Borkorcsolyák ​receptes könyv 0 csillagozás

Így főznek a borászok
Őszy-Tóth Gábriel: Borkorcsolyák receptes könyv

„Így ​főznek a borászok. Vagy úgy. Mindegyik egy kicsit másképpen, de végül is úgy, mint akármelyikünk, akik szeretnek, szeretünk főzni. Mert a borászok bizony szeretettel főznek, a szívükkel, a másik ember szívének. Amolyan szív küldi ez is, boldogságtranszfer. Humánenergia-gazdálkodás. Testi és lelki gyógymasszázs restauráció.
Mitől lesz hát a borász főztje más, több, különb, vagy csak különböző a szívvel-lélekkel főző ember által készített ételtől? Attól bizony, hogy kivételes teljesítmény áll mögöttük saját szakmájuk területén. Ennélfogva méltán ismertek, híresek, egészséges kíváncsiság övezi őket, vagy még olykor ennél is több: a médiafigyelem középpontjában állnak, mintát adnak, példát mutatnak… És még hosszan sorolhatnám a nyilvánvaló okokat – mondhatnánk: a közhelyeket.
Csakhogy a közhely nem kizárólag egy negatív valami. Köztér, közfeladat, közjó és közszolgálat, közember, közkatona és közélet – köznyelvünk közkeletű kifejezései – is azt mutatják, hogy a… (tovább)

>!
O&P Média, 2011
106 oldal · ISBN: 9789630826044

Hasonló könyvek címkék alapján

Horváth Gábor – Pallagi Ferenc: Furmint szakácskönyv
Frank Júlia: A legfinomabb sörös-boros receptek
Csigó Zita: A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek
Szepessy Vilma: Borral, sörrel, mézzel készült ételek
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Beh Mariann: A kert konyhája
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj