Újrajátszás 169 csillagozás

P. C. Harris: Újrajátszás

A feltörekvő jégkorongos, Zack és a visszahúzódó Melanie, tökéletes álompárnak tűnnek. Ám a lány élete egy nap fenekestül felfordul, amikor hirtelen elveszít maga körül mindenkit, aki fontos volt számára. Beleértve Zacket is. A fiú egy profi szerződéssel a zsebében elutazik és ezzel darabokra töri a lány lelkét. Ekkor Melanie úgy dönt, hogy ő is maga mögött hagyja Kanadát, és egészen New Yorkig menekül.
A sors azonban úgy hozza, hogy évekkel később újra találkoznak, de az egymásra találás nem úgy sikerül, ahogy azt a lány megálmodta. Ehelyett egy titkokkal teli viszonyba bonyolódnak.
Vajon elég erős a kapcsolatuk, hogy túlélje a titkokat? Összeférhet a profi hokisok élete a szerelemmel? Te mire lennél képes, hogy megtartsd a szerelmedet?

P. C. Harris az Árnyoldal című sikerkönyv szerzőjének legújabb izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek.

>!
Álomgyár, Budapest, 2017
368 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692932
>!
Álomgyár, Budapest, 2017
368 oldal · ISBN: 9786155763007

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Zack Morrison · Melanie · Alex · Dwayne · Jax · Mark · Tiffany · Tim


Kedvencelte 22

Most olvassa 5

Várólistára tette 129

Kívánságlistára tette 131

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
P. C. Harris: Újrajátszás

Alapvetően tetszett, mert érdekes volt a téma, és az írónő stílusa is bejött. Még a történet első fele okés is volt, de a később játszódó résznél volt néhány bibi. Az egyik, hogy Melanie a 12 év alatt semmit nem változik. Belül ugyanaz a sérült, visszahúzódó naiv kislány, aki elhagyta Kanadát. Az orvosi sikerek azért nagyot lendítenek valaki önbizalmán. A másik dolog pedig Zach és a hiszti. Mert ugye el kell rohanni egyből, meg inni és csapkodni. Cöcöcö, nem illik egy felnőtt férfihoz.

5 hozzászólás
>!
Nikolett0907 P
P. C. Harris: Újrajátszás

Megint egy olyan történet, amit végig untam, és meg is szenvedtem vele, de kiolvastam végül.
Nagyon érdekes, mert ez egy nagyon vágyott könyv volt a számomra.
Annyira kedvelem az írónőt, végig követem tevékenységét, pedig most olvastam tőle először könyvet.
De maga a stílusa, életfelfogása nagyon szimpatikus.
Az írás stílusában sem csalódtam, egy szórakoztató irodalmi műhöz teljesen passzoló.
Élvezetesen van megírva……. a semmi.
Ugyanis a történet engem teljesem untatott, klisés, „óriásinak ” hit problémákkal.
Valahol éreztem már az elején nem az igazi, de ha valami jól van tálalva, nehéz kiszűrni akkor mi is a bajom igazán.
Végül ott kötöttem ki, hogy számomra sablonos.
Remélem a másik könyve jobban fog tetszeni.
Egy olvasásnak megfelelt.

2 hozzászólás
>!
vikcs P
P. C. Harris: Újrajátszás

"Annyira, de annyira vártam már ezt a könyvet, mert az írónő a külön csoportjában csöpögtetett nekünk apró jeleneteket és információ morzsákat, amelyekre mohón kaptunk mi, fanatikus rajongók, és alig vártuk, hogy a kezünk közé kaparintsuk a hírhedt, jóképű hokijátékosunk történetét. És olyan boldog vagyok, hogy az írónő elbírt ezzel a témával, amiért ilyen jól megugrotta a lécet. Büszke vagyok rá, amiért rengeteget fejlődött mind írásmódban, mind a történetvezetésben és a karakterek megalkotásában. Alig várom a következő könyvét!

A könyv elején picit megijedtem, mert amilyen szépen leírta az írónő a sportot, annyira gyerekesnek tűntek a szereplők. De mivel még itt gimisek voltak, megértettem néhány kirohanásukat, és örültem, hogy egy idő után ugrunk az időben több, mint tíz évet. Itt már mintha megtaláltuk volna az egyensúlyt, komolyodtak a szereplők, és már nem aggódtam, hanem élveztem a sorokat.

