Újrajátszás 139 csillagozás

P. C. Harris: Újrajátszás

A feltörekvő jégkorongos, Zack és a visszahúzódó Melanie, tökéletes álompárnak tűnnek. Ám a lány élete egy nap fenekestül felfordul, amikor hirtelen elveszít maga körül mindenkit, aki fontos volt számára. Beleértve Zacket is. A fiú egy profi szerződéssel a zsebében elutazik és ezzel darabokra töri a lány lelkét. Ekkor Melanie úgy dönt, hogy ő is maga mögött hagyja Kanadát, és egészen New Yorkig menekül.
A sors azonban úgy hozza, hogy évekkel később újra találkoznak, de az egymásra találás nem úgy sikerül, ahogy azt a lány megálmodta. Ehelyett egy titkokkal teli viszonyba bonyolódnak.
Vajon elég erős a kapcsolatuk, hogy túlélje a titkokat? Összeférhet a profi hokisok élete a szerelemmel? Te mire lennél képes, hogy megtartsd a szerelmedet?

P. C. Harris az Árnyoldal című sikerkönyv szerzőjének legújabb izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek.

>!
Álomgyár, Budapest, 2017
368 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692932
>!
Álomgyár, Budapest, 2017
368 oldal · ISBN: 9786155763007

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Zack Morrison · Melanie · Alex · Dwayne · Jax · Mark · Tiffany · Tim


Kedvencelte 20

Most olvassa 7

Várólistára tette 135

Kívánságlistára tette 140

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
P. C. Harris: Újrajátszás

Alapvetően tetszett, mert érdekes volt a téma, és az írónő stílusa is bejött. Még a történet első fele okés is volt, de a később játszódó résznél volt néhány bibi. Az egyik, hogy Melanie a 12 év alatt semmit nem változik. Belül ugyanaz a sérült, visszahúzódó naiv kislány, aki elhagyta Kanadát. Az orvosi sikerek azért nagyot lendítenek valaki önbizalmán. A másik dolog pedig Zach és a hiszti. Mert ugye el kell rohanni egyből, meg inni és csapkodni. Cöcöcö, nem illik egy felnőtt férfihoz.

5 hozzászólás
>!
vikcs P
P. C. Harris: Újrajátszás

"Annyira, de annyira vártam már ezt a könyvet, mert az írónő a külön csoportjában csöpögtetett nekünk apró jeleneteket és információ morzsákat, amelyekre mohón kaptunk mi, fanatikus rajongók, és alig vártuk, hogy a kezünk közé kaparintsuk a hírhedt, jóképű hokijátékosunk történetét. És olyan boldog vagyok, hogy az írónő elbírt ezzel a témával, amiért ilyen jól megugrotta a lécet. Büszke vagyok rá, amiért rengeteget fejlődött mind írásmódban, mind a történetvezetésben és a karakterek megalkotásában. Alig várom a következő könyvét!

A könyv elején picit megijedtem, mert amilyen szépen leírta az írónő a sportot, annyira gyerekesnek tűntek a szereplők. De mivel még itt gimisek voltak, megértettem néhány kirohanásukat, és örültem, hogy egy idő után ugrunk az időben több, mint tíz évet. Itt már mintha megtaláltuk volna az egyensúlyt, komolyodtak a szereplők, és már nem aggódtam, hanem élveztem a sorokat.

A könyv végére rendesen a szívembe zártam az összes szereplőt, na meg persze Daisy-t is :)
Eleinte Mark-ot igazán megvertem volna, aztán egy megnyilvánulása után megértettem őt is, és elkezdtem megszeretni.
Tiffany-t imádtam, Mel-re néha igazán ráfért volna egy-két atyai helyrerázás, de tudom, mennyi fájdalmat kellett átélnie, mire eljutott idáig.
Zack… néha tényleg egy seggfej tudott lenni, de bevallom, nagyon megszerettem ezt a piszok frátert. :)
Őszintén utálni akartam Tim-et…de tényleg, viszont nem tudtam. Annyira sajnálom őt, és annyira megölelgetném, és remélem, hogy még néhány részletet megtudunk majd róla.

