Újrajátszás 98 csillagozás

P. C. Harris: Újrajátszás

A feltörekvő jégkorongos, Zack és a visszahúzódó Melanie, tökéletes álompárnak tűnnek. Ám a lány élete egy nap fenekestül felfordul, amikor hirtelen elveszít maga körül mindenkit, aki fontos volt számára. Beleértve Zacket is. A fiú egy profi szerződéssel a zsebében elutazik és ezzel darabokra töri a lány lelkét. Ekkor Melanie úgy dönt, hogy ő is maga mögött hagyja Kanadát, és egészen New Yorkig menekül.
A sors azonban úgy hozza, hogy évekkel később újra találkoznak, de az egymásra találás nem úgy sikerül, ahogy azt a lány megálmodta. Ehelyett egy titkokkal teli viszonyba bonyolódnak.
Vajon elég erős a kapcsolatuk, hogy túlélje a titkokat? Összeférhet a profi hokisok élete a szerelemmel? Te mire lennél képes, hogy megtartsd a szerelmedet?

P. C. Harris az Árnyoldal című sikerkönyv szerzőjének legújabb izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek.

>!
Álomgyár, Budapest, 2017
368 oldal · ISBN: 9786155763007
>!
Álomgyár, 2017
368 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692932

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Melanie · Zack Morrison · Alex · Dwayne · Jax · Mark · Tiffany · Tim


Kedvencelte 17

Most olvassa 7

Várólistára tette 135

Kívánságlistára tette 146

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
P. C. Harris: Újrajátszás

Alapvetően tetszett, mert érdekes volt a téma, és az írónő stílusa is bejött. Még a történet első fele okés is volt, de a később játszódó résznél volt néhány bibi. Az egyik, hogy Melanie a 12 év alatt semmit nem változik. Belül ugyanaz a sérült, visszahúzódó naiv kislány, aki elhagyta Kanadát. Az orvosi sikerek azért nagyot lendítenek valaki önbizalmán. A másik dolog pedig Zach és a hiszti. Mert ugye el kell rohanni egyből, meg inni és csapkodni. Cöcöcö, nem illik egy felnőtt férfihoz.

5 hozzászólás
>!
Bitten P
P. C. Harris: Újrajátszás

Nincs karácsony könyvek nélkül!
Boldoggá tett, hogy ő került kezembe. Nem csak a havas háttér miatt ;-)

Igen, igen, igen és igen! Megcsinálta!
Büszke vagyok * csillagszóró gyújtás*

Csillagos ötös! Hogy miért írom ezt? – Egyszerű.

Romantikával megmelengetett, drámával felrázott, erotikával kielégített = Kerek egész! Ehhez adódik gratis-ként a hoki! Olyan ez, mint a csoki – vésztartalék. Akkor jön, mikor a legnagyobb szükséged van rá.

Kérnék valamit! Ne engedje, hogy szavaim fejébe szálljanak. Tartsa meg egyszerűségét és érintetlenségét. Azt adja, mely onnan bentről jön. Mert az Újrajátszás bizony onnan származik!

http://bittennonblogger.blogspot.hu/2017/12/p-c-harris-…

spoiler

Igazi karácsonyi ajándék ;-)

Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! :)

3 hozzászólás
>!
vikcs P
P. C. Harris: Újrajátszás

"Annyira, de annyira vártam már ezt a könyvet, mert az írónő a külön csoportjában csöpögtetett nekünk apró jeleneteket és információ morzsákat, amelyekre mohón kaptunk mi, fanatikus rajongók, és alig vártuk, hogy a kezünk közé kaparintsuk a hírhedt, jóképű hokijátékosunk történetét. És olyan boldog vagyok, hogy az írónő elbírt ezzel a témával, amiért ilyen jól megugrotta a lécet. Büszke vagyok rá, amiért rengeteget fejlődött mind írásmódban, mind a történetvezetésben és a karakterek megalkotásában. Alig várom a következő könyvét!

A könyv elején picit megijedtem, mert amilyen szépen leírta az írónő a sportot, annyira gyerekesnek tűntek a szereplők. De mivel még itt gimisek voltak, megértettem néhány kirohanásukat, és örültem, hogy egy idő után ugrunk az időben több, mint tíz évet. Itt már mintha megtaláltuk volna az egyensúlyt, komolyodtak a szereplők, és már nem aggódtam, hanem élveztem a sorokat.

