Az Újrajátszás egy sportos-erotikus-romantikus regény, mely eleget tesz az összes címkéjének. Az elején csak úgy faltam a sorokat, teljesen magával ragadott, s az azt követő mélyponton túllendülve is kellemes élménnyel zártam le az olvasási folyamatot. A részletes hibajelentés ellenére tényleg élvezettel követtem a szereplőink sorsát, s noha, néha megcsapkodtam volna őket, egységében nézve nem volt semmi megbocsáthatatlan a tetteikben. Ízig-vérig fiatalok, akik mindig a fejük után mennek anélkül, hogy megvizsgálnák az összes lehetséges szituációt. Hirtelen ítélkezésük hatására rossz döntéseket hoznak, amik miatt bizony viselniük kell a következményeket. Örülök, hogy megismerhettem Zack és Mel történetét, hiszen tanulhatunk az ő hibáikból: türelemre és megértésre nevelnek minket. ”

2 hozzászólás
Naiva P>!
P. C. Harris: Újrajátszás

Nagy bajban vagyok, ami az értékelést illeti. A borítóból és a fülszövegből ítélve, úgy gondoltam, jobban fog tetszeni. A könyv borítója egész szép. Könnyen, gyorsan kipörgethető olvasmány volt. Tipikus NA történet, amely a tömérdek klisé ellenére olvastatta magát.
A könyv eleje tetszett talán a legjobban. Aztán valahol a közepe táján megtört a varázs az olyan orbitális bakikkal, mint amit már többen is megjegyeztek. spoiler spoiler
Mindegy. A történet szempontjából ez teljesen lényegtelen volt. Jobban zavart, hogy a hősnőnek a pánikrohama mellett, minimum 2, de az is lehet, hogy 3 személyisége volt és semmit nem változott, nem fejlődött semmit a személyisége.
Zack-nek sajnos nem sikerült a szívembe férkőznie. Valamit nagyon hiányoltam tőle, de talán az volt a baj, hogy Elle Kennedy hokis fiúi olyan magas mércét állítottak fel, aminek ő a közelébe se tudott kerülni.

5 hozzászólás
Lillsz P>!
P. C. Harris: Újrajátszás

„Ez a könyv egyszerűen csodálatos volt! *-* Érzelmekkel és eseményekkel teli. Voltak részek ahol már-már sírtam a röhögéstől és voltak részek ahol meg már sírtam a bizonyos történések miatt. :D Imádtam! Rég olvastam olyan könyvet, ami ennyire, de ennyire olvastatta volna magát, egyszerűen nem tudtam letenni. Még nagyon az év elején járunk, de már most bátran merem állítani, hogy 2018 egyik nagy kedvence!❤ És jól láttam, hogy lesz majd folytatás? *o*” @P_C_Harris 5/5*
Bővebben: https://lillszinbookland.blogspot.com/2018/02/p-c-harri…

2 hozzászólás
Madama_Butterfly>!
P. C. Harris: Újrajátszás

Be kell vallanom őszintén én a legelején meg voltam győződve róla, hogy egy Elle Kennedy-utánzatot fogok a kezemben tartani… de nem, ez nem így van! Nekem határozottan kellemes meglepetés volt ez a könyv, sőt!
Bájos és szerethető modern kori tündérmese, az írónőnek sikerült belesűrítenie mindent, ami ilyenkor kell: szerelem, dráma, tragédia, rejtély – az pedig külön öröm, hogy egy magyar szerző tollából került ki ez a történet.
Azért én egy dolgot tisztelettel megjegyeznék: spoiler

4 hozzászólás
Bookish_Moments_Blog>!
P. C. Harris: Újrajátszás

P. C. Harris kötete már az első oldalakon magával ragadt, tekintve a mű lendületességét és pezsgését. Két idősíkban futnak a szálak, a két főszereplőn keresztül. Elsőként a múltban történtek bontakoznak ki a szemünk előtt, majd a jelen kerül előtérbe. A cselekményszál pörgős, nem egy szürke vagy egy mindennapi történetet ismerhetünk meg, hanem annál sokkal többet. Bepillantást kapunk a hoki iránti szeretet világába, valamint a valódi sóvárgást is megismerhetjük.

Az írónő regénye tele van érzelemmel és erotikával. A kötet az igazi szerelem érzését, valamint a második esélyt firtatja. Az Újrajátszás rendkívül mozgalmas, csodálatos módon szembesít minket a múltban elkövetett hibákkal és reményt kelt az olvasóban.

Egyszerűen lenyűgözött az a vonzás, ami az oldalakból áradt. Csak azt éreztem, hogy fogynak a lapok és szeretek a szereplők világába lenni, nem tudok elszakadni tőlük. Számomra egy valódi lélekemelő olvasmány volt a benne rejlő szomorúság és fájdalom ellenére. Realisztikus módon szemlélteti az emberi jellem fejlődését, valamint bölcseletekkel lát el.