A történet az elejétől a végéig teljesen magához láncolt. Letehetetlen volt, mert egy nagyon aranyos szerelmi történetet kaptam, barátokkal, családdal, egy kis drámával és tanulsággal. Voltak olyan jelenetek, amikért odáig voltam, és nagyon jól megírt erotikus részeket is kaphattunk. :) "

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2018/01/p-c-harris-uj…

3 hozzászólás
>!
Niitaa P
P. C. Harris: Újrajátszás

A teljes értékelés elérhető a blogomon:
http://niitaabell.blogspot.hu/2018/01/p-c-harris-ujraja…

„Az Újrajátszás egy sportos-erotikus-romantikus regény, mely eleget tesz az összes címkéjének. Az elején csak úgy faltam a sorokat, teljesen magával ragadott, s az azt követő mélyponton túllendülve is kellemes élménnyel zártam le az olvasási folyamatot. A részletes hibajelentés ellenére tényleg élvezettel követtem a szereplőink sorsát, s noha, néha megcsapkodtam volna őket, egységében nézve nem volt semmi megbocsáthatatlan a tetteikben. Ízig-vérig fiatalok, akik mindig a fejük után mennek anélkül, hogy megvizsgálnák az összes lehetséges szituációt. Hirtelen ítélkezésük hatására rossz döntéseket hoznak, amik miatt bizony viselniük kell a következményeket. Örülök, hogy megismerhettem Zack és Mel történetét, hiszen tanulhatunk az ő hibáikból: türelemre és megértésre nevelnek minket. ”

2 hozzászólás
>!
Lillsz
P. C. Harris: Újrajátszás

„Ez a könyv egyszerűen csodálatos volt! *-* Érzelmekkel és eseményekkel teli. Voltak részek ahol már-már sírtam a röhögéstől és voltak részek ahol meg már sírtam a bizonyos történések miatt. :D Imádtam! Rég olvastam olyan könyvet, ami ennyire, de ennyire olvastatta volna magát, egyszerűen nem tudtam letenni. Még nagyon az év elején járunk, de már most bátran merem állítani, hogy 2018 egyik nagy kedvence!❤ És jól láttam, hogy lesz majd folytatás? *o*” @P_C_Harris 5/5*
Amint összeszedem magam érkezik a blogbejegyzés! :')
Bővebben: https://bookwormsbookshelfs.blogspot.hu/2018/02/p-c-har…

2 hozzászólás
>!
Madama_Butterfly P
P. C. Harris: Újrajátszás

Be kell vallanom őszintén én a legelején meg voltam győződve róla, hogy egy Elle Kennedy-utánzatot fogok a kezemben tartani… de nem, ez nem így van! Nekem határozottan kellemes meglepetés volt ez a könyv, sőt!
Bájos és szerethető modern kori tündérmese, az írónőnek sikerült belesűrítenie mindent, ami ilyenkor kell: szerelem, dráma, tragédia, rejtély – az pedig külön öröm, hogy egy magyar szerző tollából került ki ez a történet.
Azért én egy dolgot tisztelettel megjegyeznék: spoiler

4 hozzászólás
>!
Naiva P
P. C. Harris: Újrajátszás

Nagy bajban vagyok, ami az értékelést illeti. A borítóból és a fülszövegből ítélve, úgy gondoltam, jobban fog tetszeni. A könyv borítója egész szép. Könnyen, gyorsan kipörgethető olvasmány volt. Tipikus NA történet, amely a tömérdek klisé ellenére olvastatta magát.
A könyv eleje tetszett talán a legjobban. Aztán valahol a közepe táján megtört a varázs az olyan orbitális bakikkal, mint amit már többen is megjegyeztek. spoiler spoiler
Mindegy. A történet szempontjából ez teljesen lényegtelen volt. Jobban zavart, hogy a hősnőnek a pánikrohama mellett, minimum 2, de az is lehet, hogy 3 személyisége volt és semmit nem változott, nem fejlődött semmit a személyisége.
Zack-nek sajnos nem sikerült a szívembe férkőznie. Valamit nagyon hiányoltam tőle, de talán az volt a baj, hogy Elle Kennedy hokis fiúi olyan magas mércét állítottak fel, aminek ő a közelébe se tudott kerülni.