A könyv végére rendesen a szívembe zártam az összes szereplőt, na meg persze Daisy-t is :)
Eleinte Mark-ot igazán megvertem volna, aztán egy megnyilvánulása után megértettem őt is, és elkezdtem megszeretni.
Tiffany-t imádtam, Mel-re néha igazán ráfért volna egy-két atyai helyrerázás, de tudom, mennyi fájdalmat kellett átélnie, mire eljutott idáig.
Zack… néha tényleg egy seggfej tudott lenni, de bevallom, nagyon megszerettem ezt a piszok frátert. :)
Őszintén utálni akartam Tim-et…de tényleg, viszont nem tudtam. Annyira sajnálom őt, és annyira megölelgetném, és remélem, hogy még néhány részletet megtudunk majd róla.

A történet az elejétől a végéig teljesen magához láncolt. Letehetetlen volt, mert egy nagyon aranyos szerelmi történetet kaptam, barátokkal, családdal, egy kis drámával és tanulsággal. Voltak olyan jelenetek, amikért odáig voltam, és nagyon jól megírt erotikus részeket is kaphattunk. :) "

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2018/01/p-c-harris-uj…

3 hozzászólás
>!
Niitaa P
P. C. Harris: Újrajátszás

A teljes értékelés elérhető a blogomon:
http://niitaabell.blogspot.hu/2018/01/p-c-harris-ujraja…

„Az Újrajátszás egy sportos-erotikus-romantikus regény, mely eleget tesz az összes címkéjének. Az elején csak úgy faltam a sorokat, teljesen magával ragadott, s az azt követő mélyponton túllendülve is kellemes élménnyel zártam le az olvasási folyamatot. A részletes hibajelentés ellenére tényleg élvezettel követtem a szereplőink sorsát, s noha, néha megcsapkodtam volna őket, egységében nézve nem volt semmi megbocsáthatatlan a tetteikben. Ízig-vérig fiatalok, akik mindig a fejük után mennek anélkül, hogy megvizsgálnák az összes lehetséges szituációt. Hirtelen ítélkezésük hatására rossz döntéseket hoznak, amik miatt bizony viselniük kell a következményeket. Örülök, hogy megismerhettem Zack és Mel történetét, hiszen tanulhatunk az ő hibáikból: türelemre és megértésre nevelnek minket. ”

2 hozzászólás
>!
Lillsz 
P. C. Harris: Újrajátszás

„Ez a könyv egyszerűen csodálatos volt! *-* Érzelmekkel és eseményekkel teli. Voltak részek ahol már-már sírtam a röhögéstől és voltak részek ahol meg már sírtam a bizonyos történések miatt. :D Imádtam! Rég olvastam olyan könyvet, ami ennyire, de ennyire olvastatta volna magát, egyszerűen nem tudtam letenni. Még nagyon az év elején járunk, de már most bátran merem állítani, hogy 2018 egyik nagy kedvence!❤ És jól láttam, hogy lesz majd folytatás? *o*” @P_C_Harris 5/5*
Amint összeszedem magam érkezik a blogbejegyzés! :')
Bővebben: https://bookwormsbookshelfs.blogspot.hu/2018/02/p-c-har…

2 hozzászólás
>!
Madama_Butterfly P
P. C. Harris: Újrajátszás

Be kell vallanom őszintén én a legelején meg voltam győződve róla, hogy egy Elle Kennedy-utánzatot fogok a kezemben tartani… de nem, ez nem így van! Nekem határozottan kellemes meglepetés volt ez a könyv, sőt!
Bájos és szerethető modern kori tündérmese, az írónőnek sikerült belesűrítenie mindent, ami ilyenkor kell: szerelem, dráma, tragédia, rejtély – az pedig külön öröm, hogy egy magyar szerző tollából került ki ez a történet.
Azért én egy dolgot tisztelettel megjegyeznék: spoiler

4 hozzászólás
>!
fruzsi829
P. C. Harris: Újrajátszás

Már régebb óta szemeztem P. C. Harris munkásságával, többször szembe is jött velem az Árnyoldal, de valahogy még idáig nem kerítettem sort a regényre, pedig a fülszöveg alapján jónak és érdekesnek tűnik. Amikor viszont megláttam az Újrajátszás borítóját és elolvastam a fülszövegét rögtön eldöntöttem, hogy ezt biztosan be fogom szerezni. Nagy hoki rajongó vagyok, úgyhogy ez csak még egy plusz pont volt, hogy ez a sport is szerepet kap benne. Így, amikor még csak ennyit tudtam róla ezt gondoltam: Romantika, jégkorong, egy igen jónak ígérkező történet és egy szép borító. Kell ennél több?
Romantikus, sportos-romantikus regények kedvelőinek kötelező darab, a többiek pedig adjanak neki egy esélyt. Higgyétek el, megéri.
Bővebben: http://konyvimadatfelsofokon.blogspot.hu/2017/11/sporto…

2 hozzászólás
>!
_Enii_ P
P. C. Harris: Újrajátszás

– Akkor miért nem fordultál vissza?
(…)
– Azért, hogy egy napon visszajöhessek hozzád.