A könyv végére rendesen a szívembe zártam az összes szereplőt, na meg persze Daisy-t is :)
Eleinte Mark-ot igazán megvertem volna, aztán egy megnyilvánulása után megértettem őt is, és elkezdtem megszeretni.
Tiffany-t imádtam, Mel-re néha igazán ráfért volna egy-két atyai helyrerázás, de tudom, mennyi fájdalmat kellett átélnie, mire eljutott idáig.
Zack… néha tényleg egy seggfej tudott lenni, de bevallom, nagyon megszerettem ezt a piszok frátert. :)
Őszintén utálni akartam Tim-et…de tényleg, viszont nem tudtam. Annyira sajnálom őt, és annyira megölelgetném, és remélem, hogy még néhány részletet megtudunk majd róla.

A történet az elejétől a végéig teljesen magához láncolt. Letehetetlen volt, mert egy nagyon aranyos szerelmi történetet kaptam, barátokkal, családdal, egy kis drámával és tanulsággal. Voltak olyan jelenetek, amikért odáig voltam, és nagyon jól megírt erotikus részeket is kaphattunk. :) "

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2018/01/p-c-harris-uj…

3 hozzászólás
>!
Niitaa P
P. C. Harris: Újrajátszás

A teljes értékelés elérhető a blogomon:
http://niitaabell.blogspot.hu/2018/01/p-c-harris-ujraja…

„Az Újrajátszás egy sportos-erotikus-romantikus regény, mely eleget tesz az összes címkéjének. Az elején csak úgy faltam a sorokat, teljesen magával ragadott, s az azt követő mélyponton túllendülve is kellemes élménnyel zártam le az olvasási folyamatot. A részletes hibajelentés ellenére tényleg élvezettel követtem a szereplőink sorsát, s noha, néha megcsapkodtam volna őket, egységében nézve nem volt semmi megbocsáthatatlan a tetteikben. Ízig-vérig fiatalok, akik mindig a fejük után mennek anélkül, hogy megvizsgálnák az összes lehetséges szituációt. Hirtelen ítélkezésük hatására rossz döntéseket hoznak, amik miatt bizony viselniük kell a következményeket. Örülök, hogy megismerhettem Zack és Mel történetét, hiszen tanulhatunk az ő hibáikból: türelemre és megértésre nevelnek minket. ”

2 hozzászólás
>!
Lillsz
P. C. Harris: Újrajátszás

„Ez a könyv egyszerűen csodálatos volt! *-* Érzelmekkel és eseményekkel teli. Voltak részek ahol már-már sírtam a röhögéstől és voltak részek ahol meg már sírtam a bizonyos történések miatt. :D Imádtam! Rég olvastam olyan könyvet, ami ennyire, de ennyire olvastatta volna magát, egyszerűen nem tudtam letenni. Még nagyon az év elején járunk, de már most bátran merem állítani, hogy 2018 egyik nagy kedvence!❤ És jól láttam, hogy lesz majd folytatás? *o*” @P_C_Harris 5/5*
Bővebben: https://lillszinbookland.blogspot.com/2018/02/p-c-harri…

2 hozzászólás
>!
Madama_Butterfly P
P. C. Harris: Újrajátszás

Be kell vallanom őszintén én a legelején meg voltam győződve róla, hogy egy Elle Kennedy-utánzatot fogok a kezemben tartani… de nem, ez nem így van! Nekem határozottan kellemes meglepetés volt ez a könyv, sőt!
Bájos és szerethető modern kori tündérmese, az írónőnek sikerült belesűrítenie mindent, ami ilyenkor kell: szerelem, dráma, tragédia, rejtély – az pedig külön öröm, hogy egy magyar szerző tollából került ki ez a történet.
Azért én egy dolgot tisztelettel megjegyeznék: spoiler