>!
fruzsi829
P. C. Harris: Újrajátszás

Már régebb óta szemeztem P. C. Harris munkásságával, többször szembe is jött velem az Árnyoldal, de valahogy még idáig nem kerítettem sort a regényre, pedig a fülszöveg alapján jónak és érdekesnek tűnik. Amikor viszont megláttam az Újrajátszás borítóját és elolvastam a fülszövegét rögtön eldöntöttem, hogy ezt biztosan be fogom szerezni. Nagy hoki rajongó vagyok, úgyhogy ez csak még egy plusz pont volt, hogy ez a sport is szerepet kap benne. Így, amikor még csak ennyit tudtam róla ezt gondoltam: Romantika, jégkorong, egy igen jónak ígérkező történet és egy szép borító. Kell ennél több?
Romantikus, sportos-romantikus regények kedvelőinek kötelező darab, a többiek pedig adjanak neki egy esélyt. Higgyétek el, megéri.
Bővebben: http://konyvimadatfelsofokon.blogspot.hu/2017/11/sporto…

2 hozzászólás
>!
CsakSimánDorka P
P. C. Harris: Újrajátszás

Hát nem tudom mit szóljak a könyvhöz. Szerettem is, közben pedig haragudtam rá. Szerettem, mert a történet megkapó volt, kíváncsi voltam miként fog a történet folytatódni. Jogos a kérdés, hogy akkor miért utáltam. A sablonossága miatt. Voltak olyan részek a tortenetben, amiket anélkül is remekül kikövetkeztettem volna, ha nem veregetem magam rajta végig.
Viszont ezt az apró tényt félretéve élveztem olvasóni, és részese lenni egy újra kibontakozó szerelemnek.

>!
K_A_Hikari P
P. C. Harris: Újrajátszás

„Nem tudtam, hogy egy szakadék szélén állunk, ahonnan már csak egy út van: mégpedig lefelé. Azt, hogy sikerül-e túlélnünk a zuhanást, csak később derül ki.”

Ízig-vérig lightos romantikus, némi erotikával, lelkiismeret-furdalással, és önsajnálattal megspékelve.
Azt hiszem ezután a mondatom után, bocsánatot kérek, így írásban az írónőtől. Szóval bocsánat. De így éreztem.
(…)
Mindent összevetve sajnos a csalódás savanyú érzésével tettem le a könyvet. Nem volt rossz, csak nekem egyszerűen kevés.
Többet vártam, ha már ennyien szeretik, de sajnos valamit hiányoltam, bár még én se tudom megmondani, hogy konkrétan micsodát.
Romantikus molyoknak, akiket nem zavar a fel-felbukkanó erotika, és elég türelmük van végigasszisztálni egy jóó hosszú se-veled-se-nélküled kapcsolatot, merem ajánlani. Nekem nem lett kedvenc, de nem vagyunk egyformák, lehet, hogy mást teljesen le fog venni a lábáról.
Egy próbát mindenképp érdemes tenni vele.

Bővebben: http://irasaimtarhaza.blogspot.com/2018/01/p-c-harris-u…

1 hozzászólás
>!
_Enii_ P
P. C. Harris: Újrajátszás

– Akkor miért nem fordultál vissza?
(…)
– Azért, hogy egy napon visszajöhessek hozzád.

Az első kérdés ami megfogalmazódott bennem miután elolvastam az utolsó mondatot:
Miért a tömeg romana-típusú könyveket hypolják agyon az emberek,miközben ez mérföldekkel lekörözi azokat? -.-
Őszintén szólva,én azért tartok a magyar írók történeteitől,mert eddig (néhány kivételtől eltekintve) nem hozta azt a szintet amit a külföldi íróktól eddig megszoktam. Itt viszont minden tökéletes volt. Nem voltak vontatottak a váltott szemszögek,nem voltak férfiatlanok a jéghokis mondatai,egyszóval nagyon jól össze van rakva. Minden puzzle darabka tudatos,a meglepetésbombák is a megfelelő alkalmakkor csattannak.
Engem megvett…olyannyira,hogy a városi könyvtárnak is ajánlani fogom a könyv beszerzését,mert ezt a kalandot másnak is át kell élnie. :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
fruzsi829

– Nem adod fel, igaz? – sóhajtok.
– Bizony nem, picinyem. Amit akarok, azt meg is kapom. A hokisok a legkitartóbbak, nem tudtad?
Nagyot sóhajtok.
– És valószínű, hogy a legönteltebbek, a legbunkóbbak, a legarrogánsabbak, a leg…
– Leghelyesebbek? Legszexisebbek?
Na jó, ezzel nem tudok vitába szállni.
– Szóval most, hogy megbeszéltük, mennyire jóképű vagyok, kérdeznék még valamit – mondja.
– A válaszom bizonyára nem lesz. De ha gondolod, tedd fel nyugodtan a kérdésed, hátha addigra meggondolom magam.