Az első kérdés ami megfogalmazódott bennem miután elolvastam az utolsó mondatot:
Miért a tömeg romana-típusú könyveket hypolják agyon az emberek,miközben ez mérföldekkel lekörözi azokat? -.-
Őszintén szólva,én azért tartok a magyar írók történeteitől,mert eddig (néhány kivételtől eltekintve) nem hozta azt a szintet amit a külföldi íróktól eddig megszoktam. Itt viszont minden tökéletes volt. Nem voltak vontatottak a váltott szemszögek,nem voltak férfiatlanok a jéghokis mondatai,egyszóval nagyon jól össze van rakva. Minden puzzle darabka tudatos,a meglepetésbombák is a megfelelő alkalmakkor csattannak.
Engem megvett…olyannyira,hogy a városi könyvtárnak is ajánlani fogom a könyv beszerzését,mert ezt a kalandot másnak is át kell élnie. :)

2 hozzászólás
>!
KönyvMoly_1989
P. C. Harris: Újrajátszás

Egy csillagot érdemel, mert számomra szimpatikus az írónő, egyet pedig a borító kap.
Sajnos egyáltalán nem tetszett a könyv. :( Úgy éreztem, hogy egy végtelen kliséhalmaz volt, mintha az összes általam olvasott YA könyvet összegyúrták és nyakon öntötték volna egy hatalmas adag hiteltelen, instant szerelemmel. Volt itt minden spoiler
Sajnálom, de egyáltalán nem volt jó. :( Kár érte.

5 hozzászólás
>!
ari159 P
P. C. Harris: Újrajátszás

Nem ez az első könyv, amit jégkorongozókról olvasok. Az első a The Deal volt, ami megragadta a fantáziámat. Azután jött a Hokisok sorozat, és amikor megtudtam hogy P. C. Harris is jégkorongozókról írt egy regényt, azonnal tudtam, hogy nekem ez KELL!
Az Árnyoldalt már olvastam az írónőtől, igy kíváncsian vártam ezt a könyvét is.

A borító meseszép, tényleg nagyon jól sikerült. Végre nem egy félmeztelen kocka hasú ürge virít a borítón. Nem a látvánnyal van a bajom, csak mostanában ez mintha elég divat lenne a könyviparban, hogy igy próbálják meg nyomatékosabban eladni a könyveket.
A könyv eleje vidáman indult, megismerhettük Zacket, majd egy picit Melt. Aztán jött egy hideg zuhany. spoiler
Mel egy erős karakter, kicsit hasonlít rám több tulajdonságával is.
Zack, imádom azt a hülye fejét, de a 277-278 oldalon történtekért legszívesebben kiherélném…Nah jó még sem.

Kicsit csalódott voltam, hogy spoiler Sok viszontagságon kellett túl lenniük , de hát ilyen az élet is. Nem mindig az van amit szeretnénk, meg hát így gyorsan is vége lett volna a könyvnek, ami meg nem lett volna jó. Így is kerestem a lapokat a könyv végen, úgy olvastam volna tovább Mel és Zack történet.

spoiler
A titokra nem is számítottam,ami meg pluszban kiderült. spoiler
Maradt egy két kérdésem, amire szívesen szeretnék választ kapni. spoiler

Nagyon tetszettek, és emeltek a könyv hangulatán a mellékszereplők is. A fő kedvenc Mark, hát ő megint csak egy üde foltja volt a könyvnek, akárcsak Tiff. Jókat derültem a kettejük civakodásain.

Nekem nagyon tetszett történet. Egy kellemes kikapcsolódásra vártam, humoros könyvre, poén áradatra egy kis romantikával és egy kis bonyodalommal megfűszerezve, amelyeket meg is kaptam.