4 hozzászólás
>!
Naiva P
P. C. Harris: Újrajátszás

Nagy bajban vagyok, ami az értékelést illeti. A borítóból és a fülszövegből ítélve, úgy gondoltam, jobban fog tetszeni. A könyv borítója egész szép. Könnyen, gyorsan kipörgethető olvasmány volt. Tipikus NA történet, amely a tömérdek klisé ellenére olvastatta magát.
A könyv eleje tetszett talán a legjobban. Aztán valahol a közepe táján megtört a varázs az olyan orbitális bakikkal, mint amit már többen is megjegyeztek. spoiler spoiler
Mindegy. A történet szempontjából ez teljesen lényegtelen volt. Jobban zavart, hogy a hősnőnek a pánikrohama mellett, minimum 2, de az is lehet, hogy 3 személyisége volt és semmit nem változott, nem fejlődött semmit a személyisége.
Zack-nek sajnos nem sikerült a szívembe férkőznie. Valamit nagyon hiányoltam tőle, de talán az volt a baj, hogy Elle Kennedy hokis fiúi olyan magas mércét állítottak fel, aminek ő a közelébe se tudott kerülni.

>!
gabiica P
P. C. Harris: Újrajátszás

Nagyon akartam szeretni, de ez most nem sikerült.
Lelkes voltam az elején, hiszen nagyon megtetszett az alaptörténet, érdekesnek tartottam, de az első pár oldal/fejezet után már szinte csak a hibáit láttam és nem tudtam szeretni. Nagyon vártam pedig, nagyon azt hittem, hogy újabb magyar kedvencet avatok.
Kezdem azokkal a dolgokkal, amik nagyon szúrták a szemem:
– sok jelenetet és eseményt kidolgozatlannak érzek. Alapvetően nem volt bajom az írói stílussal, hiszen olvastatta magát a történet, megfelelő szavakkal, szépen megírt, de sokszor tényleg nem elég kidolgozott.
– Magát a tényt nem tudom hova tenni és elhinni, hogy 12 év után valaki spoiler Nekem ez túl valószerűtlen és hihetetlen. Oké, elhiszem, hogy spoiler Engem ez nagyon zavart, ez volt az egyik legfőbb oka, hogy nem tudtam szeretni a könyvet.
– Zack karakterét nem szerettem. Egyrészt nem tudtam őt hova tenni, másrészt zavart a viselkedése és nem tartottam szerethető karakternek.

Hogy valami jót is mondjak, maga az alaptörténet szerintem jó volt. Kicsit talán több munkával igazán jó lehetett volna. Lehet, hogy az általam említett hibák csak nekem tűntek fel, vagy nekem voltak zavaróak, ezt nem tudom, de nálam sajnos nem sikerült a megfelelő hatást elérnie.

>!
Magdi1017 P
P. C. Harris: Újrajátszás

Én úgy gondolom, hogy P. C. Harris igen tehetséges írónő, amit a leges-legelső könyvével is bizonyított. A sportág iránti szeretete és rajongása visszaköszön az oldalakról, érezhető, hogy nem idegen neki ez a terep.
Ez a mostani könyve is nagyon érzelemgazdag, és eseménydús,egyszerűen olvastatta magát.
Aranyos, és szerethető karakterek szerepeltek a könyvben.
Melanie és Zack fiatalon szeretnek egymásba, de egy félreértés szét is zúzza éppen bimbózó kapcsokatukat. Sajnos ez csak a kezdet Mel tragédiákkal tűzdelt életében. Hiába sikeres orvos, híján van vastagon az önbizalomnak.
Zack egy durcás kis kölyökként viselkedett néha, és szívesen adtam volna neki egy-egy tockost, mikor elhúzott sértettségében inni, ahelyett hogy meghallgatta volna Melanie-t.
spoiler
Mindenki belopta magát a szívembe a végére. :)

>!
CsakSimánDorka P
P. C. Harris: Újrajátszás

Hát nem tudom mit szóljak a könyvhöz. Szerettem is, közben pedig haragudtam rá. Szerettem, mert a történet megkapó volt, kíváncsi voltam miként fog a történet folytatódni. Jogos a kérdés, hogy akkor miért utáltam. A sablonossága miatt. Voltak olyan részek a tortenetben, amiket anélkül is remekül kikövetkeztettem volna, ha nem veregetem magam rajta végig.
Viszont ezt az apró tényt félretéve élveztem olvasóni, és részese lenni egy újra kibontakozó szerelemnek.