53. oldal

>!
fruzsi829

– (…) A szalonban nagy volt a hajtás, mindenki most akar új frizurát karácsonyra,hogy másnap megint ugyanolyan csúnyák legyenek, mint előtte.
– Hogy mondhatsz ilyet? – rázom meg a fejem. – Hiszen ők a vendégeid, tőlük kapod a fizetésed.
– A fizetés is csúnya.

99. oldal

>!
fruzsi829

– Mi ez a ricsaj? – hajolok közelebb Paulához a konyhába érve.
– Nail gyakorol – húzza el a száját.
– Gyakorol? De mit? Hogyan keltsen sátáni zajokat minél hangosabban?
Pillanatok múlva egy-két ütemet felismerek a hangzavarból. Azt mondják, hogy a művészet a lelkünkből kiadott érzelmen alapszik. Ha ez igaz, akkor az unokaöcsémbe Marilyn Manson lelke költözött.

184.-185. oldal

>!
fruzsi829

– Mi a baj? – hallom Tim hangját mögöttem, ahogy a mosogató fölé hajolok.
– Semmi.
(…)
– Ez a nők tipikus válasza, ami szabad fordításban azt jelenti: kapd be!

253. oldal

>!
fruzsi829

– (…) Viszont, ha máskor is szükséged van egy izmos mellkasra, amin kisírhatod magad, csak szólj.
– Te soha nem javulsz meg – bokszolok bele a vállába.
– Hiszen te mondtad nem is olyan rég, hogy kedvelsz.
– Biztosan tévedtem, vagy nyelvbotlás volt.

299. oldal

>!
fruzsi829

– (…) Hé, mit szólnál egy normális randihoz az öngyilkosok sziklájánál? Tudod, a régi szép emlékek… – kérdem kissé gúnyos mosollyal.
– Zack, te akkora…
– Szép vagy, amikor puffogsz, akár egy vipera – nevetek fel.

321. oldal

>!
fruzsi829

– (…) Tetszik, mikor ilyen villámokat szór a kis huncut szemed. És azt tudtad, hogy mozog az orrcimpád, amikor mérges vagy? Na jó, ez nem szexi, de aranyos.
– Ah! Fejezd már be, vagy hozzád vágom a cipőmet!
– Az agresszív oldalad is tetszik.

76. oldal

>!
fruzsi829

„ Születésünktől fogva azon munkálkodunk, hogy megtudjuk, kik vagyunk. Ám ha trauma ér minket, csakis a túlélésre koncentrálunk. Gyakran darabokra hullunk és elrejtjük személyiségünk védtelen darabkáit, összeszedjük őket és gondosan elcsomagoljuk. Későbbi életünk során ezeket a darabokat keressük, és azt a személyt, aki segíthet megtalálni személyiségünk elveszett darabkáit. ”
Vajon nekem ki segít majd megtalálni az én elveszett darabkáimat és kirakni a puzzle-t?

138. oldal

>!
BarbyMalik0112 

Kezdek hinni abban, hogy ha két ember egymásnak van teremtve, akkor teljesen mindegy, mikor és hányszor találkoznak, mert a szívük azonnal egymásra hangolódik.

212. oldal

>!
fruzsi829

– Képzeljük azt, hogy te vagy a nagy és félelmetes viking, aki hajó helyett most Range Roverrel közlekedik, és azzal csábít el tisztességes nőket.
– És te lennél a tisztességes nő? – húzom fel a szemöldökömet.
– Hát nem is a viking…

231. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Rebecca Yarros: Full Measures – Tiéd vagyok
Rachel Gibson: Szerelmi katasztrófák
Fredrik Backman: Mi vagyunk a medvék
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Anne L. Green: Elvarratlan szálak
Colleen Hoover: Hopeless – Reménytelen
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a véletlen
Anne L. Green: Törékeny vonzerő
Brittainy C. Cherry: Tűzeső