Megy is a történet a kedvencek köze, Nah meg a többi jégkorongozó könyv közé a polcomon.
Remélem egyszer sikerül dedikáltatni az írónővel a könyvet. Az lenne ám a hiper, szuper dolog.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
fruzsi829

– Nem adod fel, igaz? – sóhajtok.
– Bizony nem, picinyem. Amit akarok, azt meg is kapom. A hokisok a legkitartóbbak, nem tudtad?
Nagyot sóhajtok.
– És valószínű, hogy a legönteltebbek, a legbunkóbbak, a legarrogánsabbak, a leg…
– Leghelyesebbek? Legszexisebbek?
Na jó, ezzel nem tudok vitába szállni.
– Szóval most, hogy megbeszéltük, mennyire jóképű vagyok, kérdeznék még valamit – mondja.
– A válaszom bizonyára nem lesz. De ha gondolod, tedd fel nyugodtan a kérdésed, hátha addigra meggondolom magam.

53. oldal

>!
fruzsi829

– (…) A szalonban nagy volt a hajtás, mindenki most akar új frizurát karácsonyra,hogy másnap megint ugyanolyan csúnyák legyenek, mint előtte.
– Hogy mondhatsz ilyet? – rázom meg a fejem. – Hiszen ők a vendégeid, tőlük kapod a fizetésed.
– A fizetés is csúnya.

99. oldal

>!
fruzsi829

– Mi ez a ricsaj? – hajolok közelebb Paulához a konyhába érve.
– Nail gyakorol – húzza el a száját.
– Gyakorol? De mit? Hogyan keltsen sátáni zajokat minél hangosabban?
Pillanatok múlva egy-két ütemet felismerek a hangzavarból. Azt mondják, hogy a művészet a lelkünkből kiadott érzelmen alapszik. Ha ez igaz, akkor az unokaöcsémbe Marilyn Manson lelke költözött.

184.-185. oldal

>!
fruzsi829

– Mi a baj? – hallom Tim hangját mögöttem, ahogy a mosogató fölé hajolok.
– Semmi.
(…)
– Ez a nők tipikus válasza, ami szabad fordításban azt jelenti: kapd be!

253. oldal

>!
fruzsi829

– (…) Viszont, ha máskor is szükséged van egy izmos mellkasra, amin kisírhatod magad, csak szólj.
– Te soha nem javulsz meg – bokszolok bele a vállába.
– Hiszen te mondtad nem is olyan rég, hogy kedvelsz.
– Biztosan tévedtem, vagy nyelvbotlás volt.

299. oldal

>!
fruzsi829

– (…) Hé, mit szólnál egy normális randihoz az öngyilkosok sziklájánál? Tudod, a régi szép emlékek… – kérdem kissé gúnyos mosollyal.
– Zack, te akkora…
– Szép vagy, amikor puffogsz, akár egy vipera – nevetek fel.

321. oldal

>!
fruzsi829

– (…) Tetszik, mikor ilyen villámokat szór a kis huncut szemed. És azt tudtad, hogy mozog az orrcimpád, amikor mérges vagy? Na jó, ez nem szexi, de aranyos.
– Ah! Fejezd már be, vagy hozzád vágom a cipőmet!
– Az agresszív oldalad is tetszik.

76. oldal

>!
fruzsi829

„ Születésünktől fogva azon munkálkodunk, hogy megtudjuk, kik vagyunk. Ám ha trauma ér minket, csakis a túlélésre koncentrálunk. Gyakran darabokra hullunk és elrejtjük személyiségünk védtelen darabkáit, összeszedjük őket és gondosan elcsomagoljuk. Későbbi életünk során ezeket a darabokat keressük, és azt a személyt, aki segíthet megtalálni személyiségünk elveszett darabkáit. ”
Vajon nekem ki segít majd megtalálni az én elveszett darabkáimat és kirakni a puzzle-t?

138. oldal

>!
BarbyMalik0112

Kezdek hinni abban, hogy ha két ember egymásnak van teremtve, akkor teljesen mindegy, mikor és hányszor találkoznak, mert a szívük azonnal egymásra hangolódik.

212. oldal

>!
fruzsi829

– Képzeljük azt, hogy te vagy a nagy és félelmetes viking, aki hajó helyett most Range Roverrel közlekedik, és azzal csábít el tisztességes nőket.
– És te lennél a tisztességes nő? – húzom fel a szemöldökömet.
– Hát nem is a viking…

231. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Rachel Gibson: Szerelmi katasztrófák
Fredrik Backman: Mi vagyunk a medvék
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Anne L. Green: Elvarratlan szálak
Colleen Hoover: Hopeless – Reménytelen
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a véletlen
Anne L. Green: Törékeny vonzerő
Brittainy C. Cherry: Tűzeső
Samantha Young: London Road