Népszerű idézetek

>!
fruzsi829

– Nem adod fel, igaz? – sóhajtok.
– Bizony nem, picinyem. Amit akarok, azt meg is kapom. A hokisok a legkitartóbbak, nem tudtad?
Nagyot sóhajtok.
– És valószínű, hogy a legönteltebbek, a legbunkóbbak, a legarrogánsabbak, a leg…
– Leghelyesebbek? Legszexisebbek?
Na jó, ezzel nem tudok vitába szállni.
– Szóval most, hogy megbeszéltük, mennyire jóképű vagyok, kérdeznék még valamit – mondja.
– A válaszom bizonyára nem lesz. De ha gondolod, tedd fel nyugodtan a kérdésed, hátha addigra meggondolom magam.

53. oldal

>!
fruzsi829

– Mi a baj? – hallom Tim hangját mögöttem, ahogy a mosogató fölé hajolok.
– Semmi.
(…)
– Ez a nők tipikus válasza, ami szabad fordításban azt jelenti: kapd be!

253. oldal

>!
fruzsi829

– (…) Viszont, ha máskor is szükséged van egy izmos mellkasra, amin kisírhatod magad, csak szólj.
– Te soha nem javulsz meg – bokszolok bele a vállába.
– Hiszen te mondtad nem is olyan rég, hogy kedvelsz.
– Biztosan tévedtem, vagy nyelvbotlás volt.

299. oldal

>!
fruzsi829

– (…) A szalonban nagy volt a hajtás, mindenki most akar új frizurát karácsonyra,hogy másnap megint ugyanolyan csúnyák legyenek, mint előtte.
– Hogy mondhatsz ilyet? – rázom meg a fejem. – Hiszen ők a vendégeid, tőlük kapod a fizetésed.
– A fizetés is csúnya.

99. oldal

>!
fruzsi829

– Mi ez a ricsaj? – hajolok közelebb Paulához a konyhába érve.
– Nail gyakorol – húzza el a száját.
– Gyakorol? De mit? Hogyan keltsen sátáni zajokat minél hangosabban?
Pillanatok múlva egy-két ütemet felismerek a hangzavarból. Azt mondják, hogy a művészet a lelkünkből kiadott érzelmen alapszik. Ha ez igaz, akkor az unokaöcsémbe Marilyn Manson lelke költözött.

184.-185. oldal

>!
BarbyMalik0112 P

Kezdek hinni abban, hogy ha két ember egymásnak van teremtve, akkor teljesen mindegy, mikor és hányszor találkoznak, mert a szívük azonnal egymásra hangolódik.

212. oldal

>!
vikcs P

Voltál már annyira szerelmes, hogy az már fájt? Hogy az sem érdekelt, hányszor fog még megbántani a másik, mert tudtad, hogy te ugyanúgy fogod szeretni azután is?

168. oldal

>!
fruzsi829

– (…) Hé, mit szólnál egy normális randihoz az öngyilkosok sziklájánál? Tudod, a régi szép emlékek… – kérdem kissé gúnyos mosollyal.
– Zack, te akkora…
– Szép vagy, amikor puffogsz, akár egy vipera – nevetek fel.

321. oldal

>!
fruzsi829

– (…) Tetszik, mikor ilyen villámokat szór a kis huncut szemed. És azt tudtad, hogy mozog az orrcimpád, amikor mérges vagy? Na jó, ez nem szexi, de aranyos.
– Ah! Fejezd már be, vagy hozzád vágom a cipőmet!
– Az agresszív oldalad is tetszik.

76. oldal

>!
fruzsi829

„ Születésünktől fogva azon munkálkodunk, hogy megtudjuk, kik vagyunk. Ám ha trauma ér minket, csakis a túlélésre koncentrálunk. Gyakran darabokra hullunk és elrejtjük személyiségünk védtelen darabkáit, összeszedjük őket és gondosan elcsomagoljuk. Későbbi életünk során ezeket a darabokat keressük, és azt a személyt, aki segíthet megtalálni személyiségünk elveszett darabkáit. ”
Vajon nekem ki segít majd megtalálni az én elveszett darabkáimat és kirakni a puzzle-t?

138. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Rebecca Yarros: Full Measures – Tiéd vagyok
Fredrik Backman: Egymás ellen
Rachel Gibson: Szerelmi katasztrófák
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Estelle Maskame: Mondtam már, hogy szükségem van rád?
Anne L. Green: Elvarratlan szálak
Rebecca Donovan: Boldogító lélegzet
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a véletlen