Wakond 0 csillagozás

Orosdy Dániel: Wakond

Egy ​titokzatos, de népszerűnek nem mondható rendőr, Woiczek Dávid felkészültségének és a vak véletlennek köszönhetően megismeri egy óriási drog-adásvétel részleteit. Az információkat annak rendje és módja szerint át is adja a főnökének, Sréder Pálnak, aki azonban a frissen szerzett sérelmei hatására súlyos döntést hoz.
Ahelyett, hogy nem a szokásos – törvényes – utat követné, szövetségre lép a beosztottjaival, Woiczekkel és szedett-vedett kollégáival, hogy saját jövőjüket alapozzák meg a megszerzett pénzzel és droggal.
Természetesen homok kerül a fogaskerekek közé, az eredmény: lövöldözés, vérfürdő. A szajré végül Sréderékhez kerül ugyan, az igazi problémák azonban csak ekkor kezdődnek. A GG-nek becézett gengszterfőnök nem veszi jó néven, hogy meglopták…
A sokoldalú alkotó, Merényi Dániel alias Grafitember most másik, kevésbé humoros oldalát mutatja: ezúttal a bűnügyi regény képregényrajzoló társszerzője.

„Woiczek ismét harapófogóba került. Varanggyal… (tovább)

>!
Athenaeum, Budapest, 2019
224 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632938783 · Illusztrálta: Merényi Dániel

Most olvassa 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 7

Kölcsönkérné 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Jurij Koval: Szelekótya nyomozó
Anatolij Alekszin: Az öreg nyaraló titka
Ulf Blanck: Pánik a Paradicsomban
Konsztantyin Georgijevics Pausztovszkij: A pilóta naplója
Rob Reger – Jessica Gruner: Emily the Strange – Elveszett emlékek
Horváth Zoltán Géza: Professzor úr, hol a lánya?
Stephen Leather – Nicholas Sparks – Elizabeth McGregor – Mary Higgins Clark: Egyes számú célpont / Veszélyes kanyar / Jégmezők gyermeke / Az utca, ahol élünk
Kolozs Pál: Utazás Detektíviába
Jules Verne: Véres dráma Livóniában
Bogomil Rajnov: A névtelen ügynök