A teljes értékelésem itt olvasható:
https://bookishmomentsblog.blogspot.com/2022/08/p-c-har…

Magdi1017>!
P. C. Harris: Újrajátszás

Én úgy gondolom, hogy P. C. Harris igen tehetséges írónő, amit a leges-legelső könyvével is bizonyított. A sportág iránti szeretete és rajongása visszaköszön az oldalakról, érezhető, hogy nem idegen neki ez a terep.
Ez a mostani könyve is nagyon érzelemgazdag, és eseménydús,egyszerűen olvastatta magát.
Aranyos, és szerethető karakterek szerepeltek a könyvben.
Melanie és Zack fiatalon szeretnek egymásba, de egy félreértés szét is zúzza éppen bimbózó kapcsokatukat. Sajnos ez csak a kezdet Mel tragédiákkal tűzdelt életében. Hiába sikeres orvos, híján van vastagon az önbizalomnak.
Zack egy durcás kis kölyökként viselkedett néha, és szívesen adtam volna neki egy-egy tockost, mikor elhúzott sértettségében inni, ahelyett hogy meghallgatta volna Melanie-t.
spoiler
Mindenki belopta magát a szívembe a végére. :)

MissFortune>!
P. C. Harris: Újrajátszás

Vegyesek az érzelmeim a könyvvel kapcsolatban.
Ha egy tipikus, már szinte untatós romantikust szeretnél olvasni, akkor ezt válaszd.. Csakhogy én a fülszöveg alapján nem gondoltam hogy ennyire unni fogom.
A könyv végére kezdett el igazán történni valami. Ezért négy csillag. Mert azt a részét igazán élveztem.
Zacket kedveltem. A nagyképűségével igazán vicces, kedvelhető figura volt. Bár ő a saját kirohanásaival rontotta el a sztorit… sok hiszti, na meg ha valami szarul alakult akkor egyből a piához nyúlt.
Azonban Mel… orvos.. de elképesztő hogy mennyire egy önbizalomhiányos, naiv, idegesítő lány, akin semmi jellemfejlődés nem figyelhető meg. A folytonos belső vívódásaival, aminek semmi különösebb oka nem volt, kikergetett a világból.
Egyszer olvasható.

A sztori nem jött be, viszont külön ki szeretném emelni az író tehetségét. Nagyon jól ír.

CsakSimánDorka>!
P. C. Harris: Újrajátszás

Hát nem tudom mit szóljak a könyvhöz. Szerettem is, közben pedig haragudtam rá. Szerettem, mert a történet megkapó volt, kíváncsi voltam miként fog a történet folytatódni. Jogos a kérdés, hogy akkor miért utáltam. A sablonossága miatt. Voltak olyan részek a tortenetben, amiket anélkül is remekül kikövetkeztettem volna, ha nem veregetem magam rajta végig.
Viszont ezt az apró tényt félretéve élveztem olvasóni, és részese lenni egy újra kibontakozó szerelemnek.


Népszerű idézetek

_Enii_>!

Azt, hogy honnan jöttünk, soha nem szabad elfelejtenünk.

1 hozzászólás
BarbyMalik0112 P>!

Kezdek hinni abban, hogy ha két ember egymásnak van teremtve, akkor teljesen mindegy, mikor és hányszor találkoznak, mert a szívük azonnal egymásra hangolódik.

212. oldal

vikcs>!

Voltál már annyira szerelmes, hogy az már fájt? Hogy az sem érdekelt, hányszor fog még megbántani a másik, mert tudtad, hogy te ugyanúgy fogod szeretni azután is?

168. oldal

fruzsi829 P>!

– Mi a baj? – hallom Tim hangját mögöttem, ahogy a mosogató fölé hajolok.
– Semmi.
[…]
– Ez a nők tipikus válasza, ami szabad fordításban azt jelenti: kapd be!

253. oldal

fruzsi829 P>!

– Nem adod fel, igaz? – sóhajtok.
– Bizony nem, picinyem. Amit akarok, azt meg is kapom. A hokisok a legkitartóbbak, nem tudtad?
Nagyot sóhajtok.
– És valószínű, hogy a legönteltebbek, a legbunkóbbak, a legarrogánsabbak, a leg…
– Leghelyesebbek? Legszexisebbek?
Na jó, ezzel nem tudok vitába szállni.
– Szóval most, hogy megbeszéltük, mennyire jóképű vagyok, kérdeznék még valamit – mondja.
– A válaszom bizonyára nem lesz. De ha gondolod, tedd fel nyugodtan a kérdésed, hátha addigra meggondolom magam.

53. oldal

fruzsi829 P>!

– […] A szalonban nagy volt a hajtás, mindenki most akar új frizurát karácsonyra,hogy másnap megint ugyanolyan csúnyák legyenek, mint előtte.
– Hogy mondhatsz ilyet? – rázom meg a fejem. – Hiszen ők a vendégeid, tőlük kapod a fizetésed.
– A fizetés is csúnya.

99. oldal

fruzsi829 P>!

– […] Viszont, ha máskor is szükséged van egy izmos mellkasra, amin kisírhatod magad, csak szólj.
– Te soha nem javulsz meg – bokszolok bele a vállába.
– Hiszen te mondtad nem is olyan rég, hogy kedvelsz.
– Biztosan tévedtem, vagy nyelvbotlás volt.

299. oldal

fruzsi829 P>!

– Mi ez a ricsaj? – hajolok közelebb Paulához a konyhába érve.
– Nail gyakorol – húzza el a száját.
– Gyakorol? De mit? Hogyan keltsen sátáni zajokat minél hangosabban?
Pillanatok múlva egy-két ütemet felismerek a hangzavarból. Azt mondják, hogy a művészet a lelkünkből kiadott érzelmen alapszik. Ha ez igaz, akkor az unokaöcsémbe Marilyn Manson lelke költözött.

184.-185. oldal

adrykacska>!

Aki sokat alszik, keveset él! Aki meg keveset alszik, az zombi napközben…

Filep_Nikii>!

Az árnyék olyan, mint a sorsunk. Ki lehet cselezni, le lehet hagyni, lehet, hogy nem látjuk, amikor éppen magunk alá gyűrjük, de ezzel mindvégig csak magunkat ámítjuk. Mindenképpen utolér, hiszen mi magunk irányítjuk a sorsunkat, hozzánk tartozik.


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Hívatlan vendég
Anne L. Green: Elvarratlan szálak
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek
Carly Phillips: Forró szerelem
Renáta W. Müller: A védelmező